Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 57 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
ΧΘΕΣ κανοντας μια καταδρομικη επισκεψη σε ενα απο τα στανταρακια μου την ΛΙΛΙΑ ειναι μια κοπελια απο μολδαβια με συνηθισμένο σωμα σχετικα αδυνατο με ελαφρος πεσμενο στηθος και ρωγες εξωτερικες με σκουροχρωμη ροζετα παντα ξυρισμενη και απλα φτιασιδομενη θα ελεγε καποιος ειναι η γυναικα της διπλανης πορτας ειναι στα 50 ετων το δεκαπενταυγουστο εχει γεννεθλια νομιζω για τους αγαπουλιδες .....
Καλημερησα την κυρα ΖΗΝΑ με την εξωφθαλμιαση κατεβαλα διπλο εισητηριο κ βουρ στο μεγαλο δωματιο ( η ωρα ηταν 9.15) Η κοπελια ηρθε ως συνηθως περιποιητικοτατη και με ετοιμοπολεμο τον μεγα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ δεν εχασε στιγμη και τον εχωσε μεσα της ιεραποστολικα .Επιθετικια ως συνηθως με γλωσοφυλα , την κοπελα την ξερω απο συνεδριες εικοσαλεπτες κ σχεδον παντα με ικανοποιουσε , μεσα της ομως κατι δεν μου πηγαινε καλα φωνες καυλας απο εκεινη ( πιθηκισμοι δηλαδη κλπ )ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ
οταν την εστησα πισοκωλητα διαπιστωσα ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ για να μη κοπώ συνεχησα κ οπου βγαλει .... οσπου το ταμπον που ειχε μεσα της κορεσθηκε απο την ποσοτητα του αιματος κ αρχισε να βγαινει εξω .
ΑΠΛΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ το καταλαβε και με περιποιηση πηγε ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ Κ να μου αλλαξη την καποτα , η κοπελα δε μιλα ελληνικα γρι μιλα ομως αραβικα γερμανικα ιταλικα δηλαδη τις χωρες που εχει δουλεψει , τις ειπα να σταματησει STOP οπου κ βγηκε εξω για να σκουπιστη να πλυθει κατι τετοιο κατι ειπε με την υπηρεσια οπου πηγε να μου επιστρεψει το δεκαρικο , αρνηθηκα κ ειπα να τελειωσω με ελευθερο στοματικο .
Απο το κακο στο χειροτερο οταν διαπιστωσα οτι ενα δοντι της το μισο σπασμενο στην κατω γναθο ελειπε και ειχε αποστημα μαυρισμενο, θα μου πεις τωρα δε θα αγορασεις γαιδουρι αλλα στο μυαλο μου πολλα τριγυριζαν ......αποτελεσμα ο βασιλικος στη γλαστρα μαραθηκε ....
Η κυρα ΖΗΝΑ μου προτεινε να χαλαρωσω οπως και επραξα, η κοπελα πηγαι στο μικρο δωματιο επι της μαχης οπου εκει τα ακουσα ολα ελα για 69 !!!!! της ειπε ο συναγωνιστης .... τωρα τι να πω κ τι να κανω .
Αχυστος κ αιδιασμενος οπως ειμουνα ντυθηκα σιγα σιγα για να αποσυρθω απαγοητευμενος ( την κοπελα την πιστευα καθαρη , αλλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ μετα απο αυτα που είδα κ περασα ) Εχω την εξης απορία ο συναγωνιστης δεν καταλαβαινε το αιμα απο την μυρωδια κ τη γευση ??? Μετα απο 2 μερες θα ξαναπαω για να τεκμηριωσω τις αποψεις μου . Απο συντροφο συναγωνηστη εμαθα οτι πραγματι με ενα δεκαρικο την εχουν παρει ακαποτα θα μου πεις δεν ειναι η μονη ..... αλλα επαψε να ειναι στα στανταρακια μου πλεον με ολα αυτα που γινοντε .
ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
791
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Bonecrusher, giorgiodelafuentes2, paparotriftoulas και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2023
50αρα και με περιοδο?
review reaction 1 paparotriftoulas
01 Αυγούστου, 2023
Πηγές και δούλευε με περίοδο,γέμισες αίματα,μετά σου πήρε πίπα με χαλασμένο δόντι και απόστημα αλλά θα ξανά πάς σε δύο μέρες για επαναληπτικη να ξανά τσεκαρεις.
Να τσεκαρεις τι ρε ψηλέ?Αν τελείωσε η περίοδος η αν έκανε απονεύρωση?
Ρε τι ζόρια τραβάτε μερικοί εδώ μέσα...
Αντί να τι διώξεις με τις κλωστιες θα ξανά πας.
review reaction 3 review reaction 1 Bonecrusher, emmanouil2003, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος
02 Αυγούστου, 2023
τυπε μηπως την ξεπαρθενιασες; Καφές
review reaction 1 review reaction 3 emmanouil2003, giorgiodelafuentes2
03 Αυγούστου, 2023
Τελικά την κοπέλα την ξαναεπισκευθηκα γιατί ήθελα να είμαι οσο το δυνατόν αντικειμενικος , ΠΕΜΠΤΗ 2/8/ 23 ναι πρεπει να ειχε περιοδο κ εργαζόταν με σφουγγάρι καμιά σχέση με την προηγουμένη φορα αλλα ολα αυτα με ψηλοχαλασαν να είμαι ειλικρινής .
Συμπερασματικά στο βοθρομεταξουργειο δε πρεπει να χει κάνεις σε τίποτε εμπιστοσύνη αυτα που λέγοντες περι στανταρακια κλπ δεν έχουν βάση .
Αυτο που αποπνέει η κοπέλα με τις τυπικές υπηρεσίες της ειναι μια αυρα ..... ρομαντισμού και γιαυτο εχει μεγάλη πελατεία ....
25 Οκτωβρίου, 2023
Κεφάλι σε τοίχο! με δεκα ευρώ τι περίμενεις παλικάρι μου;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5