Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 72 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια, δούλευαν δύο κοπέλες η Μιλενα και η Μαρίνα.
Η πρώτη μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα μέ πιασίματα και 2αρι βυζι, η Μαρίνα μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό σώμα μικρό βυζι και πολλά τατουάζ, περισσότερα απ όταν πρωτοεμφανιστηκε,απλό πρόγραμμα και οι δύο κοπέλες.
Τη παρουσίαση την έκανε η Μαρίνα μόλις βγήκε από το δωμάτιο, η τσατσά μιλούσε έξω στο κινητό, προφανώς επειδή δεν είχε σήμα, οπότε παίρνει και ενα ωραιότατο 3 γιατί και το δωμάτιο που μπήκα ήταν ασυγυριστο.
Βασικά ήθελα να πάρω απο απέναντι το 27α ξανά την Αντζι ή να δοκιμάσω τη Μαρία αλλά από το ένα δωμάτιο έβγαιναν στο αλλο έμπαιναν ειδικά η Αντζι και πριν φτάσει η σειρά μου πιτσιρικάς την έκλεισε μισάωρο, λόγω του ότι δε μπορούσα να περιμένω κι άλλο ήρθα εδώ να δοκιμάσω τη Μαρίνα που έτσι κι αλλιώς είχε μπει στα προσεχώς.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα, ήρθε στο δωμάτιο μιλάει ελληνικά και η προφορά της είναι λίγο μαγκικη, βασικά είναι λίγο πέρα βρέχει.
Μου έπαιζε το πουτσο και γω το μουνακι της, όταν ήρθα σε στύση πέρασε το προφυλακτικό, ξεκίνησε πίπα η οποία ήταν μέτρια, τη ρώτησα να γυρίσει να τη γλυψω και απάντησε αν θες γιατί οχι...γύρισε και έφερε το μουνί της προς το πρόσωπό μου, μάλιστα αρχικά κάθισε πάνω και γέλασε, στη συνέχεια της είπα να με καβαλήσει, το έκανε αλλά δεν είχε κάποια συμμετοχή μάλιστα σιγοψιθυριζε ένα τραγούδι...δεύτερη στάση λίγο στα τέσσερα μέχρι που τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα ένα 9-10λεπτο και έφυγαν τα χοντρά εύκολα, φιλιά δε δίνει, συμμετοχή μέτρια αλλά δε σε πρήζει κι ολας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.064
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Paliotsarkadoros, amjik, Dsar263 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού