Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 55 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μπαίνοντας στον οίκο βγήκε η Χριστίνα. Ξανθιά, νταρντανα με βυζάρες, αρκετά ωραίο πρόσωπο και φορούσε ένα καβλιάρικο διχτυωτό κορμάκι. Μου λέει κάνω ωραία πίπα. Ωπ είπε την μαγική λέξη, πληρώνω και μπαίνω δωμάτιο. Πάω στον νιπτήρα να πλυθω λίγο και δεν μπορούσες να ακουμπήσεις το νερό. Ήταν σε σημείο βρασμού και πρέπει να ήταν χαλασμένη η βρύση και έβγαζε μόνο ζεστό. Λέω δεν μπορεί μας τρολάρουν. Όλο τον χειμώνα με τα κρύα όλα τα σπίτια έχουν παγωμένο νερό και σήμερα με τον καύσωνα έχει μόνο καυτό. Τέλος πάντων ας το ξεχάσουμε. Έρχεται η Χριστίνα και της το λέω γιατί ίσως να μην το ήξερε και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Αυτή Έρχεται πάνω μου και κατεβάζει το κορμάκι για να ξεχυθουν οι βυζάρες της. Το προφυλακτικό το έχει ήδη χωρίς περιτύλιγμα και κάνει κίνηση να το περάσει με το στόμα. Την σταματάω και της λέω ότι θέλω χωρίς. Ξεκινάει μια πίπα για τα γούστα μού πολύ μέτρια. Έκανε κάποια προσπάθεια του στυλ κοιταγματα στα μάτια και κάποια κοπανηματα στα χείλη που όμως ήταν προσπάθεια ξεπέτας. Τον κοπαναγε στα χείλη της για 5 δεύτερα και μετά τον κρατούσε κοντά στα χείλη της και στην ουσία τον έπαιζε. Πάλι στο τρίλεπτο εκανε κίνηση να μου βάλει προφυλακτικό και την σταμάτησα και της είπα να συνεχίσει. Αφού δεν βελτιώθηκε η κατάσταση της ζήτησα να το κάνουμε. Μου έβαλε προφυλακτικό και της ζήτησα να με καβαλήσει. Τον έβαλε στην μουνάρα της και άρχισε τα βαθιά καθίσματα αφου είχε καθίσει με τις πατούσες στο στρώμα. Εκεί τον έτρωγε όλον και ακουγόταν το πλατς πλουτς αλλά δεν έκατσε πολύ ίσως γιατί κουράστηκε. Σηκώθηκε και στήθηκε για πισωκολητό. Στήθηκε καλά και της τον έχωσα όλον γαμωντας την έντονα για λίγο διάστημα ενώ την είχα γραπωσει από τα καπουλια. Φτάνοντας στο τέλος έφαγε και τα σκαμπιλάκια της, στην αφρατοκωλάρα της και όλα καλά. Συνοψιζοντας θα έλεγα ότι στο θέμα σεξ ήταν καλή και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα, αλλά στο θέμα της πίπας χαριστικώς της βάζω την βάση, ίσα ίσα για να περάσει την χρονιά. Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η πίπα θα την πρότεινα γιατί στο σεξ μου άφησε καλές εντυπώσεις. Αλλά πάλι γούστα είναι αυτά. Όταν όμως μου λέει κάνω καλή πίπα θα περίμενα κάτι καλύτερο και όχι αυτό το πράγμα. Κανονικα φεύγοντας έπρεπε να την ρωτήσω. Καλή πίπα στο έχουν πει οι πελάτες σου ότι κάνεις ή το λες μόνη σου γιατί έτσι νομίζεις; Δυο τρεις φορές πάντως πού μου έχουν πει οι ίδιες ότι κάνουν καλή πίπα, δεν έκανε καμία. Η επόμενη που θα το πει δεν θα περάσω γιατί θα λέει μαλακίες κι αυτή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.305
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 cocos30, Accountant, Dsar263 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2023
Μυστη,το θυμήθηκα το πορνιδιο αυτό....το είχα πιοωσει και εγώ πριν κάποιους μήνες ( δεν είχα γράψει κριτική γιατί δεν θυμόμουν την διεύθυνση).... Όμοιος....τα ίδια έλεγε η τσα σχετικά με την πίπα... αλλά και για εμένα με ζόρι την βάση! Δεν την γαμησα καν....απλά στο τέλος..για να χύσω...της γάμησα το στόμα με το ζόρι και δεν δεχομουν μα και μου
review reaction 1 Milfomaniac
16 Ιουλίου, 2023
ρε φιλε με 10 ευρω και παλι καλα που σου εκανε οτι σου εκανε,πολλες απαιτησεις εχεις για 10 ευρω,θες και καλη πιπα και καλο σεξ.Ρε φιλε και μονο που σου καθεται στα 10 ευρω να κανεις και τουμπες και οχι να ζητας και καλη πιπα και καλο σεξ και να χαλιεσαι κιολας που δε ηταν οπως τη περιμενες,με 10 ευρω δε εχουμε τη παραμικρη απαιτηση γιατι ειναι απειροελαχιστα λεφτα.
17 Σεπτεμβρίου, 2023
@Se99 θα συμφωνήσω ότι τα 10 ευρώ είναι πολύ λίγα και είμαστε τυχεροί που υπάρχουν κορίτσια με 10 ή 20 ευρώ. Όμως όταν υπαρχουν κορίτσια που με αυτά τα λεφτά τα δίνουν όλα και καμιά φορά μένουν και πάνω από το δεκάλεπτο-που μας τα έχουν πρήξει στο Μεταξουργείο με το 10 ευρώ δέκα λεπτά- στο δωμάτιο, περιμένεις όχι να το κάνουν όλες αυτό, αλλά τουλάχιστον τα μισά από τις άλλες να κάνουν δεν θα παραπονιόταν κανείς. Το θέμα είναι ότι πολλές ειδικά στο Μεταξουργείο θέλουν να σε ξεπετάξουν στα 5 λεπτά μάξιμουμ και μάλιστα αυτές που το κάνουν αυτό είναι και τα πιο μπάζα. Εννοείται ότι με τα χρήματα αυτά δεν έχεις απαιτήσεις πολλές. Όταν όμως κάποιες κοπέλες σου δίνουν 10 και σε υπηρεσίες και σε χρόνο, πρέπει και οι άλλες να σου δίνουν ένα 5 με 6 και θα λές καλά ήταν.Δεν μπορεί να σου δίνουν 2 ή 3 και να θέλουν στο πεντάλεπτο να σε έχουν ξεπετάξει. Δεν ζητάω κορυφαίες υπηρεσίες αλλά έναν μέσο όρο από 5 έως 10. Με ενοχλεί το 1 έως 5 γιατί είναι κοροϊδία, όταν άλλες προσφέρουν 5 έως 10. Στο κάτω κάτω την τιμή την καθορίζουν αυτές όχι εγώ. Άλλες ζητάνε 10 άλλες 20 άλλες 80 άλλες 150. Πρέπει οι υπηρεσίες τους να έχουν ένα μίνιμουμ και όχι να περιμένουμε σε τι φάση θα την βρούμε. Εδώ διαβάζω κριτικές για καραφολάρες στα 150 και στα 200 ευρώ. Το πνεύμα του σχολίου μου δεν αφορά την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί και συγνώμη που δεν σου είχα απαντήσει νωρίτερα αλλά δεν είχα δει καθόλου το σχόλιό σου.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3