Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 101 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σήμερα το μεσημέρι και ένεκα του επικείμενου κάυσων με την ονομασία "ΚΛΕΩΝ", μετέβηκα εις τους οίκους της ιστορικής Λιοσίων προκειμένου να αξιοποιήσω πλήρως τη διάρκεια του "καυλωτικού" που είχα λάβει με δια του στόματος δισκίου την προηγούμενη ημέρα. Πράγματι είχα να πάω χρόνια σε οίκους κατα τη διάρκεια της ημέρας. Ομολογώ πως μου φάνηκε περίεργο να μπαινοβγαίνω στα σπιτάκια υπο το φώς του ήλιου οπότε το έκανα ψιλοτρέχοντας προσπαθώντας για κάποιο λόγο να πείσω τους γύρω μου ότι αθλούμαι. Ο πρώτος οίκος που μπήκα ήταν στην οδό Βέργας 6Β όπου μου παρουσιάστηκαν 2 κοπέλες, η Αλίνα και η Άντζελα. Κράτησα στο νού μου την Αλίνα και στη συνέχεια γύρισα και τα υπόλοιπα σπιτάκια μπας και βρώ κάτι διαφορετικό, όμως το μόνο που κατάφερα ήταν να με ακολουθεί ένας έτερος συναγωνιστής όπου πήγαινα. Αφού δεν βρήκα κάτι άλλο το αξιόλογο για τα γούστα μου, εισήλθα ξανά με τον συναγωνιστή που γνώρισα προ ολίγου, στο σπιτάκι με τον αριθμό 6Β. Μπαίνοντας μέσα λέω κατευθείαν στην τσατσά: "Την Αλίνα θέλω" και δίνω γρήγορα το μπλέ εισητήριο προκειμένου μην μου την φάει ο άλλος. Για κάποιο λόγο είδα την φάση σαν "κόντρα" μιας και είμαι γενικά ανταγωνιστικός τύπος.

Στα του αγώνα: Η Αλίνα είναι μια κοπέλα περί το 1.65, λίγο παχουλή με ωραίο πρόσωπο που θυμίζει ντροπαλή αλλοδαπή γειτόνισσα. Μου έδωσε μερικά φιλιά στο λαιμό και μου πέρασε σαμπρέλα. Η πίπα της βαθειά αλλά όχι τόσο καλή αν και το προσπαθούσε αρκετά μπορώ να πώ. Στη συνέχεια της είπα να καβαλήσει το άγριο άλογο και εκείνη ανέβηκε κατευθείαν από πάνω μου με χαρά. Στο κομμάτι αυτό είναι αρκετά καλή και δείχνει να το απολαμβάνει. Έπειτα την ξάπλωσα σε ιεραποστολικό όπου και εκεί δεν έφερνε αντιρρήσεις σε δυνατές διεισδύσεις. Τέλος γύρισε στα 4 όπου την σφυροκόπησα δυνατά μέχρι που κατέθεσα. Στη συνέχεια μου είπε "καλό βράδυ" πράγμα με το οποίο απόρησα γιατί ήταν μεσημέρι και εξήλθε από το δωμάτιο. Σημειώνεται ότι το αιδοίο της έχει πολύ ωραία αίσθηση πράγμα το οποίο με καυλώνει αρκετά. Ίσως κάποια φορά στο μέλλον την ξαναεπισκεπτώ.

ΥΓ. Συναγωνιστές και σύντροφοι. Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο μπουρδελιάρικο αύριο προϋποθέτει να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση έτερους συνγαμιστές. Παρακαλείστε πολύ να μην ακολουθείτε τους άλλους στα σπιτάκια σαν κολιτσίδες χωρίς να έχει προηγηθεί έστω μια καλησπέρα ιδιαίτερα κατα τη διάρκεια της ημέρας. Αν είναι τουλάχιστον πείτε καμιά μαλακία στον άλλον γιατί είναι το λιγότερο περίεργο το να ακολουθείς έτσι. 4 σπίτια επισκέφτηκα και είχα έναν τύπο απο πίσω μου να ακολουθεί ακριβώς, παίζει να πηγαίναμε και με "βήμα" σε κάποιες φάσεις. Άσε που στα σαλόνια καθότανε ακριβώς δίπλα μου, λές και δεν είχε καρέκλες - καναπέδες πιο κεί..

ΥΓ. 2 Δεν είναι απο τις καλές μου κριτικές γιατί έχει αρχίσει να με χτυπάει η ζέστη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλέντης
Μέλος
Εγγραφή:
29 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
126
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, woopsie, perseas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2023
Μάλλον ήταν ξιφομάχος ο συνεδελφος αγαπητέ μύστη
review reaction 3 review reaction 1 Rokko28, Γλέντης
11 Ιουλίου, 2023
Aυτο είναι στο πρόγραμμα όπως όταν πας για καφέ και έρχονται στο τραπέζι σου άτομα από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για σου πουλήσουν την πραμάτεια τους...
review reaction 1 Γλέντης
12 Ιουλίου, 2023
Αν ένας μοναχικός συναγωνιστής μπει σε ίδρυμα και φύγει χωρίς να περάσει στα ενδότερα, η τσα2 θα τον κράξει κατά πάσα πιθανότητα...με δύο οι πιθανότητες για κράξιμο μειώνονται κατακόρυφα...σε προστάτευσε τρόπον τινά ο μυστηριώδης συναγωνιστής.
Δεν έχουν νόημα οι καλησπερες και τα σερμπετια μεταξύ συναγωνιστών λες και είμαστε σε ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδει ",μουσική" για τις μάζες.
Όσο για την ζέστη....ακόμα είναι δροσερες οι μέρες...από Πέμπτη μπαίνουμε επίσημα σε καύσωνα...καλό κουράγιο στους συναγωνιστές που θα επιχειρήσουν εν μεσω τέτοιων συνθηκών.
review reaction 1 Γλέντης
12 Ιουλίου, 2023
Φιλε αν ειναι να κανεις τον κασκαντερ η σε νοιαζει η γνωμη των αλλων καλυτερα μην πηγαινεις καθολου στα μπουρδελα..
review reaction 5 Γλέντης
14 Ιουλίου, 2023
argyrotoxos Δεν με έχει κράξει ποτέ τσα2 για την προαναφερθέν κίνηση. Την έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με το να ξαναμπώ και να ζητήσω απευθείας αυτό που θέλω. Απο την άλλη ναι, έχω γνωρίσει πολύ ωραίους τύπους στις τσάρκες μου και μου προσέφεραν ασφάλεια με την παρουσία τους όπως και εγώ σε εκείνους. Απλά με τον συγκεκριμένο τύπο η φάση ήταν περίεργη με το όλο στυλ του. Δεν ήξερα αν ήρθε για να γαμήσει, για να κοζάρει, για να γαμηθεί ή στην τελική αν ήταν και ασφαλίτης. Όσοι έχουν τύχει σε κάτι αντίστοιχο καταλαβαίνουν.

George Alpha Δεν κατάλαβα καθόλου την απάντησή σου. Έχω κάνει κασκαντεριλίκια σε άλλους οίκους και το έχω περιγράψει (διάβασε την κριτική μου για την Bella), όχι όμως στον συγκεκριμένο οίκο. Και στην τελική εδώ είναι ένα σάη για να συζητάμε για τις εξορμίσεις μας, να περιγράφουμε τη φάση, να φέρνουμε τον συναγωνιστή όσο πιο κοντά στο τι ζήσαμε και τι ενδεχομένως να ζήσει και εκείνος στην δική του εξόρμιση αν προτιμίσει τα ίδια σπιτάκια. Όσον αφορά τη "γνώμη των άλλων" θα μπορούσες απλά να μου πείς να "μείνω στη νύχτα".
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5