Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 47 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Να πω ότι βαθμολογώ με άριστα το 7.
Με το που έμαθα ότι γύρισε η ανώμαλη Πολωνέζα έτρεξα . Την είχα πάρει στο παρελθόν 2 φορές και είχα πει ότι φτάνει, αλλά είχα καιρό να μπω στην πίσω πόρτα και ήταν ευκαιρία.
Καταρχάς να πω ότι συνειδητοποίησα κάτι: δεν μου αρέσει να γαμαω στα μπουρδέλα. Πάω απλά για να βγάλω γούστα ,να κάνω τις ανωμαλίες που δε βρίσκω σε κοπέλες νορμάλ. Νομίζω πολλοί γι'αυτό πάνε, το σεξ σαν σεξ δέχεται σε δεύτερη μοίρα.
Τεσπα η Κατερίνα βγαίνει ελαφρώς (μπορεί και όχι) πιωμένη, με θυμήθηκε, άρχισε τα δικά της στο σαλόνι, μπήκα δωμάτιο. Να πω ότι έκανε μπάνιο πριν έρθει, σημαντικό. Επίσης η τσατσά έπαιζε στο κινητό και δεν ενόχλησε καθόλου, έκατσα αρκετή ώρα.
Για να μην πολυλογώ, έβγαλα ότι γούστο είχα να βγάλω, σε σημείο που όταν τελειώσαμε είπα από μέσα μου: ωραία, θα σταματήσεις τώρα να έρχεσαι; Τι άλλο να κάνεις; Τα έχεις κάνει όλα. Αλλά ξέρω ότι δε θα σταματήσω.
Φιλιά , μπουκώματα (όχι καλη πίπα αλλά δε με ένοιαξε), δάχτυλα σε μουνι και κώλο (πεντακάθαρος), βγάζω δάχτυλα και της τα βάζω στο στόμα. Κάθομαι στα 4 και την βάζω από πίσω να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Την βάζω στο πλάι μου βάζει προφυλακτικό, μπαίνω κωλαρακι. Εδώ να πω ότι ο κώλος της και γενικά το σώμα της μου θυμίζει τον rick από το rick and Morty( δηλαδή πολύ μικρός σχετικά με το υπόλοιπο σώμα). Γαμαω κώλο και έπειτα αρχίζω να τον βάζω μια κώλο μια μουνι ,μια κώλο μια μουνι. Συνεχίζω έτσι κάνα 2 λεπτό, μετά την βάζω μπρούμυτα όλη ξαπλωμένη με κλειστά πόδια, για να έχω περισσότερη τριβή. Ξανά κώλο και μουνι εναλλάξ. Και εκείνη την ώρα σκέφτομαι ότι πάντα ήθελα μια γκόμενα να κάνει ass to mouth,έτσι για το βίτσιο. Και αν όχι αυτή ποια; Οπότε όπως είμαι και γαμαω τον κώλο της , βγαίνω,την σηκώνω και με την καποτα μόλις να έχει βγει από τον κώλο της την βάζω για πίπα. Κουβέντα δεν είπε. Ο κώλος της όμως ήταν όντως πεντακάθαρος και δε μύριζε καθόλου. Με καβλωσε η φάση και την ξάπλωσα και της τα πέταξα στο πρόσωπο, με προσοχή μη πάει στο προσεκτικά φτιαγμένο μαλλί της. Άδειασα και αμέσως σκέφτηκα αυτό το :τι άλλο πια;;
Στο δρόμο για το σπίτι σκεφτόμουν πολλά, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι κατέληξα: το σεξ είναι σαν το φαγητό, μπορεί να σκας όταν τρως πολύ αλλά μετά από λίγες ώρες θα θες να ξανά φας σαν ζώο. Καλή εβδομάδα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Doctor What
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
314
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Rokko28, Bonecrusher και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2023
Αυτά τα έκανε και η Βερόνικα η Ρουμάνα στη Φυλής κι έπειτα σαν call. Πριν μια 5ετια....! Μουνι, γκροβερ, στόμα. Μεγάλη εμπιστοσύνη στην υγιεινή της ή παιδαριωδεις "πανω στην γκαβλα της στιγμής" λάθη;
Τα κωλοβακτηριδια θα δείξουν αν υπάρχουν παντου στο σωμα της στις επόμενες εξετασεις....
review reaction 1 Johnstef
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1