Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επισκεψη πραγματοποιηθηκε μεσημερι, στο ισογειο, ο τελευταιος οικος στο βαθος.
Ειχα σταμπαρει απο προηγουμενη τσαρκα την κοπελα που εργαζεται και ελεω ελλειψης επιλογων, σκοτωσα ενα εισιτηριο στα τυφλά.

Η κορασιδα συστηθηκε ως Ελενη (ή Ελενα δεν θυμαμαι), δεν φοραει και την πιο ομορφη μουρη στο καβουρι, αλλα το σωμα της βρισκεται σε καλη κατασταση, μετριου αναστηματος, 2αρι ομορφο βυζι το οποιο θα δειτε και κατα το σαλοναρισμα μιας και εχει καψει τα σουτιεν της, καλοσχηματισμενο κωλο, σε καστανοξανθο μαλλι τυπου braids. Με το ματι θα την κατετασσα στην ηλικιακη ομαδα των 25+- ετων, το επισημο προγραμμα περιεχει και 69.

Το δωματιο στο βαθος ηταν πεντακαθαρο και πιθανοτατα δεν ειχε πατησει το ποδι του αλλος πελατης, δροσερο λογω της υγρασιας μεν, κλειστο το ερκοντισιον δε. Γδυθηκα και αρχισα να τον βρονταω γιατι η ξινη φατσα της Ελενης δεν σε προιδεαζει για ιδιαιτερα προκαταρτικα, ad utrumque paratus.

Ετσι και εγινε λοιπον, η κοπελα μπηκε μεσα, ανταλλαξαμε 2 κουβεντες, εκατσε πλαγιως διπλα μου, και περασε απευθειας καποτα σε μισοσηκωμενη πουτσα. Η πιπα της μαλλον αδιαφορη, το χερι μου πηγε ακαριαια να ζουληξει τα βυζια της τα οποια ηταν σφιχτα, και 30 δευτερολεπτα μετα βλεποντας οτι ειμαι σε πληρη στυση, σταματησε, ξαπλωσε, και αφου εβαλε μπολικη κρεμα με τραβηξε πανω της. Το μουνι της ηταν αρκετα στενο μπορω να πω, πιθανολογω οτι ημουν οντως ο πρωτος της πελατης για την ημερα, μετα απο λιγες αναγνωριστικες πιστονιες πεφτω απο πανω της και αρχιζω να την γαμαω με ηπιο ρυθμο ενω εκεινη ειχε τυλιξει τα ποδια της στη μεση μου, με τα χερια της να μου χαιδευουν/γρατζουνανε την πλατη. Ερωτικο το σκηνικο, δε λεω, την κερασα λιγα φιλια στο λαιμο, αλλα ηθελα πολυ να την βαλω στα τεσσερα, και να αποφυγω την πληρη Body to body επαφη η οποια ειχε αρχισει να με ζεσταινει.

Το στησιμο της ικανοποιητικοτατο, τουρλωμενος κωλος, σπασιμο πλατης σε σχημα U, δεν ξαπλωσε στο στρωμα αλλα ανασηκωσε το θωρακα αγκαλιαζοντας το μαξιλαρι. Οδηγησα το πουτσο μου μεσα της και συνειδητοποιησα 2 πραγματα. Ενα, οτι οντως ειναι αρκετα στενη, δευτερον, οτι το στρωμα ειναι τοσο για το πουτσο που θα με βασανισει. Το αριστερο μου γονατο λοιπον, "βουλιαζε" μεσα στο στρωμα του οποιου τα ελατηρια σε εκεινο το σημειο ετριζαν σαν βιασμενα κοτοπουλα. Ωραια πραγματα... Για τα υπολοιπα 5-6 λεπτα της συνευρεσης, θα ειμαστε σε αυτην την σταση, εγω θα εχω ιδρωσει (το μουνι και το πριονι Γαμήσου ), εκεινη θα τον τρωει χωρις καποια ιδιαιτερη αντιδραση, και το στρωμα θα στριγκλιζει. Η θεα του κωλου, σε συνδιασμο με την αισθηση των βυζιων που πασπατεψα αρκετα μιας και τα ειχε ψηλα, και η υπερπροσπαθεια που κατεβαλα να διατηρησω ρυθμο στο ενα γονατο μονο, απεφεραν καρπους και τελειωσα με εκεινη να με αφηνει να στραγγιξω. Το cardio της ημερας λοιπον.

Εβαλε το βρακι της και εφυγε, αφου πηρα μια ανασα, χαλασα μισο κωλοχαρτο για να αφαιρεσω τον ιδρωτα, και αναβοντας το τσιγαρο της χωνεψης εφυγα απο τον οικο, υπο τον ηχο της ντουντουκας καποιου γυφτοκαρπουζοπωλητη.

Καθιερωμενος επιλογος. Η κοπελα εχει ωραιο και σφιχτο σωμα, μετρια μαπα. Η διαθεση της ειναι αδιαθετη, η πιπα της ελαχιστης διαρκειας, αλλα τουλαχιστον καθεται να τον φαει χωρις να ζαλιζει παπαρια. Στο (πολυ καθαρο) δωματιο επιβαλεται να ανοιξεις ερκοντισιον γιατι η υγρασια σε μπουκωνει γρηγορα, οσο δροσερο κι αν φανταζει στην αρχη. Η τσατσα δεν ενοχλησε αλλα δεν εκατσα και τοσο πολυ ωστε να το κανει. Νοτ γκρειτ νοτ τεριμπλ εμπειρια, δεν πιστευω να ξαναπερασω αμεσα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, με λιγη συμμετοχη και οχι τοση βαρεμαρα να παρει πιπα, σε ενα παραλληλο συμπαν, θα ηταν τιμια επιλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
28.996
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Apollo64, giorgiodelafuentes2, Accountant και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2023
Ωραίος μύστη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1