Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα ξύπνησα με διάθεση να τσιμπουκώσω δύο κυρίες και αφού δεν δούλευαν Βικτώρια και Τάνια κατέληξα εδώ. Δούλευε μόνο η Αλεξάνδρα . Ρώτησα αν υπάρχει και δεύτερη κοπέλα για παρτούζα και μου είπε ότι δίπλα στο υπόγειο δουλεύει η Λίνα οπότε πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Σε κανα πεντάλεπτο ήρθαν και τα κορίτσια και με βρήκαν με την πούτσα σχεδόν έτοιμη. Πρώτη τον ρούφηξε η Λίνα ενώ η Αλεξάνδρα μου έφερε τα βυζιά της για γλείψιμο. Αφού τα έγλειψα για λίγο της είπα να ρουφήξει κι αυτή μαζί με την Λίνα. Κατέβηκε κι αυτή και άρχισε να γλείφει τα μπαλάκια ενώ η Λίνα στριφογύριζε την γλώσσα της γύρω από το κεφαλάκι. Μετά έκαναν τα γνωστά τους παιχνιδάκια , να έχουν στην μέση τον πούτσο και αυτές να γλείφουν με την γλώσσα , ενώ μερικές φορές ενώνονταν και οι γλώσσες τους. Η όλη κατάσταση με έχει φτιάξει και αυτές συνεχίζουν να ρουφάνε με μανία. Πότε η Αλεξάνδρα την πούτσα και η Λίνα τα μπαλάκια και πότε το αντίθετο. Παίρνει η Λίνα την πούτσα μου και την βάζει ανάμεσα στις βυζάρες της. Αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει ώστε με το που βγει η πούτσα από τα βυζιά της να την πάρει στο στόμα ενώ η Αλεξάνδρα μου ξανάφερε τα βυζιά της στην μούρη. Πάνω στην κάβλα μου η τσατσά χτυπάει την πόρτα ενώ έχουν περάσει μόνο 5-6 λεπτα. Το είπα φυσικά στα κορίτσια ότι έχουν περάσει μόνο 5 λεπτά δείχνοντας τους το ρολόι. Μου βάζουν προφυλακτικό και λέω στην Αλεξάνδρα να με καβαλήσει. Ανεβαίνει και κάθεται πάνω μου , μπαίνοντας όλο το καβλί στην μούνα της. Της χουφτώνω τα βυζιά ενώ αυτή κάνει κυκλικές κινήσεις πάνω μου. Η Λίνα έρχεται και αρχίζει να της πιπιλάει την ρόγα. Αυτή γελάει και διαπιστώνω ότι την αρέσει γιατί και η άλλη ρόγα που χαϊδεύω έχει γίνει κάγκελο. Την γαμάω λίγο ακόμα και μετά την σηκώνω γιατί έχει έρθει η σειρά της Λίνας . Μου αλλάζουν το προφυλακτικό και την στήνω για πισωκολλητό. Η κωλάρα της έχει και τάν λάιν που είναι αρκετά καβλωτικό. Την αρπάζω από τα κωλομέρια και αρχίζω δυνατά μπασίματα. Αυτή βογγάει ελαφρώς και εγώ της ρίχνω τα απαραίτητα σκαμπίλια στα κωλομέρια, ενώ η Αλεξάνδρα έχει ξαπλώσει στο πλάι και παίζει το μουνάκι της. Συνεχίζω για λίγο ακόμα σε εντονο ρυθμό και λίγο πριν τελειώσω τραβιέμαι και λέω της Λίνας να την ρουφήξει για να χύχω. Η Αλεξάνδρα κάνει τελειωτικό μόνο στο κορμί. Τον ρουφάει δυνατά και αφού παίρνει και της τελευταίες σταγόνες , τότε μόνο τον βγάζει από τον στόμα . Μου δίνουν μωρομαντηλο να σκουπιστώ , ντύνονται και αφού λέμε κανα δυο κουβέντες , φεύγουν από το δωμάτιο. Τα κορίτσια προσφέρουν τίμιες υπηρεσίες είναι τσιμπουκλούδες και οι δύο και όποιος δεν ψάχνει μοντέλα θα μείνει ικανοποιημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.353
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, n.smirni76, giorgiodelafuentes2 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2023
Ρε συναγωνηστη ειναι αξιον αποριας πως σου σηκωνεται με την ΛΙΝΑ ...
Αυτη ειναι πλεον των 60 ετων βαζει φουλ τζελ κ το μουνι ειναι ορθανοιχτο για να μη πω ξεχειλωμενο με πληθος των αποξέσεων , η αλλη ειναι καλη κοπελα κ δυνατη στο γαμισι ,αλλα η ΛΙΝΑ ...... ειναι και γιαγια στην πραγματικοτητα ( η αναφορα στην ηλικία ειναι αληθινη και επιβεβαιωμενη απο κοπελα φιλη της που δουλευε σε αυτην την αλυσιδα των οικων ( της ρωσικης τσιμπουκοσχολης ) καθως και απο παλιοτερο τσατσο....
Περι ορεξεως ουδεν σχολειο.......
21 Ιουλίου, 2023
@pipikokinigos28 γούστα είναι αυτά όπως είπες. Εμένα ας πούμε δεν μου σηκώνεται με κάτι petite που είναι 48 κιλά και άλλοι τρελαίνονται.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2