Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 115 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επισκέφθηκα τον οίκο της Ιωαννίνων 5 αμέσως μετά από αποτυχημένη συνεύρεση με την εντελώς ψυχρή και αμέτοχη Μίρα στο Λιοσίων 73Β όπου μόλις χτύπησε την πόρτα η γυναίκα της υπηρεσίας(ότι τελείωσε ο χρόνος) και πριν κάνουμε σεξ μου λέει : 1 minute με νόημα ότι θα φύγει, γεγονός τον οποίο κατέστρεψε μια ΄ήδη εντελώς αδιάφορη συνεύρεση στα προκαταρκτικά, με χάλια αερόπιπα και μηδενική συμμετοχή.(Το αναφέρω εδώ γιατί δεν συνηθίζω να γράφω αρνητικές κριτικές).

Στην βάρδια λοιπόν η milf Christy,κατα δήλωσή της Ουκρανή, όμορφη ξανθιά με λίγα περιττά κιλά.

Μετά από λίγη αναμονή έδωσα το μπλε εισιτήριο και εισήλθα στο δωμάτιο.
Η Christy με πολύ διάθεση και πολλή κοινωνικότητα ξεκίνησε τα παιχνίδια αμέσως, δίνοντάς μου τα στήθη της για περιποίηση. Έπειτα άρχισε τα φιλιά και τα γλειψίματα σε όλα τα επίμαχα σημεία και στην συνέχεια έσωσε ρεσιταλ ισπανικής τέχνης με τις θηλές της. Ασκούφωτο στοματικό με πολύ καλή περιποίηση στις μπάλες και την γύρω περιοχή.

Για σεξ ήρθε κάθισε πάνω στον πούτσο μου ενώ εγώ είχα ανοιχτά τα πόδια επιτυγχάνοντας την απόλυτη στάση για πλήρη διείσδυση σε πλήρη στύση,έτσι σε αυτή την στάση με απόλυτη καύλα ήρθε το τέλος με αρκετή εκτόνωση εγκεφαλικά αλλά και οργανικά με απελευθέρωση αρκετά μεγάλης ποσότητας σπέρματος.

Καθίσαμε για λίγη ώρα ανταλλάσσοντας απόψεις για συγκεκριμένη θεματολογία και δώσαμε αμοιβαίες υποσχέσεις για μελλοντική συνάντηση.

Συγκεντρωτικά, μια πολύ καλή συνεύρεση με ένα από τα καλύτερα milf του χώρου, με τίμια συμπεριφορά που σέβεται τον πελάτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Christy
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
AntifitCondom
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
1.807
Πόντοι:
8.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Pa Luki Luk, Milfomaniac και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2023
Ειναι η γνωστη Κριστυ που επαιζε στο διπλανο το 3αρι??Οσο για την Μιρα λες να καηκε απο τωρα το μωρακι.Γινοταν λαικο προσκυνημα Σαββατο απογευμα που περασα απο κει...Θα την ξανατσεκαρω συντομα να δω αποδοση.
review reaction 1 AntifitCondom
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1