Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφού έφαγα την φόλα μου στο Κ30Α επέστρεψα εδώ που προηγουμένως είχα δεί την Βίκυ από την Μολδαβία. Κατα τα λεγόμενα της τσατσάς καινούργια στο μαγαζί.Γύρω στα 30 με αδύνατο κορμάκι αλλά κάπως πλαδαρό και μαύρα μαλλιά που τα είχε κότσο. Δεν το ξανασκέφτηκα και πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο μπας και σώσω την κατάσταση μετά την ξενέρα που έφαγα προ ολίγο. Ήρθε και το κορίτσι μετά από λίγο που δεν μιλάει ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά αλλα δεν πειράζει. Καλή θέληση να υπάρχει και συννενόηση θα βρεθεί. Της είπα ότι θέλω στοματικό χωρίς , το κατάλαβε και άρχισε το γλείψιμο. Στην αρχή χρησιμοποίησε το χέρι της αλλά όταν της το απομάκρυνα , το κατάλαβε και δεν το ξαναέβαλε. Μου έκανε μια αρκετά καλή πιπούλα ρουφώντας τον αργά αργά και κατεβάζοντας τον σχεδόν
όλον. Μια μπούκλα από τα μαλλιά της έπεφτε μπροστά στο προσωπό της και ακουμπούσε το σηκωμένο μου καβλί. Αυτό δεν ξέρω γιατί, αλλά με κάβλωσε ακόμα περισσότερο. Αφού την άφησα να τον ρουφήξει αρκετά της είπα να μου βάλει προφυλακτικό. Μου πέρασε προφυλακτικόκαι αφού είδε ότι δεν έκανα κίνηση να κουνηθώ ήρθε και έκατσε πάνω μου , κάνοντας βαθύ κάθισμα και πατώντας στο στρώμα με τις πατούσες.
Αφού έκανε αρκετά καθίσματα και ακούγοντας τα πλατς πλουτς απλο την επαφής της κωλάρας της πάνω μου παρατήρησα ότι έκοψε ρυθμό μάλλον γιατί κουράστηκε και σαν τζέντλεμαν που είμαι την σταμάτησα και την γύρισα για πισωκολλητό. Στήθηκε όμορφα και της τον έχωσα κρατώντας την από τα κωλομέρια που ήταν λίγο πλαδαρά όπως είπα και πρίν αλλά όχι τόσο που να χαλαστώ. Άρχισα να την γαμάω σε γρήγορα ρυθμό γιατί δεν είχα όρεξη για πολλά πολλά. Το τέλος ήρθε φυσιολογικά μετά από λίγο και το κορίτσι τραβήχτηκε σχετικά γρήγορα αλλά όλα καλά. Δεν ήταν ασχημα , αλλά ούτε και τίποτα το σούπερ ουάου. Αν αληθεύει ότι είναι καινούργια στην δουλειά, τότε στο χέρι της είναι να βελτιωθεί λίγο ακόμα. Δεν αποκλείεται να δοκιμάσω πάλι μετά από μήνες για να δω εάν βελτιώθηκε. Θα την πρότεινα γιατί ήταν δεκτική και πρόθυμη να κάνει αυτά που της λες χωρίς ξινίλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.417
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, FAT BASTARD, EvilPlasma και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού