Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
ΞΕΡΕΤΕ τι με εντυπωσίασε στην εξόρμηση-ενημέρωση της περασμένης εβδομάδος; Η έλλειψη σοβαρών επιλογών σε εκδιδόμενες. Η απουσία πλουραλισμού. Κάποιοι το λένε και απόλυτη παρακμή της οδού Φυλής.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι προ τριών ετών ο covid έπληξε τους οίκους ανοχής με τα κλειστά σύνορα και έτσι πολλές, εν δυνάμει, εργαζόμενες προτίμησαν την Κεντρική Ευρώπη. Παράλληλα παρατηρούμε αύξηση γυναικών εκ Λατινικής Αμερικής, για τις οποίες δεν μαθαίνουμε καλά λόγια ως προς την απόδοσή τους.

ΕΛΛΕΙΨΕΙ λοιπόν τιμίων επιλογών, αναγκαστικά περιοριζόμαστε στο τρίπτυχο «milf, άνεση χρόνου, πλούσιο πρόγραμμα» που δεν το λες και κακό.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ήταν από καιρό στην οδό Διδύμου η Βερόνικα. Δουλεύει χρόνια στον εν λόγω οίκο και είναι γνωστή. Ρωσσόφωνη μετά-milf 50 ετών, αλλά καλοστεκούμενη για την ηλικία της• κανονικό πρόσωπο, κάστανα μαλλιά και 2.5ρι στήθος. Κανονικό σώμα, αλλά χαλαρό στην κοιλιά. Το πρόγραμμα: όλα πλην πρωκτικού. Μόνη της εργαζόταν (συνήθως είναι με την μιλφ Ελένη) και δεν υπήρχε πελάτης σε δωμάτιο ή σαλόνι. Συνέχισα την βόλτα και επέστρεψα, διότι δεν βρήκα κάτι της προκοπής στο ίδιο πρόγραμμα. Πλήρωσα και πέρασα σε δωμάτιο στο βάθος. Σχετικά ευρύχωρο ως χώρος. Ένας μεγάλος καθρέπτης πίσω από την κλίνη• δεξιά στο κομοδίνο χαρτί, αντισηπτικό και προφυλακτικά. Απέναντι ένας μικρός νιπτήρας και πάνω μια μικρή tv με τσόντα παραγωγής έτους 2000.

ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΩ και πολλά από την συνουσία. Αφού ετοιμάστηκα, η Βερόνικα μπήκε στο δωμάτιο και αφαίρεσε τα εσώρουχα. Έγιναν αρκετά προκαταρτικά με θωπείες κλπ. Γλωσσόφιλα δεν δίνει, αφού δεν ανοίγει τα χείλη• μόνο λίγο με γλώσσα έξω (οπως η Ειρηνη Φωκ 17). Ούτε φιλιά στα μάγουλα διότι τάχα την ενοχλούσαν τα ελάχιστα γένια μου (θέλει κόντρα ξυρισμένος να πας). Άρχιζε να μου παίζει το μόριο, προφανώς για να χύσω πιο γρήγορα και έλεγε τις γνωστές μαλακίες για τα προσόντα μου (αγάπη μου, ψωλαρά μου κλπ). Πίπα ζήτησα με προφυλακτικό. Τίποτα σπουδαίο σε ένταση και ηδονικότητα, συν το ότι έβαζε χέρι να ολοκληρώσω, κάτι που ξέκοψα. Στο σεξ κάναμε δυο στάσεις και δεν έκλεψε σε καμιά. Πρώτα σε reverse cow-girl και μετά πλάγιο ιεραποστολικά. Τον έτρωγε όλον και συνέχισε τα γνωστά προστυχόλογα (χωρίς να με ξενερώσει) και πόσο της αρέσει το δυνατό γαμήσι. Η εκτόνωση έγινε στην κοιλιά της, διότι άργησα να βγω και δεν πρόλαβα να καταθέσω στο στόμα της. Η τσατσά χτύπησε την πόρτα ακριβώς στο 10’, μια φορά έντονα, παρότι δεν υπήρχε ψυχή έξω. Διάρκεια συνουσίας 11 λεπτά. Η Βερόνικα δεν ασχολήθηκε με την θύρα, ούτε έφυγε αμέσως. Δεν έδειξε κάποια βιασύνη μέσα, πλην της τακτικής αυνανισμού (αυτό αρκετές το κάνουν). Την προτείνω σε όσους προτιμούν ώριμες milf. Οι λοιποί μπορούν να δοκιμάσουν, λόγω CIM. Εγώ ήδη την ξέχασα, αφού δεν έβγαλε αισθησιασμό και ερωτική διάθεση. Σιγά την είδηση.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα έφερνε πλουραλισμό επιλογών στον αγοραίο έρωτα (σε όλα τα επίπεδα, μέχρι city tours). Ούτε χρειάζεται να αναλυθούν τα αίτια. Προχωράμε με όποιες υπάρχουν και σε όποιον αρέσουν. Υπάρχει και άλλη λύση: δύναται ο καθένας να ψωνίσει από τα πάνω ράφια, αν αντέχει η τσέπη του. Καθαρά θέμα επιλογών, ανάλογα με τις προτιμήσεις ή το συμφέρον. Όλοι χωρούν, αρκεί να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας.
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Borgia21
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
11.230
Πόντοι:
18.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Aragorn135, Bonecrusher, 968 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2023
και φιλια δινει και γλωσσοφιλα επισης.
οσες φορες την ειχα παρει, απολυτως κανενα προβλημα σε οτιδηποτε.
εχω και κριτικη με κομεντς απο κατω, αλλα δυστυχως ειναι-μπηκε στο διπλανο οικο κατα λαθος-απο μαλακια μου.
ειπα να την μεταφερουν εδω για την ιστορια, αλλα...
review reaction 1 Borgia21
28 Ιουνίου, 2023
@papaphilips,
Ήξερα για γλωσσόφιλα από μια γρήγορη ματιά που έριξα σε πρόσφατες κριτικές. Βασικά πέρασα γι'αυτό καί το cim, αφού δεν βρήκα άλλη αξιόπιστη λύση. Ψευτοφιλιά ήταν, παρότι ήμουν καθαρός, όπως πάντα. Σημασία έχει που στο κάρφωμα δεν έκλεψε και επιζητούσε πιο δυνατό ρυθμό.
Η διπλανός (κλειστός πλέον) οίκος του ορόφου ανήκε στήν Μοντελοαλυσίδα (sic). Γίνονται λάθη στην αποστολή απο παράβλεψη.
Ευχαριστώ για το σχόλιο.
review reaction 1 papaphilips
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2