Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 122 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δοκίμασα και γω με τη Δανάη να δω τι καπνό φουμάρει, παρότι από εμφάνιση δε μου άρεσε ότι σωματικά ούτε φατσικα( αρκετά μεγάλη). Είσοδος και χαιρετούρες , κατευθείαν πίπα αφού ρώτησε πώς , πήρα ακα, αδιάφορη πίπα θα έλεγα αλλά δε πήγα γι'αυτό οπότε δε με ένοιαξε. Μετά από λίγο αρχίζει να γλύφει μπάλες και της λέω πιο κάτω πας; Αμέ γιατί όχι μου λέει και αρχίζει να γλύφει την κωλοτρυπίδα μου μέχρι που έδωσε ολόκληρη τη γλώσσα μέσα (με πίεση του κεφαλιού της από μέρους μου). Μου άρεσε αυτή η φάση και την κράτησα για ώρα, μετά την πήρα λίγο από κώλο στα 4 όπου πάλι δε κατάλαβα και πολλά λόγω χαμηλού φωτισμού και κακής στάσης σώματος αλλά μετά την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και ανέβηκα πάνω στο πρόσωπο της με τον κώλο μου την έβαλα να μου ξανά γυαλίσει την κωλοτρυπίδα όσο τον έπαιζα και την έχυσα στο μάγουλο πήγαν και λίγα στα μαλλιά. Δεν είπε κουβέντα σηκώθηκε ετοιμάστηκε ευχαρίστησε και έφυγε. Κύρια και δε λέει όχι πουθενά, δε μπορώ να πω, αλλά δύσκολα θα ξαναπήγαινα γιατί όσο να ναι τη λες λίγο (έως πολύ) σαπιλα την κατάσταση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Δανάη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Doctor What
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
314
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Gianniskavliaris40, BUT-TMAN, Dsar263 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2023
Καλά ρε φιλαράκο Τελικά πρέπει να είσαι πολύ μαλακας έδωσες ένα δεκάρικο σου κάνει πιπα χωρίς προφυλακτικό τη γάμησες από το κολο σου έγλυψε τη κωλοτρυπίδα την έχυσες στα μούτρα και στα μαλλιά και κάνεις και παράπονα .Δηλαδή τι ήθελες με ένα δεκάρικο να τη παντρευτεί κιόλας ρε φίλε είσαι μεγάλο νούμερο εχεις μεγάλο θράσος έχω διαβάσει και έχω διαβάσει κριτικές. Τόσο θράσος το δικό σου δεν έχει τελειωμό να σου γλυψει μέχρι και την κωλοτρυπίδα σου 2 φορες κσι εχρις παράπονα Τι να σου πω ρε φίλε πάλι καλά που δε ζήτησες κσι τα λεφτά σου πισω
review reaction 1 review reaction 3 alphonso, BUT-TMAN, Pol Pan και 5 άλλα μέλη
12 Ιουνίου, 2023
Κανένα παράπονο δεν εξέφρασα για τις υπηρεσίες της φίλε μου , όσα ίσα της έβαλα 10/10 και είπα ότι είναι κυρία. Το μόνο που είπα είναι ότι δε θα ξαναπήγαινα λόγω ηλικίας. Του χαρακτηρισμούς σου θα σου έλεγα να του βάλεις κάπου αλλά θα σου δώσω αξία και δε θέλω.
18 Ιουνίου, 2023
@DoctorWhat,
Κατανοητό αυτό περί ηλικίας όμως σκέψου ότι μια μικρότερη δεν νομίζω να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες σε τέτοια τιμή...
Είχες μια εμπειρία με ονειρεμένη σχέση κόστους προς απόδοση...αν το καλοσκεφτείς ήσουν τυχερός.
19 Ιουνίου, 2023
τι να πεις άλλο? με κάλυψε ο συναγωνιστής manolisex.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4