Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπέρα ομάδα, σήμερα είχα κατέβει για τσάρκα φυλής με δύο φιλαράκια, τον μικρό κ τον γνωστό από άλλες περιγραφές μου δοκιμαστή. Καταρχήν εγώ μπήκα στο σπίτι με τη σκάλα. Τώρα αν ήταν το Α ή το Β θα σας γελάσω, πάντως η κοπέλα για την οποία κάνω την κριτική είναι η Μαρία, μια μελαχρινή κ πολύ πετίτ κοπέλα, με μικρό στητό στηθάκι κ μικρό κωλαράκι κ όμορφο προσωπάκι. Άκουσα κάποιον άλλο συμπαίχτη να την αποκαλεί Τσέχα, οπότε υποθέτω ότι μιλάμε για την ίδια κοπέλα.

Αφού είχα γαμήσει την Κορίνα από το 65 με χλιαρές εντυπώσεις λέω στους φίλους ότι πάω να πετάξω ένα 20 αρικο. Είχα μια αρνητική προδιάθεση ότι δε θα χύσω, αλλά ήθελα απλά να γαμήσω άλλη μία κοπέλα. Ο δοκιμαστής που την είχε γαμήσει νωρίτερα, είπε πως η Μαρία δεν ήταν για πολλά πολλά, αλλά ότι πέρασε καλά.

Περνάω στο δωμάτιο κ περιμένω. Μπαίνει μέσα η Μαρία κ παρατηρεί ότι έχω σβήσει τα φώτα. Το ντίμερ είχε χαλάσει κ τα φώτα στο χαμηλό τρεμοπαίζανε, με αποτέλεσμα να το έχουν στο φουλ δυνατό. Το έκλεισα τελείως κ άφησα μόνο το μπλε διακοσμητικό γύρω από τον καθρέφτη. Μόλις μπήκε έδειξε ενοχλημένη πολύ κ το ξανά άναψε. Έκατσε στο κρεβάτι κ με ρώτησε πως με λένε. Της είπα χωρίς να δώσω θάρρος για πολλά πολλά, τη ρώτησα πόσα χρόνια είναι εδώ μου είπε ενάμιση. Μου λέει πίπα με ή χωρίς; Της λέω χωρίς. Μου λέει Shower? Της λέω ναι έχω κάνει μπάνιο. Ξεκινάει να πλένει την τσαπού με μωρομάντιλο μέχρι αηδίας. Ήθελα να ήξερα το μουνί της έτσι το καθαρίζει; Δεν είπα κάτι, καθόμουν ήρεμος κ περίμενα να τελειώσει με τα διαδικαστικά κ να αρχίσει το μπουκιτσί. Ήρθε δίπλα δειλά δειλά κ άρχισε να πιπώνει. Παρατηρώ ότι δεν έχει βγάλει τα παπούτσια, φορούσε κάτι γκόθικ παπούτσια με τεράστιο τακούνι κ μεγάλα λουριά σαν ζώνες. Τρίβω λίγο μπούτια πόδια κτλ, νιώθω την τρίχα να με γρατζουνάει. Κοιτάω το νύχι κ βλέπω νύχι άκοπο, τεράστιο, στραβά κομμένο κ χειρότερο από το πόδι γέρου, δε χρειάζεται να έχεις φετίχ με τα πόδια για να σιχαθείς σε ένα τέτοιο θέαμα. Ωραία σκέφτομαι, ξεχνάμε τα πόδια της, θα κοιτάω το σώμα της όσο γαμάω. Αν δεν είχα γαμήσει την Κορίνα πριν 20 λεπτά παίζει κ να γινόταν κάτι, να έχυνα πιο εύκολα δηλαδή. Ακόμα κ χωρίς τη χρήση του φετίχ μου με τις πατούσες, να καύλωνα με το πρόσωπο, το σώμα το γαμήσι γενικότερα.

Ξεκινάμε να γαμιόμαστε σε κανονική ιεραποστολική στάση κ έχει γαμηθεί να μου τσιμπάει τις ρώγες σε όλη τη διάρκεια του γαμησιού κ να έχει λυγισμένα τα μπούτια της με τέτοια γωνία ώστε να μη με αφήνει να της τονε χώσω τέρμα.

- " Μεγάλο " , μου λέει
- " Ναι " της λέω

Αρχίζω να γαμάω δυνατά κ γρήγορα κ σπρώχνοντας το κορμάκι της ώστε να το παρασύρω στο πέρασμα μου κ να μπει όλο το φίδι στην τρύπα. Αρχίζει να πιάνει το μουνί στην περιοχή που είναι το τριγωνάκι από τις τρίχες. Φαινόταν να την πονάει πολύ καθώς μεγαλοψώλης εγώ, τέρμα στενή αυτή, δεν περνάγαμε καλά.

Πάμε στα 4 της λέω. Τη βάζω στα 4 κ παιδιά εκεί τρώω την ξενέρα της ζωής μου. Δεν έχω ξανά δει κάτω από νύχι τέτοιο παχύ στρώμα βρωμιάς. Τα νύχια των ποδιών της από κάτω είχαν τέτοια σαπίλα, τόσο παχιά που πραγματικά σιχάθηκα τη ζωή μου. Έκανα την καρδιά μου πέτρα κ προσπάθησα να κοιτάω τον κώλο της κ να χύσω. Τίποτα. Γαμούσα ένα ξερό κόκκαλο. Αφού άρχισε να ιδρώνει το κούτελο κ να μη νιώθω τίποτα πλέον, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να χύσω κ ήθελα να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλα τον εαυτό μου. Κ έκανα κάτι που δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω στη ζωή μου. Προσποιήθηκα ότι χύνω. Γάμησα για μερικά δεύτερα δυνατά κ μετά σταμάτησα απότομα κ φούσκωνα κ ξεφούσκωνα το καυλί μου 2-3 φορές για να μιμηθώ τις συσπάσεις που κάνει ο πούτσος φυσικά κ ακούσια όταν χύνει.

- "Finish?"
- "Yes".

Σηκώθηκα με τη μία πριν δει πολλά-πολλά, πήγα πάνω από το καλάθι κ έβγαζα την καπότα. Ούτε που γύρισα να την ξανά κοιτάξω.

Η κοπέλα ήταν πάρα πολύ βρώμικη στα πόδια της κ πραγματικά θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος πάρα πολύ σοβαρά να γαμήσει μία τέτοια κοπέλα. Όμορφη, υπερβολικά πετίτ, αλλά ως εκεί. Πολύ σάπια παιδιά, δεν αξίζει να την δοκιμάσετε.

Ελπίζω να βοήθησα με την κριτική μου, καλή συνέχεια σε όλους μάγκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2023
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
513
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 digger, giorgiodelafuentes2, Επιρρεπής και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2023
Πω ρε φιλος πακετο, τα φωτα παντα ανοιχτα να τσεκαρεις για δερματικα και για μπιχλα οπως και ειδες χαχα
A
Ares7
10 Ιουνίου, 2023
Αδερφε σε μερικούς ανθρώπους έτσι είναι τα νυχια. Δεν μπορουν να κάνουν κάτι να το αλλάξουν. Ένας θείος μου είχε παρομοια και τα έκοβε με λαμαρινοψαλιδο. Και παλι ήταν ΤΟΣΟ χοντρά που τα εβλεπες και αηδιαζες. Δεν είναι μυκητες όμως. Είναι η φτιασιά της έτσι δυστυχώς.
11 Ιουνίου, 2023
Αρα δεν σβηνουμε το φως , αντιθετως θελουμε φως . Γενικα οι μυκητες στα νυχια ειναι παρα πολυ κακο σημαδι . Μακρια .
11 Ιουνίου, 2023
Ωραία πληροφορία συναγωνιστή, θα περάσω μια μέρα να της τα κάνω λαμπίκο!


11 Ιουνίου, 2023
Στο Φυλής 69Α πήγες που είναι στον 1ο όροφο και έχει σκάλα και όχι στο Φυλής 69Β που είναι ισόγειο με σκαλοπάτια.
11 Ιουνίου, 2023
"μεγαλοψώλης εγώ, τέρμα στενή αυτή". Την Παρασκευή με την "τέρμα στενή" Μαρία έκανα μια από τις αερογαμίες των τελευταίων εβδομάδων, αν αυτό λέει κάτι.

"Τη βάζω στα 4 κ παιδιά εκεί τρώω την ξενέρα της ζωής μου. Δεν έχω ξανά δει κάτω από νύχι τέτοιο παχύ στρώμα βρωμιάς". Ο συνάδελφος γαμούσε στα τέσσερα, η κοπέλα ανεβαίνει στο κρεβάτι με τα τακούνια και κατάφερε να δει τη βρωμιά κάτω από τα νύχια των ποδιών. Θα μπορούσε να μας διδάξει κι εμάς τη στάση, έτσι για να μαθαίνουμε;

Μας βοήθησε με την κριτική του ο συνάδελφος Πλατύ χαμόγελο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6