Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 65 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα στοχευμένα να δω την Ειρήνη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι μια υπηρεσία που δούλευε εκεί και την συνάντησα σε απέναντι οίκο μου είπε ότι είναι ξαδέρφη της Μαργαρίτας.Λέω δεν μπορεί θα είναι μιλφάκι ζουμπουρλούδικο κι αυτό και ελπίζω και τσιμπουκλούδικο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι προ ημερών που πήρα την Ντάσα μου είπε ότι δουλεύει πολλές φορές μαζί της και είναι η μόνη που κάνει παρτούζες μαζί της γιατί τα βρίσκουνε. Οπότε έπρεπε να τσεκαριστεί το κορίτσι για να διαπιστωθεί εάν ανήκει στην μεγάλη των τσιμπουκλούδων σχολή. Μπαίνω στο σαλόνι και εμφανίζεται η Ειρήνη με κοντή φουστίτσα καρό, ξανθιά με μικρό στήθος ,σχετικά αδύνατη με κάποια παχάκια λόγω ηλικίας που φαίνονται αφού γδυθεί εντελώς. Πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο και ως που να γδυθώ ήρθε και το κορίτσι. Ήταν εννιάμιση το πρωί και δεν είχε κίνηση ακόμα. Ξαπλώνω έρχεται πάνω μου, με ρωτάει εάν θέλω προφυλακτικό στην πίπα, της λέω όχι και αρχίζει το γλύψιμο. Η πίπα της ήταν ικανοποιητική σε διάρκεια , αλλά όχι από αυτές που με τρελαίνουν. 5/10 θα της έβαζα. Πέρασε ελαφρώς και από μπάλες, για το τυπικό της υπόθεσης αλλά σε κανένα γλείψιμο δεν με έφτιαξε ιδιαίτερα. Στην πίπα είχε συνεχώς το χέρι της στην βάση της πούτσας μου. Μου την έπαιζε και έγλειφε την υπόλοιπη. Σηκώθηκα και όρθιος μπας και αλλάξει κάτι και βελτιωθεί η κατάσταση αλλά τσάμπα κόπος. Ακολουθούσε το ίδιο μοτίβο κατά γράμμα. Κάποια στιγμή σταμάτησε και μου είπε να το κάνουμε. Μου πέρασε προφυλακτικό και μου είπε αν θέλω να κάνουμε πισωκολλητό. Της λέω , έλα πρώτα από πάνω εσύ και μετά πισωκολλητό. Έπιασε το καβλί μου , το οδήγησε στην μούνα της και άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου ενώ εγώ την γράπωσα από τα κωλομέρια. Την γάμησα κάνα δίλεπτο το πολύ σε αυτήν την στάση και μετά την έστησα για πισωκολλητό. Στήθηκε άψογα , έσπασε μέση και της τον έχωσα τέρμα. Έχει ωραίο κωλί στα τέσσερα και αντέχει ζόρισμα χωρίς να προσπαθεί να κλέψει. Εγώ δεν κρατήθηκα πολύ και την έχυσα στο δίλεπτο , λίγο μετά αφού χτύπησε πόρτα η υπηρεσία, περίπου στο δεκάλεπτο. Θα περίμενα καλύτερες υπηρεσίες από ένα γκιλφάκι σαν και αυτή. Προσωπικά επειδή δίνω έμφαση στο στοματικό , δεν θα την πρότεινα. Κάποιος όμως που δεν τον νοιάζει μπορεί να την δοκιμάσει γιατί στο σεξ δεν έδειξε σημάδια βιασύνης, ούτε δυσανασχέτησε πουθενά. Το ίσως που γράφω εάν θα ξαναπέρναγα , πάει ότι ίσως να δοκιμάσω παρτούζα μαζί με τη Ντάσα και εκεί μπορεί να καλύψει τα κενά της η Ντάσα. Μπορεί να υπάρχει αλληλοκάλυψη στην ομάδα και να καλυφθούν οι αδυναμίες. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με ομαδική προσπάθεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
16.240
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kritwn99, digger, giorgiodelafuentes2 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2023
Συναγωνιστή η ΕΙΡΗΝΗ ειναι απο τις ποιο καθαρες κ τιμιες στη δουλια της κοπελες σε αυτα τα 5 μαγαζια ,και σε συγκριση με τα γυρω ντασες βικη λιλια κλπ ειναι απο τις ποιο ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΤΑΘΕΡΑ και δε κλεβει καθολου ουτε στο χρονο αλλα ουτε και σε θεματα μαμου σου κλπ .
Παραδειγμα η μπελα απεναντη στο 1γ θα τουρλωσει τον κολο της ετσι ωστε να μην εχεις βαθια μπασιματα στο ανοικτο μουνι της κ στενα μαρκαρισματα με μπολικη αλοιφη σε σημειο να νομιζεις οτι ξεχασες τον γρασαδορο μεσα στον κολπο της , η δε ντασα δε γδυνεται καθολου αν θες να δεις κατι παραπανω ( πεσμενο μεν αλλα να δεις και να πιασεις τσι τσι )ασε που μια φορα τις εφυγαν τα εξτενσιον και στο τσιμπουκι σφίγγει τον κορμο ,μερικες φορες το κανει επιτηδες για να καταλαβει ποτε θα γινει η εκτωνοση κ να προλαβει την πιθανη καταπωση, η βικη επιστροφη παλαιας μιλφαρας παλαιας κοπης βαριεται που ζει νομιζεις οτι θα κοιμηθει με αργη πιπα αλλα καλο κορμακι (ετσι νομιζει οτι κανει ....) η λιλια μεχρι προτυνος ηταν απο τις καλες μιλφαρες ανω των 50 με σπασμενο προσωπο ( μου ειχε πει ψεματα οτι ηταν 47 εχει δουλεψει τουρκεια ισπανια ιταλια ρουμανια γερμανια κ θα κλισει τον κυκλο της στο βοθρομεταξουργειο ) ΚΑΙ Αυτη αρχισε ομως τα κολπα της και αυτη .....οσπου να γδυθει να βγαλει το κυλοτακι το σουτιεν το μπεμπιντολ εχει φαει ενα 2λεπτο ασε που πινει σαν βρυσι τις μπυρες οπως και βοτκα με αναπνοη αναμεικτη τσιγαρου κ αλκοολ αμα δε σε ενοχλει καλα .... αλλα τελευταια το χαλασμενο μισοβγαλμενο μαυρισμενο δοντι της στην κατω γναθο αρχισε να μυριζει ασχημα κ καπου σε προιδεαζει αρνητικα για γλωσοφυλα οπως και τι μπορει να παθει ο σηκωμενος μεγας αλξανδρος στο ακαποτο ( παλαιοτερα ηταν καλη τωρα θες η κλημακτιριος θες οι καταχρησεις αρχισε ραγδαια την κατιουσα.... το σπαστικο κανει οτι δε μιλα ελληνικα )
Μια καλη περιπτωση η καλυγραμμη νεαρα ΒΑΛΕΡΙΑ περιποιητικια με ασκουφωτο κ τελειωτικο στην κολωνου αυτο με τα καγκελα στα φαναρια.48 νομιζω (οσπου να κουραστη κ να χαλασει και αυτη....)
Γενικα το να βρεις καλη γαμιστρωνα στον αποπατο του μεταξουργειου λιγο δυσκολο .....αντιστροφα υπαρχει ανανεωση στη φυλης εχουν ερθει στο 105 θεικες κοπελες αμαντα σαρα θα σε γαμησουν αυτες θα σου κανουν τον μεγ αλεξανδρο τρομπονι με νορμαλ προγραμμα ) και με δωρακι πολυ προθυμες ετοιμες μικρες κοπελες ειναι κ προθυμες για ολα μεσα στο δωματιο ( εξω νορμαλ προγραμμα)παντα με χαμογελο κ χωρις πολλα πολλα ....ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1