Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η κριτικη γραφεται τιμης ενεκεν, αν και δεν εχω να προσθεσω πολλα σε συγκριση με τα οσα εχουν γραψει οι προηγουμενοι για την κοπελα. Αλλα πρεπει να αποδοθουν ορισμενοι διθυραμβοι, γιατι το vfm ειναι ορος που αρχιζει να εκλειπει απο τους οικους τελευταια.

H Καρινα λοιπον ειναι μια συμπαθητικη μιλφ περι τα 30 ετη, λιγο αγριο προσωπο, μελαχρινη με δυαρια στητα βυζια και ομορφο γεματο (τοσο οσο) κωλαρακο. Το επισημο προγραμμα της ειναι ελευθερο στοματικο και 69, το σαλοναρισμα της νωθρο, σιγουρα δεν σε προδιαθετει αναλογικα της πυρινης αποδοσης που εχει μεσα στο δωματιο. Θα περιγραψω μια συνεδρια, εχοντας την πειρα σαφως περισσοτερων, επιβεβαιωνοντας ιδιοις ομμασι την αξια της και στην αρχη (8.00 το πρωι) και προς το τελος (15.00 το μεσημερι) της βαρδιας της. Επισημα δηλωνει οτι δουλευει 7.00-17.00 αλλα αυτο ειναι προς συζητηση.

Εισερχεται στο σχετικα καθαρο δωματιο (το πρωι, το απογευμα ζεχνει) με τα μωρομαντηλα ανα χειρας, και αφαιρει γρηγορα τα μαυρα της εσωρουχα. Τα προκαταρτικα της ειναι φωτια, μου ταιζει τα βυζια της χωρις εκπτωσεις ενω χουφτωνω κωλο, και με φιλαει απο το κουτελο μεχρι τα μπουτια χαιδευοντας ολο μου το σωμα. Ειναι καθαρη και το αρωμα της ηπιο. Ο πουτσος μου πιανει ευκολα 110% και εκεινη, φερνοντας το κορμι της παραλληλα στο δικο μου για να εχω πληρη προσβαση στα παντα, με ρωταει αν θελω προφυλακτικο. Προφανης η απαντηση.

Τον μπαζει στο στομα της με παθος και τον ρουφαει, περνωντας λιγες φορες και απο τα αρχιδια, ενω εγω τριβω το μουνακι και τα βυζια της. Δεν γνωριζω αν δεχεται δαχτυλα, εικαζω πως δεχεται. Η πιπα της ειναι ανω του μετριου, αλλα δεν ειναι το δυνατο της σημειο, σιγουρα παντως θα φερει σε στυση και τον πιο απαιτητικο, δεν βιαζεται, με λιγο χερι και δυνατη ενταση ρουφαει νον στοπ αλλα οχι ντιπ.

Μου φοραει καποτα και σαλιωνοντας το μουνακι της με καβαλαει. Η αισθηση ειναι πολυ καλη, η συμμετοχη της παθιασμενη, εγω βουλιαζω τα μουτρα μου στα ομορφα βυζια της ενω εκεινη βογγαει πανω απτο κεφαλι μου φιλωντας με ασταματητα σε αυτια λαιμο μετωπο. Το σκηνικο ειναι φουλ gfe, ο κωλος της παλεται αρμονικα πανω στο πουτσο μου, μου κλεβει καποια στοματοφιλα χωρις γλωσσα, με εχει τρελανει. Χωρις να βγω απο μεσα της, την σηκωνω, την γυρναω πανω στο στρωμα, και την βαζω κατω για ορθοδοξο σεξ. Με πιανει απο τα μπουτια και με σπρωχνει μεσα της για βαθιες διεισδυσεις ενω εχει τυλιξει τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου, εγω της φιλαω το λαιμο, εκεινη μου δαγκωνει τα αυτια βαριανασαινωντας, τα κορμια μας μια μαζα, μια πολη, μια ομαδα. Απλα, ξερει τι και πως, και γουσταρει το σεξ.

Το ματι μου γυαλιζει, της ζηταω να γυρισει στα τεσσερα για να γραφτει ο επιλογος. Το στησιμο της ειναι καλο, ο κωλος της μου αρεσει παρα πολυ και σαν θεα και σαν αισθηση. Ενω εγω μπαινοβγαινω μεσα της σιγα σιγα, εκεινη αλλαζει τουμπα το σκηνικο σε pse, πιανοντας τα καγκελα του κρεβατιου και δινει ενταση στο γαμησι. Τα χερια μου εχουν τσιμπησει τα μπουτια της και πλεον δεν γαμιομαστε, πηδιομαστε, σαν τα σκυλια. Ενα λεπτο μετα, ενω εκεινη βογγαει πιο δυνατα, μου πιανει και μου σφιγγει το δεξι χερι ενω εχει γυρισει ελαφρα το κεφαλι για να με κοιταει. Καπου εκει δεν αντεξα, και με 10-15 δυνατες σφυριές στο μουνι, ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ, χυνω με εναν εντονο οργασμο βαθια, βαθυτατα μεσα στη μουναρα της. Μου εφυγαν και λιγα σαλια στην πλατη της Ασάλιωτα , τα σκουπισα διακριτικα με τα χερια, εκεινη κουνουσε κυκλικα τη λεκανη της ενω ο πουτσος μου ηταν ακομα μεσα της, μεχρι να στραγγιξει και την τελευταια ρανιδα σπερματος.

Πεφτω απο πανω της, κερναω 2-3 φιλια στο λαιμο και τους ωμους, μια σφαλιαρα στην κωλαρα της, βγαινω απο μεσα της, και αραζω σαν μαχαραγιας στο κρεβατι. Εκεινη μου προσφερει μωρομαντηλα, χωρις να βιαζεται, ντυνεται, με χαιρεταει με μια αγκαλια διαρκειας, και φευγει. Με το ρολοι 10-11 λεπτα, η τσατσα δεν ενοχλησε παροτι το σαλονι ειχε κοσμο.

Εν κατακλειδι, η κοπελα εχει ανω του μετριου εμφανιση για τα δεδομενα του ανταγωνισμου της περιοχης, τα προκαταρτικα της ειναι δυνατα, η ακα πιπα (και το 69 για τους φανς) στα συν, και στο σεξ αν βρειτε χημεια (που δεν θα ειναι δυσκολο), απλα δεν παιζεται, χωρις βιασυνες χωρις κλεψιματα. Ενα μπουμπουκι του μεταξιου, ο ορισμος του vfm για το δεκαρικο της εργατικης ταξης. Ελπιζω να παραμεινει δοτικη, ή να της μοιασουν και οι υπολοιπες καριολες εκει γυρω.

Με ελαφρά Με ελαφρά Με ελαφρά Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
28.996
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DmtrsxXx, Accountant, ΑΝΤΖΕΛΟ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2023
λιγες εξτρα σημειωσεις.
προφανως οποιος διαβασει την κριτικη του milfomaniac πιο κατω θα συναντησει πολλες ομοιοτητες στις κινησεις της ανα σταση. Εχει ενα συγκεκριμενο μοτιβο/προγραμμα, που εκτελει με επιτυχια, σαν φορμουλα 1 που επαναλαμβανει καλους γυρους στην ιδια πιστα. Και προφανως οσο τερματιζει ψηλα στην καταταξη δεν εχει λογο να το αλλαξει αυτο. Τα συνεχομενα δωματια αλλωστε αποδεικνυουν την αποδοχη των οπαδων.

Οπως εγραψε και ο Σμυρνης πριν κανα χρονο, θα μπορουσε να σταθει σε οικους σαφως ανωτερους της τρωγλης που εργαζεται τωρα, ισως με τελειωτικο στομα ή αναλ στο μενου, για σιγουρη επιτυχια θα προσθετα. Αν και δεν προβλεπεται να γινει αμεσα καποια μεταγραφη μιας και δεν ειναι καινουρια, οσοι πιστοι προσελθετε γιατι ο κανονας λεει πως σημερα εχουμε και αυριο ειχαμε.
Καπέλο
04 Ιουνίου, 2023
Τίμιο 10€ τυπε, αλλά 08:00 πως τα κατάφερες??
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2