Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 65 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στο Μεταξουργείο όπου πετυχαίνω την μεγαλοκοπέλα τσιμπουκοπνίχτρα Ντάσα , γνωστή από την θητεία της στο Μ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα αλλά και στο τέρμα αριστερά. Βγήκε με ρόζ κιλοτάκι και σουτιέν και ένα διχτυωτό κορμάκι.Κορμί αρκετά καλό για την ηλικία με λίγη κοιλίτσα, όχι τίποτα τραγικό. Είχα παααρα πολύ καιρό να την πιπώσω , οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ. Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο. Ο συγκεκριμένος οίκος έχει μακράν τα καθαρότερα δωμάτια στο μεταξουργείο μαζί με κάνα δυο άλλα. Περίμενα κανα δεκάλεπτο γιατί είχε και άλλο δωμάτιο και μπαίνει ορεξάτη.
Ανεβάζει το κορμάκι για να ελευθερώσει τα βυζάκια της και πάει να βγάλει το κιλοτάκι της. Την σταματάω λέγοντάς της να μην το βγάλει γιατί μου αρέσει να το βλέπω και να το κάνω στην άκρη όταν την γαμάω.
Έρχεται από πάνω μου, πιάνει την μισοσηκωμένη πούτσα μου και με ρωτάει αν ήταν φρόνιμη αλλιώς να την μαλώσει. Την λέω ότι ήταν πολύ φρόνιμη και θέλει να την ευχαριστήσει με τα χειλάκια της.
Χωρίς δεύτερη κουβέντα την βάζει στο στόμα και την γλείφει αργά αργά μέχρι να τεντώσει εντελώς. Την πιέζει στο μάγουλο της εσωτερικά λες και προσπαθεί να το τρυπήσει και να βγει. Την πιάνω και προσπαθώ να την τραβήξω έξω. Μόλις βγαίνει της λέω να βγάλει την γλώσσα και την χτυπάω ελαφρά . Αφού τον έτριψα λίγο στα χειλάκια της , τον κάνει στο πλάι και αρχίζει να ασχολείται με τα μπαλάκια , που μέχρι τότε δεν είχε ασχοληθεί καθόλου. Τα ρούφηξε αρκετά , χωρίς βιασύνη ενώ εγώ την παρότρυνα να συνεχίσει γιατί μου αρέσει. Όταν σταμάτησε τον ξανάβαλε στο στόμα και εγώ την χάιδευα ελαφρά στα μαλλιά λέγοντας της να συνεχίσει να τον ρουφάει. Η πίπα της ήταν σε πολύ αργό ρυθμό, λες και ήταν σε slow motion. Παρόλα αυτά όπως στριφογύριζε την γλώσσα της και την κοιτούσα να φουσκώνουν τα μαγουλάκια της μου είχε γίνει δοκάρι. Την σταματάω και σηκώνομαι όρθιος στο πλάι του κρεβατιού , ενω αυτή στρίβει προς το μέρος και κάθεται στα γόνατα. Τον ξαναπέρνει στο στόμα και αρχίζει πιο έντονο ρούφηγμα ενώ εγώ βλέπω το κωλαράκι της με το ροζ στριγγάκι φάτσα μου , ενώ κοιτώντας δεξιά στον μεγάλο καθρέπτη μας βλέπω και τους δύο. Τον έβγαλα άλλη μια για να τον τρίψω στα χειλάκια και στα μαγουλάκια της και μετά τον ξαναέβαλα μέσα στο ζεστό της στόμα. Τον ρούφηκε σε έντονο ρυθμό και όταν κατάλαβα ότι κοντεύω να τελειώσω της είπα, ρούφα τον για να σε χύσω, φοβούμενος μην τον βγάλει από το στόμα την ώρα που θα τελειώνω. Υπάκουα τον κράτησε στο στόμα μέχρι να αδειάσω εντελώς και μετά σηκώθηκε και πήγε και τα έφτυσε στον νιπτήρα. Πιάσαμε λίγο κουβέντα σχετικά με τα ωράρια που δουλεύει και αν είναι μαζί με καμιά άλλη κοπέλα για να κάνουμε καμιά παρτούζα. Μου είπε ότι κάνει μόνο με την Ειρήνη και με καμία άλλη. Επειδή δεν την ξέρω την Ειρήνη της είπα ότι θα περάσω άλλη μέρα να την δω και αν μου αρέσει θα κάνουμε. Μου είπε ότι με την Ειρήνη , συγχρονιζόμαστε και κάνουμε πολύ καλή παρτούζα, οπότε στο μέλλον θα τις επισκεφθώ. Το κορίτσι είναι στην κατηγορία γκιλφ με μεγάλη εμπερία στο κλαρίνο και σίγουρα όποιος περάσει θα μείνει ικανοποιημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάσα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
16.240
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pipinokinigos28, Dsar263, Επιρρεπής και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2023
Aκριβως ειναι οπως τα περιγραφεις φιλτατε αυτο και το απεναντι μαγαζι ειναι τα ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ στο μεταξουργειο....
Αν σηκωσεις το σεντονι εχουν ειδικο υποσεντονο για να μη περναν σπερμα κ αλλα υγρα
Τα δωματια ΑΕΡΙΖΟΝΤΑΙ και δεν αναπνεεις την κλανια κ το σπερμα απο το καλαθακι με τα προφυλακτικα
Σφουγγαριζονται συχνα με χλωρινη ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ , και τα σεντονια ελεγχονται και αλλαζουν με το παραμικρο απο τις υστερικες γριες υπηρεσιες επιπλεον αν τυχει και εισαι ο πρωτος θα δεις πως μυριζουν μαλακτικο .
Σε θεματα καθαριοτητας δεν εχουν καμμια σχεση με ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ στα αλλα μαγαζια με τις ρωσοπιπες
Στο συγκεκριμενο μαγαζι οι κοπελες εχουν και χαρτια υγειας !!!!!! με αρνητικες εξετασεις
ΔΕΝ το φθανουν ουτε ΑΥΤΑ ΣΤΟ 53 κ 28 ( εκει δεν αεριζονται οι χωροι καθολου , σ τα κλιματιστικα τα φιλτρα δεν καθαριζονται και γιαυτο ψιλομυριζουν μουχλιλα για να το καλυψουν με τα κιλα κολωνια κ αποσμητικο χωρου που ψωνιζουν απο τον μαυρο μπαγκλαντες με το 1 ευρ
Τα σεντονια ιδια ταλλαζουνε στην βραδυνη κ πολλες φορες παλι μυριζουνε .... επιπλεον ειναι συνθετικα και μαζευουν μυκητες κλπ )
Γενικα αν ειναι να παω στο βοθρομεταξο ΙΑΣΩΝΟΣ (ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΑ ΛΙΛΙΑ ) για μια πιπα θα παω μονο εκει διοτι ειναι κ α θ α ρ ο ς ο χωρος οπως και οι κοπελες .
review reaction 1 Armyboy82, Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1