Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Για να γίνω πιο αντικειμενικός ο τιτλος αυτής της κριτικής θα έπρεπε να ήταν " Συνάντηση με το πεπρωμένο" και όχι αυτό που έχω βάλει. Οι λόγοι που με ώθησαν εκείνη την νύχτα να περάσω δωμάτιο ήταν η ησυχία που υπήρχε στο μαγαζί την εν λόγω στιγμή , η νεαρή ηλικία της κοπέλας , και το πρόσωπο της , που αν και προδίδει κατευθείαν ότι την έχουν μαζέψει από κάποιο χωριό , που δεν πρέπει να το έχει ούτε στο Google map, είναι πολύ συμπαθητικό και εκπέμπει μια ψευδαίσθηση αθωότητας. Λέω ψευδαίσθηση, διότι όπως αποδείχθηκε στην πορεία η ίδια μόνο αθώα δεν είναι.
Από σώμα είναι γεματουλα, κοντή με μικρή κοιλιά, Πλην όμως τα περιττά κιλά που έχει επάνω της λόγω ότι είναι ακόμα νέα , κάπου κοντά στα είκοσι την έκοψα , δεν την χαλάνε πολύ .
Μόλις ξάπλωσε στο κρεβάτι διέκρινα αμέσως κάποια νωχελικοτητα στις κινήσεις της, αλλά με κάτι φιλάκια και ψιλοχαμουρεματα που έπεσαν στην αρχή, πίστεψα ότι θα μπορούσα στην πορεία να διορθώσω την κατάσταση.
Εν συνεχεία όμως και αφού είχαμε πλέον περάσει στην κύρια πράξη , άρχισα να έχω την εντύπωση ότι προσπαθούσα να γαμησω κάποιο πτώμα σε τραπέζι νεκροτομείου . Η νωχελικοτητα μετατράπηκε σε βαριεστημαρα και κατόπιν σε δυσανασχετιση. Έπρεπε εγώ να την χειρίζομαι, να την τοποθετώ στην στάση που θέλω , και να προσπαθώ να εξηγήσω πως πρέπει να γίνει . Επαφή λεκτική βέβαια δεν υπήρχε, διότι ελληνικά δεν ξέρει καθόλου. Η μόνη ανταπόκριση που υπήρχε από την πλευρά της ήταν κάποια σχόλια στην γλώσσα της , τα οποία δεν πρέπει να ήταν και τα πιο κολακευτικά. Γενικώς έκανε ότι μπορούσε και όπως μπορούσε για να χαλάσει την συνεύρεση και να σηκωθώ να φύγω αχυστος. Η υπηρεσία λες και ήταν συννενοημενη από πριν , ήρθε στα 8 λεπτά περίπου και χτύπησε της πόρτα.
Τελικά έσωσα τον αγώνα στο ενενήντα, μιας και εκείνη την στιγμή κατάφερα όπως όπως και έχυσα.
Κανονικά θα έπρεπε να τα έχω παρατήσει και να έχω φύγει .
Εν ολίγης , εάν ήταν κουρασμένη ή δεν της άρεσα, έπρεπε η να έχει κάτσει σπιτάκι της , η να αρνηθεί να περάσει μαζί μου . Τα είκοσι ευρώ που ξοδεψα τσάμπα δεν με πείραξαν , θα μπορούσα να της τα δώσω και έτσι χωρίς να περάσω . Η ψυχολογία όμως μετά από τέτοια γεγονότα και συμπεριφορά πέφτει στα τάρταρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Pa Luki Luk
Ανώτερος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
16.370
Πόντοι:
9.426
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Helluvatime, n.smirni76, Ημεδαπος και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2023
Μαύρο σε ολους τους οίκους που χτυπάνε πόρτα στο 8λεπτο....
20 Μαΐου, 2023
Συγνώμη.
Έχει γίνει λάθος το όνομα.
Η Χριστίνα ήταν.
Αν γίνεται να αλλάξει.
20 Μαΐου, 2023
Γαμησετα αδερφε ...ετσι ακριβως ειναι η ψυχολογια..μας γαμιεται ασε τα λεφτα..οπως το λες ειναι!
review reaction 1 Pa Luki Luk
22 Μαΐου, 2023
@Pa Luki Luk Ok, άλλαξε.
review reaction 1 Pa Luki Luk
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4