Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 304 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Παρασκευή βράδυ, μετά από ποτάκι, και μου έχει καρφωθεί η ιδέα στο μυαλό, να κατέβω κέντρο, να φύγουν οι καύλες σε κάποιο από τα σπιτάκια της Λιοσίων ή Βέργας.

Τσεκάρω πρώτα στο 7, αναμονή 4-5 ατόμων για την Σαμπίνα, οπότε έφυγα όπως ήμουν. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σε κάποιο από τα σπιτάκια στη Βέργας ή στη Λιοσίων, οπότε κατευθύνθηκα προς την Φυλής, όπου αντίκρισα λαοθάλασσα ψηφοφόρων. Θα στηθούμε στην ουρά την Κυριακή, μην το κάνουμε και σήμερα. Λέω να ξαναπάω στην Βέργας, μήπως έχει σπάσει η κίνηση για Σαμπίνα, και να τσεκάρω και τη Ναταλία στο Λιοσίων 73α, την οποία δεν είχα δει γιατί ήταν στο δωμάτιο.

Οι ψηφοφόροι στο Βέργας 7 είχαν πολλαπλασιαστεί, οπότε λέω για να μην φύγω άχυστος μετά από τόσο ταξίδι και χρόνο, ας τσεκάρω και τη Ναταλία. Κι εδώ είναι η κλασσική παγίδα που πέφτουμε όλοι και δεν λέμε να μάθουμε. Προκειμένου να μην φύγουμε άχυστοι και να γλυτώσουμε το 20άρικο, προτιμάμε να το πετάξουμε έτσι.

Τσεκάρω Ναταλία, καλούτσικο σωματάκι, καλούτσικο προσωπάκι, αλλά λέω δεν γαμιέται, μη φύγω έτσι (να μαλάκα), ας περάσω. Καθυστέρησε μερικά λεπτά, ήρθε στο δωμάτιο και ξεκίνησε μία καλούτσικη ακα πίπα, που παρά την κούραση, κατάφερε να με σηκώσει σχετικά εύκολα. Και εδώ σταματάνε τα καλά. Αδιάφορη συμμετοχή, πρώτη στάση στα 4, δεύτερη ιεραποστολικό, κι ήθελα να κλείσω με εκείνη από πάνω. Και γυρνάει και μου λέει "no baby, its too big for me, no, no. Come fuck me to finish". Τι λες μωρή ήθελα να της πω. Ναι οκ δεν είναι μικρός αλλά δεν είμαι κι ο Ian Scott. Εκεί μέσα έχουν μπει τρένα, εγώ σε πείραξα; Let's try της λέω, κι άμα πονάς σταματάμε. No, no, no. Είπα να μιμιθώ φίλο Μπαρτζώκα εκεί, αλλά λέω γάμα το, δεν αξίζει. Την έστησα στα 4 όπου και την έχυσα μετά από λίγο. Στα αρνητικά έρχεται και το ότι η τσατσα χτύπησε πόρτα πριν το 10λεπτο, ενώ δεν υπήρχε ψυχή έξω.

Συνοψίζοντας, άλλη μία κακή επιλογή, προσπαθήστε να μην πέφτετε στην παγίδα του "να μην φύγω άχυστος" και να ζήσουν τα λεφτάκια σας, να τα φάτε άλλη μέρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2023
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.139
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Autokinitas, Επιρρεπής και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού