Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη σταμπαρα τη κοπελα σε μια βολτα που εκανα το προηγουμενο βραδυ και μου φανηκε πολυ ομορφη και ειπα να παω να την επισκευτω Κυριακη βραδυ.

Με το που μπενω και τη βλεπω αφου την παρατηρησα καλυτερα δεν ηταν και τοσο ομορφη οσο το σαββατο!

Περασμενη η ωρα πριν της 2 λεω δε βαριεσε μπες να δεις.

Περνω το απλο 40ε και περιμενω στο δωματιο οπου ηρθε και το μωρο 23χρονο Βυκη απο ουγγαρια η ουκρανια μου ειπε ξανδο μαλι ισιο μακρυ με σκουλαρικια χαλκαδες στα αυτια κωλαρακι ανυπαρκτο θα ελεγα βυζακι τουμπανο σιλικονατο ομιλιτικο μωρο σπαστα ελληνικα ηθελε συζητηση αλλα εγω δεν ελεγα πολλα πολλα και περασαμε στη ουσια. Αφου με ξαπλωσε στο φοιτιτικο κρεβατι που με το ζορι χωρουσαμε αρχισε να με πιπωνει και δυσκολευομουνα να φτασω κατι να χουφτωσω. Η πιπα της θα ελεγα καλη σε γενικες γραμμες το στοματακι της πολυ ζεστο καταλαβα διαφορα θερμοκρασιας με τη μια!

Σε καποια φαση σταματησε και με ρωτησε αν ηθελα και αλλο πιπα και της ειπα φτανει ξαπλωσε και ανελαβα εγω σηκωσε λιγο την λεκανη της ευθυγραμμιστηκαμε και αρχισε το παιχνιδι. Το μουνακι της στενο λιγακι βαρεσα αρκετα αλλα δεν εβλεπα απο μερους της καποια συμετοχη για να με κανει να συνεχισω και την γυρησα στα 4 να τελειωνω να φυγω. Στηθηκε λιγο ακυρα αφου χρειαστηκε να την ευθυγραμμισω εγω αυτη τη φορα για να μπω και να τελειωσω σχετικα γρηγορα.

Συμπερασμα αλλη μια φαση στυλ κομοδινε ξεπετας.!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.276
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού