Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη πρώτη βάρδια και αναφέρομαι στον οίκο στο 59 στον όροφο, δούλευε η Ήρα, την είχα πρωτοδεί πριν κάνα μήνα στο 59α ,πρόκειται για μια ξανθιά κοπέλα Ουκρανη με κανονικό κορμί 2αρι βυζι, έχει ένα εντυπωσιακό τατουάζ που πιάνει όλο το πάνω μέρος της πλάτης της, ένα μεγάλο στο δεξί μπούτι και 2 ακόμη μικρότερα.
Αποφάσισα να τη δοκιμάσω και ευτυχώς που η τσατσά η ξανθιά που δουλεύει εδώ πρωινά συνήθως με τη Μαρσελα δουλευε δίπλα στο 59 αριστερά με την Κερυ, αν ήταν εδώ δε θα πέρναγα μόνο και μόνο εξαιτίας της γιατί έχει γίνει ειρωνική.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Η κοπέλα δήλωσε από Ουκρανία 25 χρόνων, δε μιλάει ελληνικά, μόνο κάποια "τουριστικά "αγγλικά.
Συνοπτικά, από προκαταρκτικα κάποια φιλιά σε λαιμό στήθος μπούτια, γλωσσοφιλα όχι, 69 όχι, πέρασμα προφυλακτικου, πιπα μέτρια πως καλή με καλή χρήση χεριού, πρώτη στάση της είπα να ανέβει από πάνω, μικρή συμμετοχή ενώ με τα χέρια της γρατσουνουσε το στήθος μου...δεύτερη στάση στα τέσσερα, ενώ στήθηκε καλά με το που μπήκα μέσα της άλλαξε στάση σώματος καμπουριαζοντας ,τη διόρθωσα 2 φορές, δεν ήταν για δυνατό γαμησι και γρήγορους ρυθμούς, τελευταία στάση με αυτήν ανάσκελα όπου και τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα 12-13 λεπτά αλλά η Ήρα πάρα τη σεξυ εμφάνιση της έδειξε πολύ λίγα πράγματα από συμμετοχή και υπηρεσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες εξωθεσμικου που πετυχαίνω σε τσαρκες μου και τον πέτυχα φεύγοντας από δω ,μέσα στη βδομάδα αναμένονται 2-3 νέες αφίξεις εδώ στα 59αρια, βέβαια αν είναι από υπηρεσίες Ηβας τη κάτσαμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ήβα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.223
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, ThE, spor48 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού