Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 242 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πέρασμα με τη Χριστίνα τη Ρουμάνα με τα πολλά τατουάζ και τις βυζάρες. Φουλ τατουάζ σαν μαντρότοιχος έχει γίνει η πλάτη της. Την έχω πάρει 3 φορές πριν εξαφανιστεί κ τώρα που την ξαναπετυχα πάλι μαζί της.
Ξανθιά με πανέμορφα μάτια ωραίο προσωπάκι ηλικία 30-35 περίπου την έκοψα ωραίο σώμα με δυνατότερο σημείο πάνω της οι βυζαρες αλλά σε πτώση. Σαν εμφάνιση τα σπάει η τύπισσα. Οποίοι δεν έχουν θέμα με πολλά τατουάζ και βυζια μεγάλα περνάνε βολίδα δωμάτιο…..οι υπόλοιποι γίνονται καπνός.
Μπαίνει μέσα και ζήτησα να γλύψω βυζαρες και μου είπε ότι δεν αφήνει γιατί ένας πελάτης της τα δάγκωσε και φοβάται πλέον και το έκοψε ….υπάρχουν και μ@@@@κες απάντησα και έσκυψε καταφατικά το κεφάλι….μου λέει πιάσε όσο θέλεις όμως κι μου παίρνει τα χέρια και τα ακουμπάει στα βυζια και λέει ξάπλωσε και εγώ είπα προτιμώ όρθιος.
Εγώ όρθιος στη γωνία του κρεβατιού και τη γυρίζω στα τέσσερα με μούρη προς τα μένα και τα χέρια κολλημένα πάνω στις βυζαρες της. Ζήτησα λίγα προκαταρτικά και ήταν σαν να την έβαλα να κάνει αγγαρεία.
Αρχίζει φιλιά από λαιμό ρώγες στήθος και κατέβηκε προς τα κάτω και περνάει λάστιχο αμέσως και αρχίζει τη συνέντευξη. Μετά από λίγο με ρωτάει πως θες και λέω συνέχισε ακόμη και όταν γίνει σίδερο πάμε ιεραποστολικό.
Με κοίταξε σαν χάνος και τις πιάνω ελαφριά το κεφάλι και το πιέζω για deep throat ευτυχώς δεν αντέδρασε και πήγαν καλά δύο μπασιματα….όσο την είχα πιπα κοιτούσα το κρύσταλλο απέναντι και αυτή στα τέσσερα να με τσιμπουκονει και ανέβαινα.
Έπειτα παίχτηκαν δύο στάσεις
1) ιεραποστολικό με βαθιές αργές διεισδύσεις τερματισμα μέχρι μέσα και ξανά πιστονιαρισμα κ ρυθμό start-stop.Αυτη είχε κλείσει μάτια και της ζήτησα να τα ανοίξει και να με κοιτάει. Και το έκανε.
2)Γύρισμα στα τέσσερα με τελειο στήσιμο από αυτή με γρήγορο ρυθμό και ξέσκισμα της μουναρα της και αυτή να φωνάζει όλα μέσα τα θέλω αλλά τελείωσα την ώρα που ήθελα εγώ και όχι όταν ήθελε αυτή….είναι πονηρή η Ρουμανα.
Οταν τελείωσα μέσα στο σκούφο με άφησε να στραγγίζω με ευχαρίστησε και έφυγε. Το πρόγραμμα της είναι πλέον απλό. Χλιαρές εντυπώσεις μου άφησε η συνέδρια μαζί της σε σχέση με τις σούπερ συναντήσεις που κάναμε στο παρελθόν…Ήλπιζα τα πισωγυρίσματα να τη έκαναν πιο θερμή προς τον πελάτη με λίγο παραπάνω συμμετοχή αλλά τίποτα…. Zero προκαταρκτικά. Αυτά από μένα συναγωνιστές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Arxontas tou skotous
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
3.457
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bourdeliaris82, Milfomaniac

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού