Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πάλι λάθος δρόμο πήρα .
Εντάξει αν ξεπεράσουμε τις εμμονές που με πιάνουν που είναι κοντά στο φάσμα του αυτισμού θεωρώ πως η υπόθεση αλιονα πρέπει να κλείσει για μένα .
Μπήκα για λόγους ντεζαβου δεν θα νομίζω να το ξανακάνω .
Λοιπόν αλιονα για όσους δεν ξέρουν κάποτε ήταν θεσμός , έχει γράψει ιστορία . Μεγάλοι μαστοί, ξανθιά,καλό μπουκι (κάποτε ήταν στα τοπ) , αλλά πλέον ίσως λόγω κιλών ? Λόγω ηλικίας? Έχει πέσει η απόδοση και αν δεν την πετύχεις και ορεξατη βεβηλωνει όλα όσα έχτισε με κόπο και σάλιο .Για το πορνομπουκ κάποιου rookie ίσως την πρότεινα αλλά για βετεράνους θεωρώ ότι είχε να δώσει το έδωσε .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vandersexxx
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
69
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, ISINAS, ThE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2023
Περασμένα μεγαλεία... άσε που
άμα αρχίσει να μιλάει ξεκινάει να αραδιάζει ασυναρτησίες αναμειγμένες με κλαψομούνικες ιστορίες από το σάπιο παρελθόν και μόνο αν της τον χώσεις στο στόμα το βουλώνει
15 Μαΐου, 2023
Συγνώμη αυτή είναι η γνωστή αλιονα? Η βασίλισσα?
16 Μαΐου, 2023
Και πριν 10 χρόνια για εμένα ήταν φόλα μεγάλη !! Πάντα στημένη καθόλου αυθορμητισμός παρά την τεράστια εμπειρία της , πάντα μηχανική σε όλη την διάρκεια του προγράμματος της ..τέλος και το χειρότερο που κάνει είναι να αραδιάζει ασυναρτησίες π.χ= Οι άνδρες έχουν τρίχες ενώ οι γυναίκες είναι πεταλούδες …..Είχε και έχει μια ψευτομαγκιά που με χαλάει τρέλα ! Όσο αναφορά την εμφάνιση προσωπικά είναι πολύ καλή για την ιλικια της είναι η γυναίκα που μοιάζει πάντα 50 αρα να το πω έτσι ακόμα και αν είναι 70..η και 40..(δεν ξέρω πως γίνεται αλλά γίνεται με κάποιες -κάποιους ..) Αν ήταν έστω ψεύτικα συνεσταλμένη σαν προγραμμα θα είχε ουρές χιλιομέτρων ακόμα και τώρα ……. Ξέρει να το κάνει αλλά δεν θέλει διότι αυτή η τακτική έχει χρήμα αλλά και πολύ και αβάσταχτο πόνο ..σωματικά αλλά και ψυχικά ..( τα εύκολος νοούμενα παραλείπονται …)..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3