Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βλεπω μεγαλο ενδιαφερον απο τα μελη για τις πετιτ κορασιδες τωρα τελευταια... Οποτε μετα την κριτικη μου για την Σονια δεκα βηματα πιο κατω, θα σας διηγηθω την εμπειρια μου με την Ναταλι.

Απογευματινη λοιπον επισκεψη στον οικο, παρκαρα ακριβως απ'εξω επι της Λεωνιδου και μπηκα καρφωτος μεσα. Η τσατσα μου παρουσιασε την κοπελα με διθυραμβους, η οποια ειναι ακομα πιο στεγνη κι απο την ανταγωνιστρια της στο Ι37, κοντη οσο δεν παει, λεπτη οσο δεν παει, σκουρο δερμα με λιγο αγρια μαπα αλλα συμπαθητικη και χαμογελαστη παρουσια. Αγνοωντας τους δικους μου ανταγωνιστες στο σαλονι που δεν ειχαν γρηγορα αντανακλαστικα, πλερωνω πρωτος το κολλαριστο κοκκινο εισιτηριο, και περναω στο δευτερο (οπως μπαινεις δεξια) δωματιο του οικου, αυτο που αν φυσηξει λιγα μποφορ παραπανω απο τα προβλεπομενα, θα γκρεμιστει και θα σε πλακωσει. Γιούπιιι!

Γδυνομαι και περιμενω την κοπελα κοιτωντας το κουπονι του στοιχηματος στο κινητο Καφές Με μικρη καθυστερηση μπαινει η μικρη μεσα, το δωματιο ειναι πολυ σκοτεινο (με μπλακ λαιτ) και ειναι και αυτη ενα σκουροδερμο μυρμηγκι, αν δεν φωσφοριζαν τα εσωρουχα της θα την εψαχνα. Φαινεται ευδιαθετη, βγαζει το σουτιεν αποκαλυπτωντας τα βυζουλινια με τις πεταχτες ρωγιτσες, και καθεται διπλα μου χωρις να βγαλει το βρακακι που φορουσε. Δεν μου περασε απευθειας καποτα, αλλα μου την επαιξε για λιγο απαλα με το χερι της, χαιδευοντας με απο το στηθος μεχρι τα μπουτια, ενω εχω βολεψει στην μια μου παλαμη και τα δυο κωλομερια της.

Μου απλωνει καποτα και τον βαζει στο στομα της. Αρκετα καλη και δουλεμενη η πιπα της με ελαχιστη χρηση χεριου και μπολικους σλουρπ ηχους, το ενα μου χερι να χαιδευει πανω απο το εσωρουχο τις τρυπουλες της, το αλλο στον λαιμο της. Προφανως οι λαρυγγωτες πιπες που θα σας υποσχεθει η τσατσα στο σαλονι ειναι λιγο αστειες, μεχρι τη μεση εχεις πιασει αμυγδαλες χωρις να εισαι ψωλαρας αλλωστε. Εκατσε εκει αρκετη ωρα χωρις να βιαζεται και με εκανε πυραυλο. Βγαζει βρακι και βαζοντας κρεμα με καβαλαει προσεκτικα.

Οσο λιπαντικο κι αν βαλει, το μουνακι της ειναι πιθανοτατα το πιο στενο μουνι της περιοχης (αυτο η τσατσα το υποσχεθηκε στο σαλονι ορθως). Νιωθεις την πιεση στο καβλι σου που βρισκει τοιχο, αλλα η ιδια δεν δειχνει να πτοειται, και αρχιζει να κοπανιεται πανω μου. Φιλαω τις ρωγες που χαραζουν διαμαντια ενω τα χερια μου πιεζουν τα καπουλια της, γατζωμενος πανω της, η συμμετοχη της ειναι μονο καποια βογγητα. Την γαμησα για κανα διλεπτο ετσι, χωρις να την ζορισω πολυ, και της ζητησα να κατσει στα 4.

Σωστο στησιμο, τουρλωμενο κωλαρακι, με το χερι της οδηγο αναμεσα στα μπουτια πιανει το πουτσο μου και τον φορτωνει σιγα σιγα στο μουνακι της. Ειναι τοσο μικροκαμωμενη που μεσα στα σκοταδια δεν βλεπω καν την κωλοτρυπιδα της, και δεν υπερβαλω... Ξεκιναω σιγα σιγα τα μπασιματα, η αισθηση παραμενει υπερβολικα στενη, αν παρασυρθεις θα ληξεις αδοξα την συνεδρια. Η αποσταση απο κωλομερια σε στηθος και απο στηθος σε λαιμο ειναι πραγματικα ελαχιστη, την κανεις οτι θες χωρις να τεντωσεις τα χερια σου. Ανεβαζω ρυθμους με εκεινη να με νιωθει για τα καλα μεσα της, χαιδευω καθε ιχνος δερματος πανω στο κορμι της, την κραταω απο τα μπουτια, απο τους ωμους, απο το στηθος, ενω σπρωχνω. Αφου την ανασηκωνω για καλυτερη καμπυλη υποδοχης, αρχιζω να σφυροκοπαω το μουνι της χωρις σταματημο, για αρκετη ωρα, ενω το κρεβατι ετριζε σε ρυθμους 10 ριχτερ, με εκεινη να βογκαει χαμηλοφωνα. Μην αντεχοντας αλλο, πεφτω απο πανω της αγκαλιαζοντας το σωμα της, και με λιγο σκυλισιο σεξ, γεμισα με πολεμικες ιαχες στην καποτα πολλα ml επιτυχιας, αυτη περιμενει να τελειωσει ο οργασμος διαρκειας που μου προσφερε η φιλοξενη τρυπα της. Γυρω στο 10λεπτο η διαρκεια της συνευρευσης, η τσατσα ηταν απασχολημενη (δεν σταματησε να μιλαει με καποιον γνωστο της) και δεν χτυπησε πορτες, η μικρη ντυθηκε με το πασο της λεγοντας μου οτι θα λειψει για καποιες μερες/βδομαδες στην χωρα της.

Σε γενικες γραμμες ειναι τιμια στο δωματιο, δεν δυσανασχετει ακομα κι αν ψιλοζοριζεται, η συμμετοχη της ειναι μετρια μεν αλλα σε καμια περιπτωση ψυχρη, η πιπα της ειναι αρκετα καλη, η ιδια δεν βιαζεται και σιγουρα θα ξαναπερασω πιο ορεξατος να την τεσταρω καλυτερα. Κλεινοντας να πω, οτι αν επρεπε να την συγκρινω με την Σονια του παραδιπλα οικου, θα προτιμουσα μεν την Ναταλι συνολικα, αποδεχομενος ομως οτι ειναι λιγο κατωτερη εμφανισιακα.

Καλα γαμησια ευχομαι -σχεδον- σε ολους σας Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
28.996
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Accountant, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2023
τωρα που ξαναδιαβαζω τον τιτλο που εβαλα... Χαχαχα!
δεν ξερω τι σκεφτομουν, ας κανουμε οτι δεν το βλεπουμε παρακαλω Κατσικογάμης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1