Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επειδή είχα διάθεση έκανα μια επίσκεψη χθές το απόγευμα στο Μεταξουργείο, πολλά κλειστά φαντάζομαι λόγο βροχής/μουντάδας 3μέρου.
Δεν βρήκα τις 2 πρώτες που στόχευα να περάσω και επειδή δεν ήθελα να χάσω πολύ χρόνο πήγα στα μαζεμένα Ιάσωνος.
Μπαίνω στο κλασικό Ι46Β, ευτυχώς δεν ήταν η ασπρομάλλα η ξινόγρια τσατσά ήταν η άλλη η μελαχρινή που είναι ποιο συνεννοήσιμη, μου παρουσιάζει λοιπόν 4 ναι ΤΕΣΣΕΡΙΣ κοπέλες , που χωράνε όλες στο κουζινάκι ιδέα δεν έχω ...
Στέλλα,Μαρία,Άννα και μία που δεν θυμάμαι όνομα, οι 3 πρώτες είναι νορμάλ κορμιά(τις ξέρετε) η 4η λίγο ποιο γεμάτη αλλά όχι άσχημα/η, Μαρία/Αννα έχω φάει φόλα στο παρελθόν τις άλλες δεν έχω περάσει ακόμα (λόγω της κακίας της τσατσάς).

Ε, ενώ την έχω ξαναπάρει και ήξερα πως η πιθανότητα φόλας ήταν μεγάλη δεν κρατήθηκα όταν η Άννα γύρισε να πάει πίσω στο κουζινάκι και είδα το κωλαράκι πάνω στο τακούνι...

Είναι μελαχρινή με μακρύ σπαστό μαλλί, αρκετά αδύνατη αλλά προς το νορμάλ όχι προς το skinny, όμορφη φάτσα λίγο προς το σκυλέ, μικρό σχετικά χαλαρό βυζάκι και πολύ ωραίο καλοσχηματισμένο αλλά επίσης σχετικά χαλαρό κωλαράκι (γενικά μάλλον είναι όλα στη θέση τους λόγω ηλικίας και όχι γυμναστικής κλπ.), σχετικά ψηλή, επειδή την έχω δει με πολιτικά/κολλάν σίγουρα της ρίχνεις ένα βλέμμα αν την δεις στον δρόμο, λέει πώς είναι από "Germany" αλλά μάλλον είναι Βουλγαρό-Ρωμά κάτι τέτοιο.
Χώρος στον μέσο όρο του Μεταξουργείου αλλά απρόσεχτος με νερά παντού.

Δίνω το 10άρικο και περνάω , όλα τα δωμάτια άδεια, μπαίνω στο ποιο ευρύχωρο και πριν προλάβω να γδυθώ σκάει η "Αννούλα η Γερμανίδα" και κάθεται αμέσως κρεβάτι και σκίζει την καπότα, πλησιάζω να χουφτώσω και κάνει "οοουυ κρύο " και τραβιέται ... βάζει καπότα σε πεσμένο πέος, στραβά, την φτιάχνω , της λέω να γδυθεί τουλάχιστον και αρχίζω να χαιδεύω, τον αρπάζει λές και είναι αγγούρι που ετοιμάζεσαι να κόψεις για σαλάτα και τον κούναγε βιαστικά πέρα-δώθε ... προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποφύγει το όποιο χούφτωμα, μηδέν προσπάθεια αισθησιασμού αλλά κλάιν, του 10άρικου είναι δεν έχω απαιτήσεις.
Ξαπλώνω και αρχίζει μία πίπα όπου έπαιρνε μόνο το κεφάλι και ποιο πολύ φύσαγε παρά ρούφαγε, είχε κάτσει και πλάγια και μόνο το αριστερό κωλομέρι μπορούσα να πιάσω, σταματάει στα 20 δεύτερα και της λέω να συνεχίσει αλλά έδινα εγώ τώρα ρυθμό και πίεζα λίγο απαλά μπας και γίνει δουλειά.
Αφού επιτεύχθηκε η ανύψωση τις λέω να κάτσει νορμάλ και στήνεται στα 4, το ξαναλέω και γυρνάει με τα πόδια ημί-κλειστα προσπαθώντας να με οδηγήσει αυτή, τα ανοίγω, ξινίζει ακόμα περισσότερο και αφού μπαίνω βάζει χέρι να μην μπαίνω όλος λες και είμαι ο Rocco... είναι αρκετά στενή βέβαια αλλά δεν δικαιολογείται, φάγαμε 3-4 λεπτά να παλεύουμε, βάλε χέρι-βγάλε χέρι-κλείσε πόδια-στρίψε λεκάνη ίδρωσα από το σταμάτα ξεκίνα, με αυτήν να κάνει "οφού" "τσκ" και να ξεφυσάει συνεχώς νευριασμένη, πάω να πάρω τις όμορφες ποδάρες της στους ώμους δεν με άφησε.
Της λέω να γυρίσει στα 4 μπας και καταφέρω να τον βάλω όλο και κάθεται με κλειστά τα πόδια σε γωνία και την μέση πάνω σαν γατί που τεντώνεται, ανοίγω τα πόδια να μπω ενδιάμεσα και γυρνάει φωνάζει κάτι και μου δείχνει προσαγωγό και καλά πως πονάει, οκ δεκτό, κατεβαίνω από το κρεβάτι και της δείχνω να έρθει γωνία, ακόμα και εδώ δεν στήθηκε καλά και χτύπαγαν τα γόνατα μου, την πιάνω λίγο ποιο δυνατά την στήνω εγώ και αρχίζω με λίγη δύναμη μπας και τελειώσω γιατί πέταξε και κάποια "you finish" ... έδωσα πόνο για ~1 λεπτό με αυτήν να γκρινιάζει και να προσπαθεί να τραβηχτεί έχοντας το χέρι της από κάτω έτοιμο να τον βγάλει, όταν ερχόταν το τέλος πήγε να φύγει εντελώς αλλά την κράτησα από τα κωλομέρια/μέση και τελείωσα με το ζόρι μόνο λόγω της στενής αίσθησης που έχει, πετάγεται πάνω και μου φωνάζει μάλλον γιατί είχα ιδρώσει απ'οτι κατάλαβα, ας μη με ζόριζες πέρα δώθε 10 λεπτά... να την δώ με κανά ευωδιαστό Ασιάτη τώρα που καλοκαιριάζει τι θα κάνει ...
Λέω στην τσατσά φεύγοντας πώς η κοπέλα είναι όλο μή/μού/μά και δεν θέλει και μου απαντάει είναι νέα θα μάθει (2+ μήνες είναι εκεί τουλάχιστον) αλλά δεν έχει νόημα ...

Συνοπτικά, αρκετά εμφανίσιμο κορίτσι, με μηδενική διάθεση να γαμηθεί που δεν σε αφήνει να κάνεις παιχνίδι με τίποτα, χειρότερα και από κομοδίνο σε απόδοση, δεν κάθεται να τον φάει με τίποτα, μάλλον γι'αυτό αυτοαποκαλείται Γερμανίδα κρύα εντελώς Χεχε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mpooumpoukos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
4.386
Πόντοι:
731
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dsar263, Bonecrusher, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2023
Εσύ περιέγραψες το γαμήσι του τρόμου... Κρίμα Προσωπικά θα την έστελνα στο κουζινάκι από τη σέντρα,μόλις δηλαδή θα έσκιζε την καπότα μπαίνοντας στο δωμάτιο. Το δεκάρικο δεν δικαιολογεί τη φόλα, έχουμε κάνει (εγώ και άλλοι) επικά γαμήσια στο Μεταξουργείο με αυτό το ταπεινό αντίτιμο!
14 Αυγούστου, 2023
"φάγαμε 3-4 λεπτά να παλεύουμε, βάλε χέρι-βγάλε χέρι-κλείσε πόδια-στρίψε λεκάνη ίδρωσα από το σταμάτα ξεκίνα, με αυτήν να κάνει "οφού" "τσκ" και να ξεφυσάει συνεχώς νευριασμένη, πάω να πάρω τις όμορφες ποδάρες της στους ώμους δεν με άφησε"...
Εσύ φίλε μου, μάλλον δε πήγες να γαμήσεις, αλλά να...παλέψεις! Απ' ότι κατάλαβα, "έχασες" στα "σημεία"!...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2