Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Μασάζ (Abroad) 5847
Η εισοδος του Vienna Massage δεν σε προφιαθετει με τιποτα για αυτο που θα συναντησεις μεσα. Στην υποδοχη ενας ευγενικοτατος χλαπατσας Ολλανδος με ρωτησε εαν εχω ξαναπερασει στον συγκεκριμενο χωρο, αφου πηρε αρνητικη απαντηση με οδηγησε σε ενα απο τα δωματια. Γενικα ειναι ενας παρα πολυ στενος χωρος αλλα εχει γινει δουλεια ως προς την σχετικη διακοσμηση του για να θυμιζει ανακουφιστηριο. Τα δωματια διαθετουν πορνοφωτισμο, πορνοπετσετες και πορνοντουζιερα. Επισης πανω στο κρεββατι υπηρχε καταλογος με ολες τις προσφερομενες υπηρεσιες τον οποιο ο κυριος της υποδοχης μου εδωσε να μελετησω με ευλαβεια. Εχει πολλα προγραμματα και πορνοσυνδιασμους προγραμματων με τα βασικοτερα να ειναι 270/ωρα μασαζ/σεξ, 115/ωρα μασαζ/μαλακια, 115/30min μασαζ/σεξ, 85/30min μασαζ/μαλακια...γενικα πανακριβο.
Εκεινη την στιγμη δουλευαν 5 κοπελες οπως πορνοενημερωθην τις οποιες φωναξε για να κανουν την καθιερωμενη πορνοπαρελαση. Οι 4 απο αυτες ηταν πολυ δυνατα μωρα για τρελο καρφωμα, ιδιως μια βραζιλιανα με πορνοστοκινγκς αλλα μικρο στηθος και η πεμπτη ηταν μια εκφυλη μιλφ την οποια προσωπικα θα τιμουσα με αρρωστο φετιχισμο. Τελικα δεν περασα με καμμια λογω τιμων.
Το μαγαζι εχει δυο βαρδιες οποτε συνολικα δουλευουν περιπου 10 κοπελες με μικρο rate αλλαγων απο οτι μου ειπε.
Φευγοντας πηρα δυο πορτοκαλια απο το μπακαλικο του Mehmet εκει κοντα που δινει μια αλλη αιγλη στο Rivierenbuurt...δεν με αφησε να πληρωσω για τα πορτοκαλια "...is vrij voor de Griek" Καπέλο
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτό το σχόλιο
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2015
Πολυ γουσταρω πορνοκριτικη συνδυασμενη με τουριστικο οδηγο... Ναι!Ναι!Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1