Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 2 10
Μασάζ (Abroad) 4599
Διπλη τσαρκα στο εν λογω μασατζιδικο οπου την δευτερη μερα εγινε και η καταθεση.
Την πρωτη μερα ειχε 5 κοπελες επιπεδου πολυ καλη - μουναρα και την δευτερη μερα η μια ειχε αντικατασταθει με πολυ δυνατο πιπινι απο Ρουμανια στην οποια εγινε τελικα η καταθεση.
Στην υποδοχη βρισκεται ενα εξισου δυνατο μωρο αλλα δεν δουλευει.Καθεσαι στο bar οπου μπορεις να πιεις μπυρα η κρασι και η τυπισσα πηγαινει να φωναξει τις κοπελες.
Σε λιγο ο ηχος απο τα πορνοheels ταρακουνα τις σκαλες και ταυτοχρονα δονει τον πορνοψυχισμο του καταθετη.Συστηνονται μια μια και ανεβαινουν παλι στον πανω οροφο.
Αφου τελειωσει η πορνοπαρελαση η τυπισσα αναλυει τα προγραμματα και επιλεγεις.Εχει πολυ μεγαλη ποικιλια απο μασαζ που συνδιαζονται με sex,blowjob η handjob οπως και προγραμματα που ανεβαινουν σε vip καταστασεις Κουλ
Επελεξα το προγραμμα της μισης ωρας (60 ευρω body to body massage + handjob + πορνομπανιο πριν και μετα με την γκομενα) με την new entry της ημερας,το πορνοπιπινι Larisa.Καστανη με πανεμορφο προσωπο,βυζαρες και μαγικο κωλο.
Δεν ειχα ξανακανει τετοιον τυπο μασαζ και η πρωτη εντυπωση ηταν γαμηστερη.
Το παλεψε πολυ δυνατα η μικρη,τριφτηκε δυναμικα πανω μου με τα πορνολαδια,γλωσσοφιλα φουλ και πολυ δυναμικο,ερεθιστικο handjob.
Ο συνολικος χρονος παραμονης στο δωματιο ηταν 45 λεπτα.

Στο τελος κατεβαινεις παλι κατω οπου και πληρωνεις.Αυτο δινει ενα εξτρα πλεονεκτημα στον Γραικο.

DE GRIEK (VFM STATE)

1.) Εφοσον πληρωνεις μετα το τελος της συνευρεσης μπορεις ανετα να παρεις ενα μικροτερο προγραμμα αρχικα και μεσα στο δωματιο να συνεννοηθεις με την κοπελα να κανεις κατι εξτρα με ενα μικρο αντιτιμο...κατι που θα δοκιμαστει την επομενη φορα.

2.)Ο οικος ,οπως και τα περισσοτερα παρομοια μαγαζια, κλεινει στις 22:00 το βραδυ οποτε μια καλη ωρα επισκεψης ειναι γυρω στις 21 : 00.Επιλεγοντας ενα προγραμμα μισης ωρας καθεσαι στανταρ στο δωματιο 40-45 λεπτα γιατι ουτως η αλλως δεν μπορει η κοπελα να παρει αλλον πελατη μετα,λογω ελλειψης χρονου.
Αυτο σε συνδιασμο με το 1.)Γλώσσα και τις πολυ καλες υπηρεσιες δημιουργει μια vfm κατασταση.
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτό το σχόλιο
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2014
...και μια μικρη προσθηκη.
Με +30 ευρω μπορεις να παρεις ενα μπουκαλι κρασι στο δωματιο,με +20 πινει και η γκομενα απο το κρασι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1