Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 742586
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ότι έχουν πει και οι συναγωνιστές, η κοπέλα ή το γουστάρει πολύ ή το πουλάει τέλεια! Πάντως περνάς καλά!
Πρώτη φορά στο Νιρβάνα ο χώρος πολύ ωραίος καθαρός, έχει αρκετά δωμάτια από ότι καταλαβαίνω με το μόνο αρνητικό ότι η ηχομόνωση είναι λίγο μέτρια...τους ακούς τους διπλανούς, ίσως θέλει λίγο ένταση η μουσική.
Η Ίρις μικροκαμωμένο κοριτσάκι από Βενεζουέλα ξέρει πιο πολλά ελληνικά από αγγλικά, αλλά δεν υπήρξε κανένα θέμα στη συνεννόηση!
Δεχτική σε όλα σε πολύ gfe ρυθμούς δεν είναι για pse. Η κοπέλα είναι χαμογελαστή και θέλει να περάσεις καλά, οπότε κι εγώ την άφησα να πάει στους ρυθμούς της.
Στο πρόγραμμα δεν παίχτηκε μασάζ, μιας και στην αρχή ξεκινήσαμε τα χαμουρέματα με τη μία και συνεχίσαμε με σεξάκι, μετά ντους και πάλι τα ίδια.
Φάνηκε να της άρεσε αρκετά δέχτηκε περιποίηση με χαρά παντού, ήτανε αρκετά υγρή, δεν χρησιμοποίησε κάποια κρέμα λυπαντικό κλπ και δεν σταμάτησε να ασχολείται με το εργαλείο στιγμή.
Όπως είπα αν την αφήσεις να πάει με το ρυθμό της θα περάσεις πολύ πολύ καλά, γιατί είναι χαρούμενο άτομο και φουλ καυλιάρα!
Εγώ έφυγα χαρούμενος και έμαθα και 4-5 λέξεις ισπανικά!

*Η αλήθεια είναι ότι στο εν λόγω μαγαζί έχει μπόλικο κόσμο, εγώ πήγα χωρίς ραντεβού και με βάση τις κριτικές διάλεξα την Ίρις από τις 3 κοπέλες που σαλονάρισαν εκείνη την ώρα.
**Η κοπέλα στην reception πολύ καλή.
***Must seen η Ιρις για τους λάτρεις των petite καρασίδων.
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ίρις
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!