Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 440 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 618268
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Η άποψη μου διαφέρει από αυτήν του πολύ κόσμου, αρχίζω να προβληματίζομαι με την πάρτη μου! Την Πάολα την είχα δει στο προηγούμενο tour μου, αλλά δεν την θυμόμουν, διαβάζοντας όμως τις πολλές διθυραμβικές κριτικές και βλέποντας ότι είναι συνεχώς κλεισμένη, λέω πρέπει να την πάρω. Κλείνω λοιπόν κι εγώ ραντεβού και ναμαι. Την εμφάνιση την έχουν περιγράψει οι άλλοι, εγώ θα τη συγκρίνω με την Εύα που πήρα πιο πριν. Η Εύα έχει καλύτερο σώμα και στήθος, η Πάολα έχει πιο όμορφο πρόσωπο. Ύψος ίδιο. Στις υπηρεσίες: πίπα καλούτσικη και γλύψιμο, δύο στάσεις doggy και mis, γλωσσόφιλα δεν έδωσε . Έμειναν 10 λεπτά που αναλώθηκαν σε google trans. Δεν έχω παράπονο, συμπεριφορά καλή, δε βιαζόταν αλλά δε με τρέλανε όπως τρέλανε όλους τους άλλους, κάνει ένα τυπικό σεξ, δεν είναι η γυναίκα η καυλιάρα που θα σε ανάψει. Με την Εύα και την Άριελ πέρασα πολύ καλύτερα.
Μου ζητήθηκε να γράψω την αλήθεια και την έγραψα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
konsolasg3
Μέγας
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
2.191
Πόντοι:
4.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 john8, SEXTYPHOON, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2023
Η Πάολα είναι κατεμε από τα πιο όμορφα μωρά του χώρου .Αυτό είναι το κυριότερο προσόν της και για αυτό θα την διαλέξεις. Τώρα από υπηρεσίες ναι δεν κάνει παπάδες.Αυτο είχα γράψει και γω αν δεις τη κριτική μου.Σιγουρα άλλες κάνουν περισσότερα.
Βέβαια σκέφτομαι και το βεβαρημένο πρόγραμμα,αφού τα ραντεβού της είναι ασταμάτητα που καμμια φορά κακώς βέβαια θα ρίξουν και την απόδοση .
Όλοι μας με κάποιες θα περάσουμε καλύτερα η χειρότερα από άλλους.
Γι'αυτό καταθέτουμε την προσωπική μας εμπειρία.
Και σίγουρα διθυραμβικές κριτικές μπορεί σε προσωπικό επίπεδο αυτό που θα βρούμε δηλαδή να μας απογοητεύσει η καί τό αντίθετο.Καπέλο
review reaction 1 petergsp, professor x
24 Απριλίου, 2023
Για τής υπηρεσίες δέν μπορώ να πω κάτι γιατί αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά στο θέμα εμφάνισης από πρόσωπο καί σώμα ή Πάολα είναι σαφώς ανώτερη από τήν Εύα.
Όχι ότι ή Εύα είναι άσχημη αλλά μία μικρή χαλαρότητα στο σώμα τήν έχει πχ στήν κοιλιά πού ή Πάολα είναι αεροδρόμιο. Όπως το κωλαρακι τής Πάολα είναι κόλαση.....
Έχω περάσει καί μέ τις δύο κοπέλες καί μπορώ να έχω γνώμη, φυσικά τα γούστα καί οι προτιμήσεις τού συναγωνιστή είναι σεβαστές.
review reaction 1 baroc
25 Απριλίου, 2023
Σωστά τα λέτε και οι δύο, είναι θέμα γούστου
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3