Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785052
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική, μιας και το ραντεβού πραγματοποιήθηκε περί τα μέσα του Μάρτη. Μόνικα, σε επανάληψη λοιπόν, για μία ακόμη φορά! Και γιατί όχι; Εκτός του ότι έχει γίνει το "στανταράκι" μου στο ελαιοτριβείο της Στουρνάρη, αποτελεί, κατά την άποψή μου πάντα, το "βαρύ χαρτί" του μαγαζιού. Όχι άδικα.

Επίσκεψη λοιπόν, στο μαγαζί και αφού υπήρξε παρέλαση ονομάτων και κοριτσιών, καταλήγω στην αγαπημένη μου, Μόνικα. Με παίρνει από το χε΄ρι οδηγώντας με στο δωμάτιο. Στο διάδρομο, επιλέγει να προπορεύεται μπροστά μου ώστε να μπορώ να θαυμάζω και να "γδύνω" με τα μάτια μου τη υπέροχη κολάρα της που ήταν προσωρινά καλυμμένη με το μαύρο κολάν που φορούσε. Πάντως, πρόλαβα και τη χούφτωσα κανα δύο-τρεις φορές.

Πληρώνω το πορνο-παράβολο ξεντύνομαι και βουρ για μπάνιο. Πριν βγω από το μπάνιο, είχε ήδη μπει η Μόνικα και με περίμενε, "παίζοντας" και λικνίζοντας το σώμα της. Φορούσε μία άσπρη ρόμπα γιατρού από πάνω, μαύρο κολάν και κόκκινα "γαμάτα" δίσολα πέδιλα-παλτφόρμες. Της ζήτησα ένα συγκεκριμένο dress code ( να βάλει κάλτσες) όπως και το έκανε αδιαμαρτύρητα. Αφού της είπα ότι ήταν υπέροχη, αρχίσαμε τα χαμουρέματα. Αγκαλιές, γλωσσόφιλα και δεν αργήσαμε να πάμε στο "παρασύνθημα"! Εκείνη είχε ξαπλώσει εν μέρει στο μασαζοκρέββατο και εγώ όρθιος μπροστά της. Αφού είδε ότι ο πούτσος είχε σηκωθεί, τον άρπαξε αμέσως στο στόμα. Πίπα πολύ ωραία, βαθιά, με γλώσσα ενώ τον είχε μέσα στο στόμα "αγκάλιαζε" τη περιφέρεια του πούτσου και μου δημιουργούσε μία ευχα΄ριστη αίσθηση καύλας. Δεν έβαζε καθόλου δόντι, ούτε τον έπαιξε με το χέρι, εν ολίγοις, μία φανταστική πίπα. Αφέθηκα στις ορέξεις της και δεν ήθελα να τη σταματήσω, γιατί ήταν υπέροχο. Περιττό να πω ότι την έχυσα μετά από 5 περίπου λεπτά μερικά "σκάγια" τη πήραν στο στόμα και άλλα στο σώμα. Ακολούθησε γλειφομούνι από μένα πολύ σχολαστικά (όπως έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο διαφημιστικό), ώσπου κατάλαβα ότι έχυσε. Αν βρεις το "κουμπί" της, γίνεται η δουλειά. Μάλιστα, μου ανέφερε ότι έχυσε τρεις φορές!

Μετά μου είπε να ξαπλώσω να μου κάνει μασάζ. Το "Body to Body" μασάζ που μου έκανε ήταν από τα ωραιότερα και αισθησιακότερα που μου έχουν κάνει κατά καιρούς οι μασαζτζούδες. Ο τρόπος που λικνίζει το σώμα της, αλλά και οι επαφές που γίνονται σώμα με σώμα, σε φέρνει σε μία δεύτερη διέγερση και έκσταση. Ήθελα πάρα πολύ να πάω για 2ο γύρο, αλλά δυστυχώς, παρότι ξαναήρθα σε στύση, δε έχυσα. Περιορίστηκα σε μαλακία (από με΄ρους μου και μέρους της) αλλά και "ρουφήγματα" στο πούτσο, χωρίς όμως να χύσω. Ακολούθησε ντουζάκι μαζί βγάζοντας ο ένας στον άλλον τα λάδια πάνω απ' το σώμα και παράλληλα, αμοιβαία χαιδέματα εκατέρωθεν.

Λίγη κουβεντούλα πριν την αποχώρηση, σχολιάζοντας τις διαδηλώσεις κάποιων λίγων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΕΕΡΦΑ (Κωνσταντίνου) που είχαν αρχίσει να μαζεύονται στην αρχή της Σταδίου, ζητώντας "ανοιχτά σύνορα για τους μετανάστες" υπό τους ήχους στη διαπασών απροσδιόριστης μουσικής! Ως συνήθως, το κέντρο και όσοι κατεβαίναν προς Ομόνοια μεριά, ήταν οι "άτυχοι" της υπόθεσης για μία ακόμη φορά σε κλοιό και όλα αυτά για μία χούφτα ανθρώπων.

Ένα ακόμη χουφτωματάκι στη κολάρα και ένα τρυφερό φιλί και έφυγα ικανοποιημένος και χαρούμενος.

Μόνικα, σ' ευχαριστώ για όλα. ΄



Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.082
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, giorgiodelafuentes2, tenten956

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2023
Για πια Μόνικα μιλάμε συναγωνιστή ... την Ασσιατησα η την άλλη...?
13 Απριλίου, 2023
Για τη Μόνικα από Σερβία. Την Ασιάτισσα, δε τη ξέρω καν.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2