Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 167 10
Μασατζίδικα 215318
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στην πορνοκαριέρα μου έχω κάνει πολλές καταδρομικές κ πλέον έχω αποφασίσει να ρισκάρω, παρόλο που δεν είναι κ οι καλύτερες εποχές. Με σκοπό να πετύχω άλλη θεραπεύτρια (Σοφία), επισκέφτηκα το ίδρυμα, αλλά "ατύχησα". Μόνο μια κοπέλα έχω μου λέει η Πάολα κ μου φέρνει την Βικτώρια. Δεν ενθουσιάστηκα και πήγα να φύγω.. "Δοκίμασε κ θα με θυμηθείς.. Έχω λόγο που σου λέω.."

Τελικά είπα να ρισκάρω κ μάλιστα επιλέγοντας το πρόγραμμα των 80 ευρώ. Με έτρωγε η περιέργεια.. Τόσες φόλες έχω φάει, απλά μου έκανε εντύπωση το ζεστό και όμορφο βλέμμα της Βικτώριας, απόρροια των ωραίων ματιών της. Δεν την λες μοντέλο, το σώμα της μέτριο, φέρει πιο πολύ προς το "ατσούμπαλο", χωρίς κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, στήθος 3άρι πεσμένο αλλά έχει μια ρώγα που σε καυλωνει κ δίνει μια πιο σέξι νότα.

Στο πεδίο μάχης, ίσως μιλάμε για μια από τις πιο ολοκληρωμένες θεραπεύτριες. Κλασική απόγονος της Ρώσικης σχολής, με μασάζ "παλιάς κοπής" στα όρια του ιδανικού, με σωστές πιέσεις, ξέρει να σε χαλαρώνει κ να σε απογειώνει. Το αφήνεις πάνω της κ εσύ απλά απολαμβάνεις.

Πεντακάθαρη παντού, πολύ καλή επιδερμίδα, χωρίς έντονα αρώματα που μεταφέρονται και "μένουν πάνω σου", πάντα να απολυμαίνει τα χέρια της (μου έκανε εντύπωση που μετά το μασάζ στα δάχτυλα του ποδιού, απολύμανε τα χέρια της (μόνο κάνα 2-3 μου το έχουν κάνει μέχρι τώρα, αλλά το σωστό αυτό είναι γιατί υπάρχουν πολλοί μύκητες στα πόδια), πολύ αισθησιακά περάσματα και χωρίς βιασύνες. Ο τρόπος της σε όλη την συνεδρία, όπως και η περιποίηση της, είναι να σε κάνει να νιώθεις "άρχοντας". Αν μου έβαζες μάσκα στα μάτια να μην βλέπω, θα νόμιζα ότι έκανα συνεδρία με μια γκέισα. Κάποιος συναγωνιστής έγραφε σε κριτική ότι είναι σαν την οικιακή βοηθό που θες να συνευρεθείς, σαν την χαμηλοβλεπούσα συνάδελφο από το διπλανό γραφείο θα πρόσθετα εγώ, σαν την ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου της γειτονιάς που στο βάθος χρόνου σου δημιουργεί απωθημένο να συνουσιαστεις μαζί της. Δοτική, ευγενική, χαλαρή, πραγματικά ήρεμη δύναμη και να της το αναγνωρίσω έχει φοβερή αυτοπεποίθηση για αυτό που σου προσφέρει χωρίς να έχει έπαρση και τουπέ.

Ξεκίνημα με χάδια φιλιά και αγκαλιές, κάτι που απολαμβάνει κ η ίδια. Έχει το χάρισμα να σε κάνει να νιώθεις ότι είναι εκεί μόνο για σένα. Ρωτάει στο στοματικό αν θες προφυλακτικό, βαθιά και υγρή πίπα, ΧΩΡΊΣ ΧΈΡΙΑ, απολαυστική και διαρκείς, με έντονο καραμέλωμα και κοίταγμα στα μάτια (με το συμπάθιο αλλά οι συγκρίσεις μετά είναι αναπόφευκτες με κάτι αεροπίπες από πριμαντόνες του χώρου).

Η δικιά μου συνεδρία πήγε προς το GFE. Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανείς PSE μαζί της. Θεωρώ ότι είναι άλλες κοπέλες για δυνατό σφυροκόπημα αλλά και πάλι δεν παίρνω και όρκο. Αφού λοιπόν κάναμε ένα παρατεταμένο "69" με την ίδια να τελειώνει με αχαλίνωτους σπασμούς, συνεχίσαμε λίγο στην ίδια στάση κ μετά ήρθε κ το δικό μου τέλος σε ιεραποστολικό. Με κράτησε μέσα της κανένα 3λεπτο, χωρίς υπερβολή, μετά το άδειασμα.. Μασάζ κ μετά πάλι με τον τρόπο της με ένα αισθησιακό πέρασμα με έκανε  πύραυλο κ ξανά "69". Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, ξανά η ίδια τελείωσε πρώτη με σπασμούς και μετά ήρθε κ το δικό μου τέλος στο στόμα της.

Τελικό σκορ 2-2. Επίσης να προσθέσω ότι ο συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο ήταν 1h15m... Αδιαμαρτύρητα και χωρίς πίεση. 
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, maradona7, drifter81 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού