Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603511
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για να είμαι ειλικρινής οι κριτικές μερικών αξιόπιστων συναγωνιστών, με ώθησαν στο θεραπευτήριο, χωρίς να έχω κλείσει από πριν ραντεβού (η ημερομηνία ενδεικτική), απλά ήθελα να τσεκάρω πρώτα από κοντά, τις υποψήφιες στην λίστα  μου, μια κ τον τελευταίο καιρό είδα φρέσκο αίμα στο ίδρυμα. Η "κρίση" ηλικίας αρχίζει να φαίνεται, μια κ δηλωμένος μιλφάκιας (κ βυζολάγνος) αρχίζω να διψάω για νέο αίμα.

Να πω ότι τσέκαρα κ την Λατίνα Αλίκη (άλογο με βυζάρες) από όσες παρέλασαν, αλλά τελικά η επιλογή μου ήταν η Πάολα. Να πω ότι ο άλλος έρωτας του μαγαζιού (Τζωρτζινα) ήταν η οικοδέσποινα, η οποία ίσως κ να μου έβγαζε μια αίσθηση προτροπής προς Αλίκη μεριά, αλλά πολύ διακριτικά. (

Η Πάολα, είναι νεαρή, πρέπει να είναι γύρω στα 25, στεγνό άψογο σώμα, μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, μακρύ μαύρο μαλλί,  στήθος μικρό (1μισάρι) αλλά τρελαίνεται να το περιποιηθείς. High light πάνω της, ο λ@κός της, ωραία θέα και αίσθηση. Να πω ότι μην σας ξεγελά το ύψος της στο σαλονάρισμα, φοράει τακουνάρες κ είναι δεν είναι 1,65.

Μην περιμένετε να απολαύσετε μασάζ από την Πάολα.. Για μασάζ πάτε αλλού. Στα έμπειρα χέρια της πιάτσας.
θα την προτιμήσετε για την αύρα της, τον αισθησιασμό της, το βλέμμα της την ώρα του στοματικού (χρήζει βελτίωσης, παρόλο που το παλεύει για deep throat και χωρίς χέρια, αλλά η έλλειψη εμπειρίας επίπεδου CL, φαίνεται),  τις κραυγούλες της γιατί το ζει ειδικότερα άμα ξέρεις να την περιποιηθείς σωστά κ με τρόπο (της αρέσει να την γλύφεις, να το ξέρετε, φτάνει να ξέρετε να το κάνετε σωστά).. Φοβερή στο reverse cowgirl, οπως κ στο cowgirl. Στα "4", να ξέρετε ότι πρέπει να κρατηθείτε για να μην τελειώσει η συνεδρία.

Η δική μου συνεδρία τελείωσε μετά από ένα 25λεπτο σφυροκόπημα, σε ιεραποστολικό, και μάλιστα νιώθοντας ότι υπήρχε παρατεταμένο "αδειασμα" με κρατούσε μέσα της, μέχρι που παρέμεινα κανα λεπτό μέσα της μετά, με φιλιά κ χάδια κ στο τέλος ξεσπώντας σε χαμόγελα ακούγοντας θεραπεύτρια από διπλανό δωμάτιο να δίνει πόνο με συναγωνιστή (δεν έμαθα ποτέ ποια είναι). Όπως δεν έμαθα επισης αν η Paola κάνει CIM. Την επόμενη φορά, όμως σίγουρα.

Νομίζω ότι το κορίτσι θα γράψει ιστορία στο χώρο, αν δεν καβαλήσει καλάμι και δεν αποκτήσει αυτό το χαζοχαρούμενο βλαχοβαλκανικό τουπέ ντιβας  (κάνω χάρη που έρχομαι μαζί σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ, κλπ).
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dcfuck, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού