Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 789653
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στο Λαγουμιτζή δεν έχει τύχει να περάσω ποτέ με κοπέλα. Ενώ ο χώρος σε προδιαθέτει, δεν έχω πετύχει ποτέ κοπέλα του γούστου μου
Έχοντας φύγει άπραγος από το Νιρβάνα, καθότι όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα είπα να περάσω από το δαιδαλώδες ελαιοτριβείο, περισσότερο για να σκοτώσω το χρόνο μου.
Η ευγενής κυρία της υποδοχής μου παρουσίασε τις τρεις διαθέσιμες κοπέλες, εκ των οποίων η μία ήταν η Ρίτα που δεν είχε τύχει να την ξαναδώ, αν και είχα διαβάσει αρκετές κριτικές. Παρουσιαστικό μινιόν όπως έχει περιγραφεί από προηγούμενους έμπειρους χύστες. Εμένα μου άρεσε πολύ εμφανισιακά παρόλο που φορούσε άκυρα φλατ πέδιλα. Έδωσα το 60άρι και η Ρίτα με οδήγησε μέσα από δαιδαλώδεις διαδρόμους σε ένα πολύ ευρύχωρο δωμάτιο του ισογείου που είχε ντους, μασαζοκρέββατο και κανονικό κρεββάτι. Πετσέτες-παντόφλες μιας χρήσης. Με άφησε να κάνω μπανάκι και επέστρεψε μετά από 5 λεπτά, γδύθηκε, έβγαλε τα απαίσια πατούμενα και ξεκίνησε τα γλωσσόφιλα. Ξάπλωσα για μασάζ που δεν ήταν σπουδαίο, αλλά κράτησε αρκετά. Δεν με ξεπέταξε. Εδώ να αναφέρω ότι καθόλη τη διάρκεια το ραδιόφωνο έπαιζε kids radio, οπότε η μάλλαξη γινόταν συνοδεία του Αχ κουνελάκι, Για που τραβάει η αλεπού και άλλα. Ταυτόχρονα η τηλεόραση έδειχνε τσόντα. Σουρεάλ σκηνικό.
Μετά το μασάζ, σηκώθηκα όρθιος και η Ρίτα έπεσε γονατιστή και ξεκίνησε τα πνευστά, στα οποία ήταν πολύ καλή. Όταν κόντευα να τελειώσω την πέταξα στο κρεββάτι και ξεκινήσαμε σεξ με γλωσσόφιλα. Στο τέλος έβγαλα την καπότα και τα πήρε όλα στο στόμα. Πολύ όμορφη εικόνα να βλέπεις το ξανθό πιπίνι με τα γαλανά μάτια να τα ρουφάει όλα. Τα έφτυσε διακριτικά στο νιπτήρα, πλύθηκε, φιληθήκαμε, ντυθήκαμε και με συνόδευσε στην έξοδο. Γενικά μια πολύ όμορφη εμπειρία που θα την επαναλάμβανα άνετα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
black crow
Τιμημένος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
255
Likes:
10.862
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bleach, maradona7, Kaloeros και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2023
"φορούσε άκυρα φλατ πέδιλα", "έβγαλε τα απαίσια πατούμενα"...Μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποίησες στη κριτική σου. Εγώ, αν ήμουν στη θέση σου και την έβλεπα να φορούσα αυτά τα άθλια παπούτσια και όχι τακούνια, όπως πρέπει να επιβάλλεται σαν κανόνας από το μαγαζί αλλά και από την ίδια τη κοπέλα, θα την έδιωχνα επί τόπου και θα της έλεγα επειγόντως, αλλαγή παπουτσιών κάτι σε ψηλοτάκουνη γόβα ή δίσολες πλατφόρμες...Για να μη θεωρούν ότι κα΄νουν ότι θέλουν με τα δικά μας λεφτά...
review reaction 1 happyending, black crow
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1