Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785061
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεσημεράκι Σαββάτου βρέθηκα στη περιοχή του Πολυτεχνείου στη Πατησίων και σκεφτόμενος ότι έχω χρόνο πέρασα από Στουρνάρη να δω ποια κορίτσια δούλευαν εκείνη τη ημέρα. Περπατώ το ελαφρώς ανηφορικό δρόμο και σε λίγα λεπτά φτάνω έξω από την είσοδο. Χτυπώ το κουδούνι και ανεβαίνω τα σκαλοπάτια, βρισκόμενος έξω από τη πόρτα. Ανοίγει η πόρτα, δε με υποδέχτηκε ως συνήθως η Ζάνα, αλλά μία από τις κοπέλες, η Πάολα η Μολδαβή. Η Ζάνα ήταν στη κουζίνα και απολάμβανε το μεσημεριανό της και έτσι με καθοδήγησε η Πάολα να καθίσω στο καναπέ πίσω από το παραβάν. Μου πρόσφερε ένα νεράκι και εγώ ανέμενα με αγωνία να δω τις κοπέλες. Κατά σειρα΄ βγήκε η Μελίνα (καλή εντύπωση και ενδιαφέρουσα περίπτωση), ακολούθησε μία κοπέλα που δε θυμάμαι το όνομα αλλά δε μου έκανε και ιδιαίτερο κλικ, η Πάολα που με υποδέχτηκε στη πόρτα και τέλος, η Μόνικα την οποία και διάλεξα. :smiling-face-with-heart-eyes:

Η Μόνικα για τα γούστα μου, είναι μία εντυπωσιακή παρουσία και πολύ σέξι τυπάκι. Φορούσε ένα μαύρο στενό κολάν που αναδείκνυε πλήρως τα προσόντα και τις καμπύλες της και ψηλοτάκουνα κόκκινα λουστρίν πέδιλα. Με συνόδεψε στο δωμάτιο, όπου τη χούφτωσα αρκετές φορές λόγω του ότι μου άρεσε η θέα του κώλου της μέσα από το κολάν. Της ζήτησα ένα συγκεκριμένο dress code (να φορέσει κάλτσες- το οποίο και τήρησε). Έδωσα 80 Ευρώ για πρόγραμμα 1 ώρας και περίμενα το μωρό να έρθει. Η Μόνικα είναι μελαχροινή με ύψος περίπου 1.70-1.72 (με τα τακούνια φτάνει το 1.82-όσο ήμουν εγώ-το ιδανικό ύψος για γυναίκα), για ηλικία κάνω μία εκτίμηση ανάμεσα στο 35 με 40 στο περίπου. Από μία σύντομη κουβέντα, μου είπε ότι είναι από Σερβία και ότι είναι εδώ και 24 χρόνια στην Ελλάδα. Της απάντησα ότι, τόσα χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας, ε΄χει γίνει και αυτή Ελληνίδα. Μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα και της αρε΄σει εδώ.

Στα του προγράμματος, τω΄ρα...Ξεκινήσαμε χαλαρά με μασάζ, για αρχή από τα πόδια μου έχει "καλό χέρι", βασικές γνώσεις του μασάζ...Ανεβοκατεβάσματα με συχνά περάσματα από τη περιοχή της πούτσας που ομολογώ ότι ήταν πολύ καυλωτική η όλη φάση. Μετά, αφού ανταλλάξαμε φιλιά:kiss-mark:, της είπα να ξαπλώσει στο μασαζοκρέβατο ,για να της κάνω ένα ωραίο "γλωσσομασάζ" στη μουνάρα της. Λάτρης του γλειψίματοςΧαμόγελο με γλώσσα, αφιέρωσα αρκετό χρόνο στη περιποίηση της κλειτορίδας και των μουνόχειλων, που λόγω του ιδιαίτερου σχήματος των "χειλιών" (ήταν ελαφρώς διογκωμένα), μπορούσα να τα πιπιλάω και να τα ρουφάω, με αποτέλεσμα να χύσει τέσσερις!Κουλ φορές όπως μου είπε. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, της είπα, προσωπικά κατάλαβα και μέτρησα τρεις φορές και εκείνη, ανταπαντώντας, μου είπε με βεβαιότητα ότι ήταν τέσσερις οι φορές. Η πρώτη της, πάντως, ήταν με διαφορά η πιο έντονη, αφού παρατήρησα τους σπασμούς στο σώμα της κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Ευχαριστημένος, όπως και εκείνη που ήρθε σε οργασμό, της είπα ότι πρέπει να ασχοληθεί και με το δικό μου οργασμό. Όπως ήταν ξαπλωμένη, της φέρνω το πούτσο στο στόμα, όπου και τον "άρπαξε" αμέσως. Η πίπα της ήταν ωραία, υγρή και με φτυσίματα. Αφού είχα γίνει "τούμπανο", την έβαλα να σκύψει στο κρεβα΄τι του μασάζ για να μου τουρλώσει τη κολάρα της με όρθια και ενωμένα τα πόδια της. Από το καθρέφτη στα δεξιά μου, απολάμβανα το θέαμαΈρωτας, καθώς τη γαμούσα με αργό και βασανιστικό τρόπο. Στη συνέχεια, ανέβασα το ένα πόδι της πάνω στο κρεβάτι, έχοντας καλύτερη και βαθύτερη διείσδυση στο μουνί της, όπου και μετά από λίγο, έχυσα. Έτσι!

Μετά, μπήκαμε και οι δύο στο ντους, όπου έκανε μπάνιο ο ένας στον άλλο, χαϊδεύοντας και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. Πριν αποχωρη΄σω από το δωμάτιο, κοιταζόμαστε στο καθρέφτη και γυρνά και μου λέει εντελώς αυθόρμητα: "Δε νομίζεις ότι εμείς οι δύο είμαστε ένα ωραίο ζευγάρι;"...Χαμογέλασα και της είπα: "Γιατί όχι; Θα μπορούσαμε"...:smiling-face-with-heart-eyes:Η συνολική διάρκεια της συνάντησης με τη Μόνικα ήταν 45 λεπτά.

Πρώτη μου φορά με τη Μόνικα και σίγουρα, όχι η τελευταία. Μία πολύ ευχάριστη συνάντηση που έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος. Θέλω να πιστεύω ότι η Μόνικα, είναι από τα "δυνατά" και "βαριά" χαρτιά του μαγαζιού...Ξέρει τι ζητάει ο πελάτης και θέλει να του ανταποδώσει στο μέγιστο βαθμό...Δε μου αρνήθηκε τίποτα, ήταν απόλυτα συνεργάσιμη...Φεύγοντας, στη reception ήταν η Ζάνα και τη χαιρε΄τησα, χαμογελώντας, ανταποδίδοντας και εκείνη. Καπέλο
Υ.Γ. Μέχρι και "κόκκαλο" για τα παπούτσια, υπήρχε στο δωμάτιο, εκτός από τα συνηθισμένα (αποσμητικά, στοματικά διαλύματα κλπ)! Η Ζάνα μας προσέχει...Σπασίκλας





΄




Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.082
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, Elganador

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2023
Συναγωνιστή, μια διευκρίνιση: λες ότι πήρες πρόγραμμα μιας ώρας με 80 ευρώ... μέχρι εδώ όλα καλά... γιατί τελικά η συνεδρία διήρκεσε μόνον 45 λεπτά? Δεν τηρείται όλος ο χρόνος?
27 Φεβρουαρίου, 2023
Καλά στέφανα
28 Φεβρουαρίου, 2023
Tυπε ανακαλυψεs την Αμερικη ασε εισαι πολυ τυχεροs ...χαχαχα !!! ε τι διαβαζω εδω μεσα πλεον ....πιζει η Μονικυα να τα εχει πει αυτα χιλιαδεs φορεs εγω πρεπει να τα ακουσα καπου στο 2005 αυτα ...χαχα !!!
01 Μαρτίου, 2023
@steeve Το ξέρω ρε παίκτη ότι αυτά λέγονται από τις κοπέλες και είναι κάτι συνηθισμένο που απλά είναι για να έχουμε κάτι να πούμε...Φυσικά και δε δίνω βάση σ' αυτά τα λεγόμενα! Δεν είμαι και χθεσινός...Έχω "διανύσει" αρκετά χιλιόμετρα στο "δρόμο της ηδονής"...
01 Μαρτίου, 2023
@Not8s Μία φορά έγινε το λάθος! Δεύτερη φορά δε ξαναγίνεται...
01 Μαρτίου, 2023
@BRAZILIAN Απαντώντας στην ερώτησή σου: Ναι, τηρείται ο χρόνος, απλά με δική μου ευθύνη το έληξα στα 45 λεπτά, λόγω μίας υποχρέωσης που είχα αμέσως μετά.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6