Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 790496
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καταρχας για να ειμαι ειλικρινης εχω διαβασει αρκετες φορες για το συγκεκριμενο ιδρυμα αλλα δεν το ειχα επισκεφτει μεχρι σημερα. Τελικα αποφασισα να το επισκεφτω

Ως γνωστον (για οποιον εχει παει) βρισκεται σε εναν (διακριτικο) δρομο διπλα απο το fever. Με το που μπηκα μεσα με υποδεχτηκε μια ευγενεστατη κυρια ονοματι Σοφια.. Μου εδειξε 3 κοπελες (διοτι εκεινη την στιγμη αποτι μου ειπε αυτες ηταν μονο διαθεσιμες) οπου επελεξα την Ντιανα διοτι μου εκανε ενα κλικ παραπανω.

Η Ντιανα εμφανησιακα ειναι μια ομορφη (κατ'εμε) αδυνατη
και γενικα αρκετα καλοδιατηρημενη milf . Εχει καποια ταττου , εχει ενα μικρο και φυσικο στηθος, εχει ενα σκουλαρικι στον αφαλο ενω το μαλλι της ειναι καρε.

Με οδηγησε η Ντιανα στο δωματιο , με αφησε να κανω το μπανακι μου με την ησυχια μου και μετα απο λιγα λεπτα ξαναηρθε στο δωματιο. Ξαπλωσαμε στο κρεβατι (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ) , φιληθηκαμε για καποια λεπτα οπου δεν τα τσιγκουνευτηκε καθολου τα φιλια , πηρε μια αρκετα καλη πιπα αντεχοντας και σε ρυθμους deepthroat και περιποιηθηκε την γυρω περιοχη κανοντας ενα πολυ ωραιο καραμελομα που μου αρεσε.

Απο εκει και περα στο κυριος πιατο παιξαμε δυο γυρους οπου ηταν αρκετα δοτικη. Στον πρωτο γυρο ξεκινησαμε με αυτην να καβαλαει το αλογο και στην συνεχεια καναμε ιεραποστολικο. Ενω το τελος ηρθε μεσα στο προφυλακτικο.

Μετα καναμε διαλλειμα οπου μου εκανε μασαζ. Οσον αφορα το μασαζ της ηταν καλο.. Επισης την ωρα που εκανε μασαζ ειπαμε διαφορα περι ανεμων και υδατων .

Μετα απο λιγο με ρωτησε η ιδια αν θελω να κανουμε δευτερο γυρο η να συνεχισουμε το μασαζ. Της ειπα να κανουμε δευτερο γυρο . Οπου ξαπλωσαμε στο κρεβατι , πηρε ξανα μια πιπα πολυ καλη πιπα και μετα την πηρα στα τεσσερα. Μετα απο αυτο τελειωσα στο στομα της, χαιρετηθηκαμε και ο καθενας τραβηξε τον δρομο του

Συμπερασματικα:
1)Εβαλα 7 στην εμφανιση διοτι οπως εγραψα ποιο πανω η Ντιανα ειναι καλοδιατηρημενη αλλα δεν ειναι πιτσιρικα
2) Στην καθαριοτητα εβαλα 10 διοτι απλα ολα ηταν πεντακαθαρα
3)Ποιοτητα μασαζ εβαλα 6 διοτι οοως εγραψα το μασαζ της Ντιανα μου αρεσε αλλα δεν για μενα κατι το συγκλονηστικο (απο την αποψη οτι απλα επικεβτρωθηκα στο σεξ(
4)Σχεση αξιας κοστους εβαλα 10 διοτι πολυ απλα δεν εχω κανενα παραπονο απο την Ντιανα
5)Στο αν θα την ξαναδω εβαλα ισως (παροτι θα ηθελα να την ξαναδω) μονο και μονο επειδη θα ηθελα να ξαναδω και αλλες κοπελες οταν ξαναπαω.

Καπέλο
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
7.905
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Xristos0, giorgiodelafuentes2, anthotypos και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2023
Χρώμα Μαλλιών;
review reaction 1 bigshak
20 Φεβρουαρίου, 2023
anavaTious ξανθια Καπέλο
review reaction 1 anavATIous
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2