Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 72 10
Μασατζίδικα 106473
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη μου ήταν προς το κλεισιμο της βάρδιας με την Αλίνα, να είναι η μοναδική παρούσα ως θεραπεύτρια, με την Κορίνα να έχει ήδη αποχωρήσει. Η επιλογή της Αλίνας ήταν μονόδρομος. Δεν έτυχε να την ξαναπάρω, οπότε ήταν η στιγμή. Αφού πλερώθηκε το τικέτο, πέρασμα το δωμάτιο. Να πω ότι στο θεραπευτήριο είχα να περάσω από την εποχή της σερίφισας Λίζας.

Η εμφάνιση της με το περίφημο μαύρο κολάν, δεν την κολακεύει, όπως σωστά έχει επισημανθεί και από άλλον συναγωνιστή προηγουμένως, αλλά ας όψονται οι τορπίλες της.
3μισάρια, καλή υφή, όπως και καλή υφή το δέρμα της, ζεστός σαν άνθρωπος χωρίς αυτή την ξινίλα που υπάρχει τώρα τελευταία από κάτι νεαρές (σε ηλικία) πριμαντόνες του χώρου, που θεωρείς ότι σου κάνουν χάρη ακόμη που σε κοιτάνε. Μασάζ καλό, εώς πολύ καλό, πολύ επικοινωνιακή (γνωστό αυτό) και θα έλεγα .. "old school μασέρ".. Σου λέει εδώ έρχεσαι για χαλάρωμα και μετά έρχεται κ το "κροκ μεσιέ", δεν είμαστε μπουρδελέ, να σε ξεπετάξουμε κ να πάρουμε το 60άρι..

Εξαιρετικό το πνευστό της, κυριολεκτικά τον εξαφάνισε, χωρίς να ιδρώσει και το βασικότερο.. χωρίς χρήση χεριών ..
Όλα τα λεφτά ήταν το βλέμμα της στην πίπα .. σε καρφώνει στα μάτια, σαν πρωταγωνίστρια σε ταινία.. Εξαιρετικό και το ισπανικό της, όπως κ το body to body με εξαιρετική τεχνική και χρήση των βυζγιων της. Δίνει γλωσσόφιλα, αντέχει σφυροκόπημα (παρόλο που δεν ανέβηκαν και πολύ οι στροφές όσον αφορά την διάρκεια κ την ένταση), ούτε έγινε κανα τρελό σκηνικό γιατι εγώ ήμουν κουρασμένος και έτοιμος να ξεφορτώσω. Παρόλα αυτά το μασσαζοκρέββατο βρέθηκε ακουμπησμένο στον τοίχο κ τα ρεσώ στο πάτωμα αναποδογυρισμένα. Φαντάσου το ματσάκι να μην ήταν φιλικό και να υπήρχε και περισσότερη "ένταση"

Δεν θα πω κάτι για την κοιλιά της, αν θέλετε μοντέλο πάτε αλλού. Για μένα είναι ένα καλό value for money, για το πακέτο που προσφέρει και γιατι φεύγοντας δεν θα έχεις σηχτηριάσει για ένα χαμένο κ πεταμένο 60άρι. στο τέλος κάτσαμε 5 λεπτά και είπαμε κ 2 κουβέντες.

Βάζω ίσως, όχι τόσο για την ίδια, όσο για το location που βρίσκεται το μαγαζί.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey, massagfildimis, maradona7 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού