Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 34 10
Μασατζίδικα 111850
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη μου φορά στο μαγαζί αυτό, αφού συνήθως όταν πάω στα "ελαιοτριβεία", συχνότερος πελάτης είμαι σε αυτό της Στουρνάρη. Είχα μία περιέργεια να δω τι θα συναντήσω και αν η συνάντηση που θα έκανα, ικανοποιούσε τα στάνταρ μου και τις προσδοκίες μου. Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι φτάνοντας στο χώρο, θα έβλεπα πολλές κοπέλες απ' τις οποίες θα διάλεγα τη μία που θα μου άρεσε, βρισκόμουν ήδη έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας χτυπώντας το κουδούνι. Ανέβηκα με το ασανσε΄ρ στο 4ο όροφο, όπου μου άνοιξε τη πόρτα η Μιλιάννα.
Μπαίνοντας, η Μιλιάννα, μου εξήγησε ότι το Σάββατο που πήγα, ήταν μόνο 2 κοπέλες, εκείνη και μία ακόμη, η Σοφία, αν θυμάμαι καλά, το όνομα. Η Μιλιάννα, ήταν η υπεύθυνη του χώρου, αλλά έκανε και εκείνη ραντεβού, όπως έκανε και η Σοφία, η έτερη της παρέας. Δεν έκρυψα την απογοήτευσή μου, αφού η΄θελα να δω "κόσμο" αλλά το χαμόγελο αλλά και η όλη παρουσία της Μιλιάννας, με έπεισε να μείνω και να "ρισκάρω" ένα ραντεβού μαζί της.
Η Μιλιάννα, είναι Ρωσσίδα και πιο συγκεκριμένα από τη Μόσχα. Είναι ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί, τώρα από ηλικία νομίζω ότι τα έχει σίγουρα "πατημένα" τα πρώτα -ήντα, όμως, "κρατιέται" πάρα πολύ καλά σωματικά και εμφανισιακά. Στο δωμάτιο, ήρθε με ένα ολόσωμο διχτυωτό κορμάκι-καλσόν και ψηλοτάκουνες μαύρες σουέτ γόβες. Το εντυπωσιακό πάνω της, που σίγουρα δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο, είναι οι τεράστιες βυζάρες της που της αρέσει να τις δείχνει και πολύ καλά κάνει.
Στα του "αγώνα" τώρα, μασάζ δεν υπήρξε γιατί πέσαμε κατευθείαν στα βαθιά. Με το που ξεκίνησε το παιχνίδι, υπήρξε ένα ατελείωτο pressing man to woman σε όλη τη διάρκεια της "αναμέτρησης" (ανταλλαγή γλωσσόφιλων ο ε΄νας στον άλλο- όπου κάποια στιγμή, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι θα "φάει" ο ε΄νας τον άλλο), ρούφηγμα γλώσσας κλπ...Δίνει και με το παραπάνω γλωσσόφιλα και ευτυχώς, δείχνει να το ευχαριστιέται, κοινώς δε κάνει "εκπτώσεις"! Αφού μου σχολίασε το σλιπάκι που φορούσα και μου το επαίνεσε, δείχνοντάς μου ότι της άρεσε πολύ, άρχισε να το κατεβάζει αργά-αργά μέχρι που το έβγαλε τελείως. Με την απελευθέρωση του "φίλου" μου, είχα γίνει "τούρμπο". Όμως, πε΄ρασαν δεύτερες σκέψεις από το μυαλό μου, γιατί ήθελα πάση θυσία να τη γλείψω. Τη ξαπλώνω στο καναπεδάκι απέναντι από το μασαζοκρέββατο και επειδή μου άρεσαν τα πόδια της (ήταν ψηλά και μακριά) πε΄ρασα τη πούτσα μου ανάμεσα στο τακούνι και το παπούτσι, προσποιούμενος ότι γαμάω. Η εικόνα αυτή της άρεσε και μου είπε, ότι είμαι πολύ σέξι άντρας και εγώ της απάντησα ότι είναι ένα από τα πολύ απλά φετίχ μου που μου αρέσει να το κάνω αν μου βγάζει η γυναίκα ανάλογες καύλες. Ενώ ήταν ήδη ξαπλωμένη, γονατίζω και ξεκινώ ένα ανελέητο και ασταμάτητο γλειφομούνι όπου το ευχαριστήθηκε από μεριάς της, βλέποντας και τα "αποτελέσματα" στο σεντόνι που είχε από κάτω, είχε γίνει μούσκεμα. Το γλείψιμο διήρκεσε κανα 20 λεπτο και βάλε, αλλά το μουνί της, αν και αρκετά "δουλεμένο" ,ήταν ωραίο και απόλαυση η όλη πράξη. Για το τέλος, παίχτηκε αμοιβαία μαλακία, εγώ έτριβα τη μούνα της πάνω-κάτω από τα μουνόχειλα αριστερά-δεξιά και τη κλειτορίδα, εκείνη έπαιζε το πούτσο μου μέχρι που η καύλα χτύπησε "κόκκινο" και τελικά έχυσα πάνω στο διχτυωτό κορμάκι-καλσόν. Φιληθήκαμε ξανά, κανα δύο κουβεντούλες περί Μόσχας, Πούτιν και τα συναφή και μετά δρόμο.
Συμπερασματικά, μία καλή συνάντηση με τη Μιλιάννα. Δεν είχε "μα και μου". Το μόνο που δε μου άφησε να κάνω, είναι να της βάλω δάχτυλο, ευγενική η άρνηση, παρόλα αυτά. Η παραμονή μου στο δωμάτιο περίπου 40 λεπτά. Σεξ δεν έκανα, περισσότερο η υπαιτιότητα ήταν δική μου, αφού αφιερώθηκα περισσότερο στο γλείψιμο που μου αρέσει τρελά. Την επόμενη φορά, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2023
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Μιλιάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.116
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ekkrhktikos, drifter81, nick9x και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού