Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323326
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν ο ιστορικός του μέλλοντος βγάλει το all time classic των μασσαζοκορασίδων όλης της Αθήνας για την τελευταία 20αετία, δεν ξέρω αν η Ρούλα θα είχε θέση, αλλά θεωρώ ότι σίγουρα ανήκει στο διαχρονικό Top-3 του συγκεκριμένου θεραπευτηρίου.

Μιλφογκίλφ πλέον, για άλλους κοντοπούτανο, για άλλους η ονείρωξη της κομμώτριας της γειτονιάς, της λουλουδούς σε μπουζουκερί, της καμαριέρας σε 4στερο ξενοδοχείο, η μητέρα/θεία του κολλητού σου που στην εφηβεία θα ήθελες να .. σε στριμώξει και να σου αλλάξει τα φώτα, μυώντας σε, σε αχαλίνωτα μονοπάτια ηδονής.

για την ηλικία της κρατιέται σε εξαιρετική κατάσταση (πάντα μου λέει πόσο προσέχει την διατροφή της), σφιχτό σώμα, δεν είναι μοντέλο στο πρόσωπο, αλλά αυτό είναι που σε κάνει να βγάλεις τον "κρυμμένο" επιβήτορα από μέσα σου, για να την ξεσκίσεις από όπου μπορείς και χωρίς φραγμό. Δεν θα σου πει όχι σε τίποτα, θα σε γκαβλώσει με το βλέμμα της κ τα προστυχόλογά της, σου αφήνει γήπεδο να παίξεις μπάλα όπως θες εσύ, μονότερμα, φουλ πρέσινγκ, κατενάτσιο, η Ρούλα δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Φοράει πάντα σέξι εσώρουχα, που σε ξεσηκώνουν, διακριτικό άρωμα, λάγνο κατάματο βλέμμα όταν την έχεις μπουκωμένη που σου λέει "δώσε κ άλλο πόνο γκαβλιάρη μου", στενή από μπρός κ από πίσω (εντυπωσιακό το πόσο στενή είναι, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι) και φυσικά κορμί ευλύγιστο που μπορεί να κάνει ότι σκαρώσει το πορνοδιαστροφικό μυαλό σου.

Θα έλεγα ότι προτιμάει να τελειώνεις με στοματικό (προφανώς λόγω της στενότητας της εκατέρωθεν των οπών), δεν φαίνεται να είναι λάτρης των διπλών, μάλλον γιατί θεωρεί ότι η νέα γενιά των κοριτσιών εκεί μέσα είναι πριμαντόνες και δεν υπάρχει και τόσο προσέγγιση μεταξύ τους. Δεν θα σου κλέψει από το χρόνο, ούτε είναι ξεπέτα όπως μερικές φίρμες εκεί μέσα, έχει στάνταρ το δικό της πελατολόγιο, το οποίο δεν φαίνεται να χαλιέται από το γεγονός ότι ένα εντυπωσιακό τατουάζ στο αριστερό στήθος, "εξαφανίζει" με τρόπο τίμιο και διακριτικό την μερική απουσία του (προφανώς για γυναικολογικούς λόγους και καλό να είμαστε διακριτικοί σε αυτό γκάης, όταν κάτι είναι προφανές).

Και για να μην ξεχαστώ, μιας κ μιλάμε για μασαζερί: ποτέ δεν με άφησε παραπονούμενο, στο κεφάλαιο μασάζ.

Πέρυσι (2022) πέρασα 3 φορές μαζί της από το καλοκαίρι κ μετά: κάθε φορά έλεγα ότι είναι η τελευταία φορά που αποδίδω φόρο τιμής στην Ρούλα (ένα πράγμα "thx for the memories" ).
Πάντα ... μέχρι την επόμενη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, maradona7, gasper και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού