Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 432 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 607162
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αρχικά είχα πάει για την Νάνσυ αλλά στο σαλονάρισμα με καύλωσαν φοβερά οι βυζάρες της Κάρλα! Μιλάμε για πραγματικά μεγάλα βυζιά, πολύ στητά για το μέγεθος τους και πολύ ωραία στο πιάσιμο. Το υπόλοιπο σώμα συμπαθητικό. Κώλο μεγάλο αλλά σφιχτό με λεπτά – αναλογικά – ποδαράκια και πρόσωπο ωραιότατο.

Στο μασάζ η κοπέλα δεν το έχει. Αν κάποιο θέλει καλό μασάζ μην την πάρει. Αλλά έχει καυλωτικό άγγιγμα οπότε είναι καλή προθέρμανση για το μετά. Μου έκανε ένα χαζόμασαζ καθώς χούφτωνα την κωλάρα και τις βυζάρες της! Όταν έφτασε στο ύψος του κώλους άρχισε να μου πειράζει κωλότρυπα και να μου τον παίζει από κάτω. 2-3 λεπτά καύλωσα πολύ και γύρισα.

Έβαλε λάδια στα βυζιά και μου έκανε ένα ισπανικό… ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ! Μετά τσιμπούκι, στο οποίο πήγε να βάλει προφυλακτικό, αλλά αφού το σχολίασα μου είπε ΟΚ και τον πήρε στόμα ακάποτο. Το τσιμπούκι καλό και πορσοσταρικό. Δηλαδή φτυσίματα, γλείψιμο σε μπάλες, με χέρια χωρίς χέρια, να με κοιτάει στα μάτια καυλιάρικα κλπ. Το μόνο αρνιτικό είναι πως δεν το έχει πολύ στο dt. Αλλά το ευχαριστιέσαι το τσιμπούκι φουλ! Μετά πάλι ισπανικό, λίγο μαλακία, πάλι πίπα, ισπανικό όπου και ήρθε το τέλος μέσα στις τεράστιες βυζάρες της. Από γαμήσια δεν μπορώ να έχω γνώμη καθώς δεν μπήκα.

Με πήγε στο μπάνιο με έπλυνε, πολύ ευγενική και ευχάριστη! Καλή επιλογή γενικά, θα την τιμήσω στο μέλλον σίγουρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.584
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, petergsp, Johnstef και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού