Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 72 10
Μασατζίδικα 169665
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλημέρα στους συναθλητές του έρωτα!!!
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική, δεν θυμαμαι την ακριβή, αλλά δεν θέλω και να την αδικήσω χωρίς κριτική@!!!
Πρώτη φορά πήγαινα στο συγκεκριμενο κατάστημα και ήμουν λίγο επιφυλακτικός, φοβώμουν να μην παρασειρθώ, να είμαι έτοιμος να φύγω αν δεν μου αρέσει κατι χωρίς να κλαιω τα χρήματά μου μετά αλλά και να μην κάνω προκατηλημένες επιλογές!!!
Μπήκα στο πεντακαθαρο μασατζίδικο, δεν υπήρχε άλλος σε δωματιο, οι κοπελες ξεκούραστες και χαλαρές στον χώρο τους και η υποδοχή πολύ φιλική και χαμογελαστή ώστε να με κανει να αισθανθώ άνετα!!!
Πέρασαν 2 κοπέλες που δεν θυμαμαι ονόματα (δεν μου κανανε και κλικ για να τις επιλεξω) πέρασε η μικρουλα μαυρουλα με μεγάλο χαμόγελο (την οποία και ήμουν έτοιμος να ζητήσω για συνεδρία) μέχρι που ήρθε η Βανα........................
Ψηλή, με μια γοητεία σαν κλειός που την περιβαλει περιμετρικά δίνοντας της μια κλασατη εικόνα, με ενα ωραίο χαμόγελο που την έκανε προσιτή και με μια ματιά την στιγμή που έδωσε χέρι και συστήθηκε που με εκανε να χασω για δευτερόλεπτα την περιμμετρική μου όραση!!!
Επιλογή λοιπόν για 45λεπτο πρόγραμμα, περασα στο δωματιο, έκανα ένα μπανακι και ξάπλωσα μπρούμιτα περιμενοντας την "ώρα την δική μου" (συνηθίζω να μένω χαλαρός χωρίς να βλέπω την εργαζόμενη κοπέλα για να χαλαρώσω και να απολαύσω το μασαζ)
Ήρθε και η Βάνα, άριστη επικοινωνία σαν Ελληνίδα γαρ, της είπα ότι κάνε ότι νομίζεις με το μασάζ, σε εμπιστεύομαι, οπότε με χαλάρωσε αρκετά με ένα χαλαρό μασάζ χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις (δεν της ζήτησα και κατι πιο δυνατό που μ αρέσει) πέρασε από πόδια, πλάτη σβέρκο, με χέρια δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα όπως η Τάνια απ το Καλλιρόης και σχετικά σύντομα μου λεει "γύρνα"
Εκεί αντίκρισα μια κορμαρα, τέλεια μαυρισμενη, με μια συλικονάτη βυζάρα μπαλόνι (δεν μου αρέσει το τεχνιτό στήθος) και το χαμόγελο με την διάθεση της Βάνας στο ταβάνι.............. κάνει μια υπέροχη πίπα ακα με αισθησιακή γλώσσα που ίσα ίσα ακουμπούσε μέχρι που έβαζε μεσα τον πούτσο μου και τον εξαφάνιζε, νομίζω το στοματικό είναι το δυνατό της σημείο...............συνέχισε με καβάλημα απο πανω αυτή, αφού έβαλε προφυλακτικό, στα τέσσερα και λίγο πισοκολλητό στα όρθια!!!!
Δεν μπορούσα να την δω όμως ως μια ξεπετα, ως ένα "αγορασμένο 45λεπτο" ήθελα να το ευχαριστηθεί κι αυτή, οπότε της ζήτησα να ξαπλώσει και να της κανω κι εγώ μασαζ............γέλασε, ξαφνιάστηκε και ξάπλωσε δυστακτικά νομίζοντας της κανω πλάκα................πήρα λαδάκι και μιμήθηκα τις κινήσεις που έκανε κι αυτή απ τα πόδια μέχρι τον λαιμό της, εκεί μιλώντας της είπα ότι με πονούσαν οι γάμπες λόγω δουλειάς και με έκανε να αισθανθώ ανακούφιση όταν τις έτριψε, την χαλαρωσα κι εγώ μέχρι που της γύρισα λίγο για στοματικό δικό μου........... εκεί όντως το απόλαυσε, της έγλειψα την κλειτορίδα και περιμετρικά το όμορφο μουνακι της ενώ χάιδευα και το τουμπανιασμενο στήθος της, βόγγιξε, δάγκωσε το δάχτυλο και σηκώθηκε αναζωογονημένη!!!!
Με βάζει κατω με κοπανάει με μανία και καύλα στο φουλ για να με ικανοποιήσει ενώ το τέλος ήρθε με στοματικό και γλείψιμο αρχιδιών!!!!
Είχα χασει την ώρα, την ημέρα και τον τόπο, με τις συνεχείς αλλαγές του κλεισέ προγράμματος και της σειράς του αγοραίου έρωτα με έκανε να περάσω τέλεια, να με κανει να θεωρώ ότι θα την ξανασυναντήσω σίγουρα στο μελλον και να μας βοηθήσει η πρώτη φορά για περετέρο διεύρυνση του "ερωτικού μας χορού"!!!!
Η Βάνα χωρίς να θέλει να φανεί αχάριστη με ξάπλωσε και έκανε λίγα λεπτά μασαζάκι στις γάμπες αφού αποδείχθηκε ότι όσα λεγαμε δεν της ήταν αδιαφορα ουτε μπηκαν απ το ενα αυτί και βγήκαν απ το αλλο.......... μεγάλο προσόν το φιλότιμο ακόμη και στα ροζ δωματια!!!!
Δεν αναιρώ όσα έχω πει για άλλες κοπέλες του χώρου του μασάζ, αλλά εδώ υπήρξε μια ιδιαίτερη χημεία που δεν πρέπει να μείνει στο παρελθόν!!!
Καλές συνεδρίες φίλοι μου
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
433
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 erethis72, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού