Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 789228
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ντιάνα είναι μια εμφανίσιμη ώριμη κοπέλα, κατηγορία gilf (γύρω στα 50-55 την έκανα). Είναι μια τυπική ψιλή, λεπτή Ρωσίδα. Δεν υπήρχε κάτι σε πιο εμφανίσιμο διαθέσιμο, και μιας και μου αρέσει το άγνωστο, πήρα και την ευλογία της κυρα Σοφίας, και προχώρησα. Γενικά με κοπέλα αυτού του προφίλ είναι αδύνατο να χάσει χοντρά κανείς, στην χειρότερη να πάρεις κάτι στο μέτριο.
Έχει κοντό ξανθό (=μελαχρινό άβαφο) μαλλί, μικρό στήθος, και μικρό ποπό. Μόνον σε ύψος είναι "μεγάλη" (1.70-1.75). Ομιλεί άριστα ελληνικά, και δήλωσε νέα στο επάγγελμα. Πάντως στην συνέχεια έδειξε ωριμότητα στις υπηρεσίες που μάλλον υποδηλώνουν σχετική εμπειρία. Έχει και 3-4 τατού.
Είναι περιποιητική κοπέλα, όπως δηλαδή κάθε σωστή Ρωσίδα. Κάνει αρκετά καλή πίπα, άνω του μετρίου. Ξέρει να φιλά, γλύφει και χαϊδεύει με την γλώσσα της αισθησιακά. Στον αγώνα υπάκουη και δεκτική σε όλες τις στάσεις. Ολοκλήρωσα δύο φορές στο φιλόξενο στοματάκι της.
Στο μασάζ την ρώτησα πριν ξεκινήσουμε αν ξέρει, και μου απάντησε "Κάτι ξέρω", και τελικά ήξερε περισσότερα από τις περισσότερες εκεί. Τουτέστιν κάνει καλό μασάζ, όχι επαγγελματικό, αλλά το προσπαθεί και εμένα με χαλάρωσε ευχάριστα.
Συνολικά είναι μια αξιοπρεπής περίπτωση η Ντιάνα, αλλά ειδικού κοινού λόγω gilf.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, xagnostos2006, ZeroTolerance και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού