Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 432 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 608193
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Κατέβηκα κέντρο έχοντας κατά νου να απολαύσω πρόγραμμα 1 ώρας και πέρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα γνωρίζοντας ότι διαθέτει ποικιλία από κοπέλες, όμορφο χώρο και σωστή υποδοχή.

Μπαίνοντας τοποθετήθηκα στη πρώτη πολυθρόνα καθώς υπήρχε δεύτερος επισκέπτης στο χώρο, η υποδοχή μου σύστησε τις κοπέλες και επέλεξα τη Κάρλα καθαρά επειδή προσέφερε μια υπηρεσία που η Κρίσταλ μάλλον δεν προσέφερε (κατά δήλωση της υποδοχής).

Το πλάνο μου ήταν ντουζακι, εκτόνωση με ΑΚΑ πίπα, μασάζ και χαλάρωση, με 2η εκτόνωση στο τέλος. Δεν με ενδιέφερε το σεξ ούτε το CIM ούτε κάτι άλλο. Η Κάρλα μου έμοιαζε πιο έμπειρη σε αυτό που ζητούσα αλλά έπεσα έξω. Ήταν έμπειρη, αλλά στο πώς να σε εξοργίσει και να σου φάει τα χρήματα.

Κάναμε το πρώτο κομμάτι του πλάνου μου, με μια μέτριας ποιότητας πίπα, που δεν θα τελείωνα αν δεν ήμουν φορτωμένος. Και μετά αρχίζει το ωραίο.

Με γυρνάει μπρούμυτα, περνάει λάδι στη πλάτη μου και στα πόδια μου, κάνει δύο τρεις πιέσεις και σε 10 λεπτά φέρνει οινόπνευμα και χαρτί κουζίνας. Ξεκίνησε ρίχνοντας το οινόπνευμα στο χαρτί και με σκούπιζε, άρχισα να παγωνω, και μετά τι κάνει; Έριχνε οινόπνευμα από το μπουκάλι κατευθείαν πάνω μου! Πετάχτηκα πάνω και της λέω "Οινοπνευμα βάζουν στο τέλος πριν το ντους, όχι κατά τη διάρκεια. Έχω ξεπαγιασει"

Μου απαντά: "πήγαινε κάνε ντους, ρίξε νερό στο πούτσο σου για να σου κάνω τη δεύτερη πιπα" . Αυτό στο 25λεπτο.

Όταν επέστρεψε με βρήκε να ντύνομαι, της λέω θα διακόψουμε εδώ, ήρθα για χαλάρωση και όχι για να φύγω τσιτωμενος. Μου λέει Οκ και φεύγει!! Ούτε με περίμενε για να βγούμε έξω μαζί. Οπότε σηκώθηκα και έφυγα μόνος μου. Λάθος μου, γιατί μπορεί να έπεφτα πανω σε άλλον επισκέπτη, όχι ότι νοιάζει εμένα, αλλά μπορεί εκείνος να ένιωθε άβολα, έφερα και σε δύσκολη θέση την υποδοχή. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να καθόμουν ντυμένος, σαν το μαλακά, που μου πιάσανε το κωλο και να περιφέρομαι σε άδειο δωμάτιο περιμένοντας να ξαναδώ τη φάτσα της Κάρλας.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2022
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
204
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 anthotypos, xagnostos2006, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2022
Τι φαση ?!

Πωω.... ελπιζω να ενημερωσες την υποδοχη για την συμπεριφορα της.
review reaction 1 drifter81, professor x
24 Δεκεμβρίου, 2022
Λογικά τό ραντεβού έλειξε πρίν τής 1 ώρας, ή υποδοχή δεν σέ είδε πού έφυγες ? Δεν σέ ρώτησε τί έγινε ?
24 Δεκεμβρίου, 2022
Η υποδοχή ταράχθηκε που με είδε να βγαίνω πίσω από τη κουρτίνα γιατί υπήρχε έτερος επισκέπτης στο χώρο, ευτυχώς για όλους, πίσω από το παραβάν. Οπότε το μόνο που θέλαμε και οι δύο άμεσα, ήταν να αποχωρήσω από το δωμάτιο.
review reaction 1 professor x, ButtLicker
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3