Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785386
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χρωστουμενη κριτική με ημερομηνία ενδεικτική. Πέρασα από το Σ29 να δω αν έχει φέρει κάτι νέο κ μετα την παρέλαση 7 κοριτσιών ανάμεσα τους η παλιά γνωστή μου Άννα τελικα κατέληξα πάλι σε αυτή. Όλοι την ξέρετε παλιά εργαζόμενη στο ίδρυμα σώμα καλό βυζαρες καφέ ρώγα κοντούλα καστανόξανθη γύρω στα 30. Περνάω πολύ καλά μαζί της κάνει από τα καλύτερα μασάζ και οσες φορες την εχω τιμησει δεν έχω μείνει δυσαρεστημένος αυτή τη φορά όμως ήθελα κάτι διαφορετικό όπως μια ακάποτη πίπα από αυτή.Μπαινει μεσα η κοπελα σε πρόγραμμα μιας ώρας 2 γύρους και αρχίζει κλασσικά τα χάδια και φιλιά κ εγω την άρχισα στα φιλιά σε σώμα βυζαρες γλείψιμο κ μουνακι πεντακάθαρη η κοπέλα πολύ. Σηκώνομαι κ της λεω σήμερα θα ήθελα ακάποτη πίπα και μου απανταει οτι δεν κανει ποτέ.Μου την έδωσε πολύ άσχημα και μου την έσπασε ταυτόχρονα η κοπέλα την οποία έχω τιμήσει πολλές φορές μια φορά ζήτησα και εγώ κάτι νέο και δεν το έκανε ενώ ξέρω οτι το κανει (από φίλους κ όχι από κριτικές εδώ μέσα) ακαπότη πιπα δηλαδή …. Σκέφτηκα τις προηγούμενες συναντήσεις μας κ συγκεντρώθηκα σε αυτές κ αρχίσαμε το παιχνίδι.Πίπα με καποτα λοιπόν κ στα 4 έντονο πιστονιαρισμα οπου τελιωσα μετα από λίγο μεσα στο λάστιχο. Μετα μασαζ καλο οπως πάντα άλλα δεν την μιλουσα σχεδον καθολου αυτη τη φορα έδειχνα ομως πως δεν με πείραξε κατι κ καλα κ το έπαιζα cool…..Μετα κάθομαι καναπέ κ τη βάζω για πιπα πάλι καπότα από την μεριά της κ τη βάζω ιππασία ανάποδα κ μετα από λίγο σηκώνομαι κ λεω που θες να σε χυσω κ απανταει στα βυζια μου. Τελιωσα μπάνιο μαζί όπως πάντα με ευχαρίστησε κ ρωτησε ποτε θα ξαναπάω κ έφυγε.Κλέβει κ στο χρόνο δεν κάθετε ώρα όπως πολύ σωστα έγραψε κ ένα φίλτατος συναγωνιστής στην κριτική του. Λοιπον από μένα μαύρο κ κόκκινη κάρτα στην κουτοπόνηρη αλβανιδα που αποδείχθηκε μια ψεύτρα κ είναι εκεί μόνο για τα φράγκα τα εύκολα κ οχι για την καυλα της και τείνει προς ξεπετατζου....Αυτη εχασε ενα πελάτη.Υπαρχουν κ αλλού πορτοκαλιές άλλωστε …….
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2022
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Άννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Arxontas tou skotous
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
3.452
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 review reaction 3 Elganador, BUT-TMAN, FragosGTi και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2022
Οι αλβανίδες γενικά προσπαθούν να κάνουν λιγότερα και είναι και ξεπετες, δυστυχώς...
review reaction 1 Arxontas tou skotous
24 Δεκεμβρίου, 2022
άρχοντα σε βρίσκω φάουλ, όταν ξέρουμε την κοπέλα υπενθυμίζουμε τη γνωριμία απ το σαλόνι (είσαι καλά πώς πάει κλπ) και μετά αν θέλουμε κάτι πάμε και της το λέμε στ αυτί και ανάλογα μπαίνουμε ή όχι μέσα..
Και μη δίνεις πολύ βάση σε ότι σου λένε οι φίλοι σου.
review reaction 1 Arxontas tou skotous, mamoon, Φανης72 και 1 ακόμα μέλος
25 Δεκεμβρίου, 2022
Ντουζακι έπαιξε πριν ; Εάν όχι καλή είναι και η πίτα με καρότα….
review reaction 1 mamoon
25 Δεκεμβρίου, 2022
Φίλε μου κι εγώ σε βρίσκω λίγο φάουλ.
Προφανώς έχεις ξαναπάρει την κοπέλα και ξέρεις οτι δε σου κάνει ακάποτη και όμως την ξαναπαίρνεις.
Δηλαδή σα να ξέρεις οτι μια καφετέρια δε σερβίρει φραπέ, κι εσύ όμως πας και ζητάς φραπέ, και μετά φταίει η καφετέρια.
Επιπλέον με βάσει δική μου εμπειρία και φίλων μου επιβεβαιώνω την ακάποτη πίπα απο τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Η υγιεινή σου ήταν σωστή? γιατί δεν ανέφερες καθόλου για ντουζ από μεριάς σου, παρά μόνο στο τέλος.
Τέλος αναφέρεις "κ είναι εκεί μόνο για τα φράγκα τα εύκολα κ οχι για την καυλα της".
Αποψη μου, αλλά το θεωρώ προφανές οτι το κάνουν για τα φράγκα. Επαγγελματίες εργαζόμενες είναι. Δε νομίζω να είναι όλες εισοδηματίες και να κάνουν απλά την "καύλα τους" επειδή εμείς το φαντασιωνόμαστε έτσι.
review reaction 1 review reaction 3 giorgiodelafuentes2, digger, Arxontas tou skotous και 1 ακόμα μέλος
25 Δεκεμβρίου, 2022
Arxonta

κατι δε μας λες….

Η κοπελα μια χαρα ειναι και ακα κανει

Τωρα γιατι όχι σ εσενα ….εσυ να μας πεις
review reaction 3 review reaction 1 Φανης72, mamoon
25 Δεκεμβρίου, 2022
Φιλε και συναγωνιστή μαμουν . Μου θύμισες το ανέκδοτο με την τελευταία ποντια λαδοκορη που αυτοκτόνησε μόλις έμαθε ότι οι υπόλοιπες πληρώνονται ….
review reaction 3 mamoon
25 Δεκεμβρίου, 2022
Φυσικά κ έκανα ντουζ μάγκες πριν έρθει η κοπέλα. Στο μασάζ κ στο στούντιο το πρώτο που κάνεις όταν μπαίνεις μέσα είναι το ντουζ κ σόρρυ αν δεν το ανέφερα. Η πονηριά της μου την έδωσε γιατί πάντα με καπότα έδινα πίπα στην συγκεκριμένη αλλά την τελευταία φορά ήθελα κάτι διαφορετικό. Επίσης θυμήθηκε την πρώτη φορά που ζήτησα με σκούφο πίπα.....θυμήθηκε δηλαδή ότι την συμφέρει να θυμάται....
27 Δεκεμβρίου, 2022
Ποια πονηριά και τι να κλέψει; Αφού 9 στους 10 πελάτες ακαποτη πίπα κάνει.γιατί να δυσαρεστήσει τον πελάτη; Μήπως εισουν λίγο μυρωδάτος; Τι δεν μας λες;
review reaction 1 review reaction 6 review reaction 2 mamoon, Arxontas tou skotous, gejgi
27 Δεκεμβρίου, 2022
Εγώ όλα τα είπα κ ο καθένας φαντάζεται ότι γουσταρει.....Πεντακάθαρος ήμουν μέχρι κ τι μάρκα άρωμα φοράω με ρώτησε εξυπνακιδες αλλά γιατί να μην το κάνει... δεν μπορώ να μπω στο μικρο της μυαλό της.... Όλοι εσείς που την προμοταρετε πιάστε την γκόμενα γυναίκα κ ζήστε τη ζωή σας με αυτή αν γουστάρετε ή σκαστε φράγκα να ζήσει καλά αυτή.... και συγνώμη αν σας έθιξα το στανταράκι εκ Αλβανίας....
review reaction 3 Φανης72
28 Δεκεμβρίου, 2022
Λύθηκε το μυστήριο… δεν της άρεσε το άρωμα σου βρε κουτό.

Πάντως φιλαράκι για να ξέρεις σε αυτά τα μαγαζιά ο πελάτης δινει φράγκα γιατί έχει ανάγκη το μουνι και τα κορίτσια μουνι γιατί έχουν ανάγκη τα φράγκα.Τώρα για το ποιος την προμοτάρη, στην κριτική σου αναφέρεις ότι (Περνάω πολύ καλά μαζί της κάνει από τα καλύτερα μασάζ και οσες φορες την εχω τιμησει δεν έχω μείνει δυσαρεστημένος ).
Λίγο μας μπέρδεψες…
review reaction 1 mamoon
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10