Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 53 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 149136
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η μονικα με την οσμη ιδρωτιλας λοιπον. Πολυ ωραια τα ματια της, χαμογελαστη,μιλαει πολυ καλα ελληνικα και ειναι επικοινωνιακη.ως εκει. Σωμα μικρο βυζακι με ανυπαρκτες ρωγες,μετριο κωλο και αξυριστη σε ποδια και ελαφρως στο νινι.οταν πλησιασα μου ηρθε η μυρωδια του ιδρωτα και ξενερωσα. Στενο νινι που βαζει και τζελ,αλλα η υποθεση ειχε απο πριν τελειωση. Κανει ψιλοκαλη πιπα αλλα υπαρχει μια συνεχιζομενη αμηχανια απο μεριας της που δεν μπορει να σε φιαξει με τιποτα. Απο εμενα σαφως στα δεν. Αξυρισια και οσμες δεν συχγωρουνται
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
742
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 anthotypos, giorgiodelafuentes2, baroc

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2022
Καλημέρα σας Επειδή δεν είναι του στυλ μας σαν μαγαζί να αμφιβάλλουμε για τις κριτικές για τις κοπέλες που κάνουν η πελάτες μας στη ανάρτηση και πάντοτε και τις καλές και τις κακές είναι καλοδεχούμενες .Θα θέλαμε και εμείς να συμπληρώσουμε ότι 2 Νοεμβρίου η κοπέλα δεν εργαζόταν στο μαγαζί δεν είχε έρθει ούτε καν στο μαγαζί η κοπέλα ξεκίνησε να δουλεύει στο χώρο μας από 12 Νοεμβρίου μάλλον αναφέρεσαι σε κάποια άλλη και για αυτό αναρτήσαμε αυτό το σχολιο μάλλον δε αναφέρεται για την Μόνικα. Μάλλον σε κάποια άλλη αναφέρεστε και κάνει κακό στην εργασία της στη συγκεκριμένη κοπέλα με το σχολιο που αναρτήσατε.
23 Νοεμβρίου, 2022
Καλησπερα. Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη προφανως για το ξεκαρφωμα. Την προηγουμενη εβδομαδα ηρθα, καθημερινη.Το ονομα της ειναι μονικα.Ολα τα αλλα ειναι οπως ακριβως τα περιγραφω.καλος η κακως υπαρχουν και κακες κριτικες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2