Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323480
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τη Ρούλα την επισκέπτομαι αρκετό διάστημα. Γνωρίζω εκ των προτέρων τί να περιμένω από τις υπηρεσίες της. Συγκαταλέγεται στις σταθερές επιλογές μου. Εξ ου και ο τίτλος της κριτικής.
Είσοδος στο χώρο λοιπόν και η κυρία της υποδοχής με υποδέχεται, κατευθύνοντάς με στο σαλόνι του οίκου ρωτώντας με αν θα ήθελα να πιώ κάτι.
Εδώ, να πώ οτι ο χώρος θα πρέπει να ανανεωθεί/εκσυγχρονιστεί κατά τη γνώμη μου διότι είναι μεν πεντακάθαρος, αλλά κάτι σα να λείπει. Στην ερώτησή μου αν εργάζεται η Ρούλα, η υπηρεσία μου απήντησε θετικά. Επέλεξα το πρόγραμμα των 80 και πέρασα στο δωμάτιο το οποίο διέθετε σφραγισμένες παντόφλες, πετσέτα, τραπεζάκι με απολυμαντικό χεριών, οινόπνευμα και τα συναφή. Το οτι ο φωτισμός είναι ρυθμιζόμενος το προσμετρώ στα θετικά, καθώς επίσης και την όλη διακόσμηση του χώρου. Το μόνο ωστόσο που μου φαίνεται λίγο περίεργο είναι το ύψος του κρεβατιού στο συγκεκριμένο δωμάτιο, καθώς είναι πολύ ψηλό.
Είσοδος στο δωμάτιο της Ρούλας, με τη γνωστή της θετική ενέργεια. Ώς προς τα της εμφάνισης θα πώ οτι πρόκειται για μινιόν ώριμη ξανθιά γυναίκα, η οποία ταιριάζει απόλυτα στα γούστα μου. Επέλεξα για αρχή το μασάζ. Το κατατάσσω στα 2-3 κορυφαία μασάζ στο χώρο. Έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και αυτό φαίνεται εξαρχής. Ζήτησα να ασχοληθεί με τον αυχένα και την πλάτη μου για περίπου μισή ώρα, πράγμα το οποίο έκανε, απομακρύνοντας την αίσθηση κακουχίας που αισθανόμουν προηγουμένως.
Όταν ήρθε η ώρα να περάσουμε στο δεύτερο μέρος, μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα, ώστε να με περιποιηθεί με το στοματικό της, το οποίο θεωρώ αρκετά ικανοποιητικό, καθώς εναλλάσσει ρυθμό και ένταση, χρησιμοποιεί ελάχιστο χέρι, καθιστώντας το μία άκρως ερωτική εμπειρία. Ακολούθησε είσοδος στο ιδιαίτερα στενό της αιδοίο στη μία και μοναδική στάση που πρόλαβα (cowgirl), καθώς τόσο η ένταση που βγάζει, όσο και το dirty talking, δε μου άφησαν άλλα περιθώρια για περαιτέρω περιπτύξεις.
Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που έλαβα. Θεωρώ απόλυτα vfm τα 80 ευρώ.

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
DRMG
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.013
Πόντοι:
2.257
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 lavro, Elganador, anthotypos και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού