Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 789242
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από 2-3 αποτυχημένες παλαιότερες επισκέψεις (full το μαγαζί) σήμερα ήμουν τυχερός. Αλλά και πάλι, η κα Σοφία μου ανακοίνωσε μια μόνο κοπέλα διαθέσιμη, την γνωστή σε όλους Κάτια. Προσωπικά την κοπέλα δεν την είχα ξαναπάρει, παρά τις πολύ καλές γνώμες εδώ μέσα. Φυσικά και την είχα δει αρκετές φορές στο σαλόνι, αλλά ποτέ δεν με τράβηξε κάτι πάνω της, πάντα έπαιρνα άλλη κοπέλα. Σήμερα λοιπόν είπα να την γνωρίσω από κοντά.

Δεν θα πω κάτι που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, αλλά ας καταγράψω και με τα δικά μου λόγια την εμπειρία. Πρέπει να είναι γύρω στα 35 (εκτιμώ) αλλά έχει κορμί 20αρας. Μικρόσωμη και λεπτή, αλλά άριστη σωματικά για τα γούστα μου. Το πρόσωπο είναι ΟΚ, όχι κάτι το ξεχωριστό, πλην τα πολύ όμορφα μάτια της. Σχεδόν πάντα έχει μαζεμένα τα μαύρα μαλλιά της, και με αυτό χάνει. Όταν τα αφήνει ελεύθερα (στον αγώνα απάνω) θα έλεγα πως ομορφαίνει πάρα πολύ.

Το βασικότερο με την Κάτια είναι πως μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι μια πολύ καλή και τίμια στην δουλειά της κοπέλα (μάλλον στην ζωή θα έχει αγωνιστεί/ζοριστεί, και εκτιμά τον χρόνο και το χρήμα των άλλων). Καταρχήν ήταν εξαρχής ομιλητική (χωρίς υπερβολές) και πολύ ευγενική σε όλα. Στην συμπεριφορά γενικά παίρνει άριστα.

Στις υπηρεσίες είναι επίσης πολύ καλή, αλλά όχι ακριβώς το τέλειο για μένα, και εξηγούμαι:
Φιλιά μέτρια (είναι και καπνίστρια και αντικειμενικά χάνει σε αυτό). Πίπα αργή και αισθησιακή, γλύφει τα πάντα, αλλά είναι στο μέσο όρο για μένα, άλλες είναι πολύ καλύτερες. Στο σεξ είναι πολύ συμμετοχική, δυναμική, και δείχνει να το απολαμβάνει και αυτή, είναι το πιο δυνατό της σημείο. Πρέπει να είναι ίσως η πιο υψίφωνος στον οίκο. Τα Da-Πλατύ χαμόγελοa και τα Davai-Πλατύ χαμόγελοavai ήταν συνεχή και στην διαπασών. Τα υπέροχα μάτια της όλο "γύριζαν" στην παραζάλη! Παίχτηκαν οι κλασικοί δύο γύροι με συνεχή αρίστη διάθεση και συμμετοχή από πλευράς της. Στο ενδιάμεσο είχαμε μασάζ, που ήταν μέτριο και κάτω, χάιδεμα ήταν περισσότερο.

Αυτά για την Κάτια μας, που ήταν τελικά μια ευχάριστη έκπληξη! . Στο σαλόνι εκτιμώ "δεν φαίνονται" τα προσόντα της, αλλά τελικά συνολικά αξίζει την επιλογή και με το παραπάνω.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, eridon1877, maradona7 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού