Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655035
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Μαρίνα γνωριστήκαμε πριν πολύ καιρό στο Λαγουμιτζή.ο χώρος και η κυρία Σοφία με ευχαριστούσαν πολύ, αλλά κοπέλα που να ξεχωρίζει για εμένα δεν είχα βρει....δεν έβλεπα όταν πήγαινα..
Έτσι άρχισα να διαβάζω κριτικές (να είναι καλά τα παλικάρια που γράφουν) ξεχώρισα την Μαρίνα ,και μια μέρα πριν κλείνω ραντεβού χωρίς να ξέρω τι θα συναντούσα.. ήταν πολύ σούπερ να περιμένεις στο δωμάτιο χωρίς να έχεις δεί τι θα έρθει... μιας καί στο δωμάτιο με ανέβασε η κυρία Σοφία... πού να προλάβει το Μαρίνακι ... έτσι κάνει πάντα μου λέει αργή να βγει, κάνει πόση ώρα να πλυθεί,και τα ραντεβού τρέχουν..
Όταν μπήκε είχαμε καί η δύο ένα ύφος απορίας πού μετατράπηκε γρήγορα σε φλερτ και έρωτα..
Δεν θα πω για το πόσο καλή είναι στο σεξ και σε σώμα, υπάρχουν καλό φτιαγμένες κριτικές από τα παλικάρια εδώ... διαβάστε της.
Από ότι λένε βάλτε αλλά τόσα... σίγουρα κρατάνε προσωπικά πράγματα πού έχουν κάνει με Μαρίνα.
Εγώ θα πω για τον χαρακτήρα της πού είναι πολύ καλός.Ειναι τόσο δοτική και ειλικρινής πού νιώθεις,ότι και χάρη να τής ζητήσεις, θα το κάνει με την καρδιά της και όχι για τό χρήμα.

Η τελευταία εμπειρία πρό ημερών πού είχα με την Μαρίνα στο 40-42 είναι πού έκλεισα ένα δύοωρο ραντεβού για έναν πολύ αγαπημένο φύλο.... συναγωνιστή παλιό ,που πριν χρόνια περπάταγαμε σε οίκους και περνάγαμε τόσο καλά που άλλαζε η βάρδια και εμείς ξεχνιόμασταν από τής βαθυστόχαστες συζητήσεις και μπαίναμε άλλου για αλλού.
Ο τύπος έχει εμπεδωθεί σε call girl τώρα ποια,δεν πάει αλλού μιας και έχει την οικονομική άνεση..(αν έγραφε θα φόρτιζε πολύ κόσμο τού είδους)Με λίγα λόγια καλομαθημένο και δύσκολο πελάτη..
Τελειώνει το ραντεβού καί πάμε σέ ταβερνάκι τρέχοντας να μου πει πώς πέρασε...
Ε με ξεκίνησε με μια πίπα που είχε πέσει στα γόνατα και ήταν τόσο καλή που δεν αντιστάθηκα και έχυσα.....στα ποσά λεπτά; ρωτάω...ε στα 10 λεπτά... όχι ρε μακακα τί έκανες (γιατί ξέρω ότι και αυτός είναι πάντα ένας γύρος με διάρκεια )
Περίμενε μου λέει...
Μου κάνει μασάζ που ήταν δυνατό και με ανακούφιζε από πραγματικά.... μετά άρχισε να μου χαϊδεύει το καυλι και τής μπάλες με πολύ περίτεχνο τρόπο, ενώ έπαιζα με το μουνακι της., Παίρνει χαμπάρι ότι με καυλώνει πολύ αυτό και στήνεται ακόμα καλύτερα την κολάρα της και ανοίγει και λίγο τα πόδια να παίζω ποίο εύκολα και πιο βαθιά.
Μου κάνει και μια δύο με το εξωτερικό μέρος τής παλάμης τής που με έκανε να χύσω.... όπα όπα φίλε μου σου έκλεισα ραντεβού δύο ώρες με Μαρίνα για να δεις τι γαμησι κάνει,και εσύ την έβγαλες με μαλακίες;.... έκλαιγα από τα γέλια.... Ο φίλος μου είναι ανωμαλαρα με υποβοσκουσες διαστροφές......δώσανε υπόσχεση ότι την επόμενη φορά θα γαμιθουν και τέλος.Ο φίλος πέρασε καλά καί η Μαρίνα αν δούλευε σαν call girl θα ήταν ένα τέλειο δώρο σέ ανθρώπους πού αγαπάτε,και πρώτα από όλους σε εσάς.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2022
Κόστος συνάντησης
160
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
3.251
Πόντοι:
731
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 !blis, anthotypos

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2022
Συγγρού 42 ,η Σοφία σε ανέβασε σε δωμάτιο Χμμμ;,αλλά δεν γράφεις κριτική για σένα αλλά για ένα φίλο που τουκανες δώρο δυωρο (160 €).
Σε κάνω και γω φίλο αν θες .
Πολλά περίεργα
Μια κριτική και για ξένα κόλλυβα.Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
15 Οκτωβρίου, 2022
Χαχαχαχα όχι φίλε... ούτε τα 160 έδωσα (που το αξίζει το φιλαράκι)ούτε η Σοφία με πήγε στο δωμάτιο..
Ξεκίνησα να γράφω για την πρώτη μου συνάντηση με Μαρίνα στο Λαγουμιτζή...και ο φίλος έκανε πριν μερικές μέρες ραντεβού στο 40-42 που τού τό κανόνισα εγώ (έχω τρόπο επικοινωνίας)
Και την προτείνω ός δώρο αν ήταν call girls..
Είπα να γράψω το ποίο φρέσκο για Μαρίνα.
09 Νοεμβρίου, 2022
don τα σεβη μου!
πως κλεινω ραντεβου?
το τηλ ποιο ειναι ?
ΕυλόγησονΕυλόγησονΑσάλιωταΑσάλιωταΣημάδι φιλιούΣημάδι φιλιούΣημάδι φιλιού
10 Νοεμβρίου, 2022
Θα σου πρότεινα να κλείσεις ραντεβού με την υπηρεσία τού 40-42(το ξέρω είναι δύσκολο)αν πάρεις από την προηγούμενη μέρα ίσως το καταφέρεις.
Και αν θέλει μετά η Μαρινα σε βάζει στον εύκολο δρόμο τον ραντεβού.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4