Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 789130
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απογευματινή επίσκεψη μετά τη δουλειά στο συγκεκριμένο μαγαζί που απο πλευράς ποιότητας χώρων και καθαριότητας είναι απλά κορυφαίο.

Εχοντας δοκιμάσει λίγο πολύ όλες τις κοπέλες του μαγαζιού που ταίριαζαν στα γούστα μου η νέα κοπέλα η Βικτώρια ήταν ευχάριστη έκπληξη και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να πάω μαζί της.

Η Βικτώρια είναι ουκρανέζα περίπου 22 - 23 ετών. Μελαχρινή με σχετικά κοντό μαλλί, λευκό δέρμα και συμπαθητικό πρόσωπο. Λεπτός σωματότυπος με μακριά ωραία πόδια. Θα προτιμούσα να είχε λίγο μεγαλύτερο βυζί. Γύρω στο 1,65 - 1,67 σε ύψος.

Οσον αφορά την συνενόηση αρκεστήκαμε στη γλώσσα του σώματος, διότι πέραν των ουκρανικών τίποτα.

Από υπηρεσίες τώρα. Φιλάει καλά και φαίνεται ότι φτιάχνεται στα προκαταρκτικά. Με ακολουθούσε πρόθυμα σε όλες τις κινήσεις μου και ανταποκρινόταν ωραία. Αρκετά καλή πίπα αλλά όχι κορυφαία.

Εναλλαγή στάσεων με πιο ωραία το πισοκολητό που αναδεικνύει τον ωραίο κώλο της μεσω ενος στησίματος που έδινε μια καβλιάρικη καμπύλη στην πλάτη της. Είναι γενικά ευλύγιστη εξ ού και ο τίτλος της κριτικής. Στο ιεραποστολικό τύλιγε ωραία τις λεπτές ποδάρες της γύρω από τη μέση μου και έβγαζε κάποιες ωραίες αλληθοφανείς η αληθείς ωραίες καυλιάρικες κραυγούλες.

Οσον αφορά το μασάζ, ναί μεν το παλεύει αλλά δεν το έχει.

Συνολικά μια καλή πρόταση για όσους αρέσκονται σε πιπίνια. Προσωπικά μια επανάληψη θα τη κάνω σίγουρα, για να ελέγξω και την πρόοδό της.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Borgia21, anthotypos, xagnostos2006 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού