Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785348
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνήθως βαριέμαι και περιορίζω τις κριτικές μου σε λίγες γραμμές αλλά η υπόθεση Παολα σηκώνει σεντόνι ρε φίλε.

Κάνοντας την έρευνα αγοράς μου και εφόσον είμαι στο κέντρο περνάω από σ29. Σαλοναρισμα από 10 κοπέλες και μετά και από παρότρυνση της υποδοχής καταλήγω στην Παολα. πήρα το πρόγραμμα των 45 λεπτών με τα 80€ για να έχω λίγο χρόνο παραπάνω.

Η Παολα ειναι μια πολύ ωραία κοπέλα με απίστευτο σώμα, τρελό κωλο, κομπλέ πρόσωπο που φορούσε γυαλιά, απίστευτη ρόγα με μικρό βυζακι. Γεννημένη το 92’ ειναι 27 χρόνων (δήλωση της) έχει τελειώσει αισθητική και πριν δούλευε σε σπα αλλά ο κοβιντ της ανάγκασε να δουλέψει σε μασατζιδικο.

Το μασάζ της ειναι καλό, θα σε χαλαρώσει αλλα δεν θα σε ισιώσει γιατί δεν βάζει δύναμη. Σε όλη την διάρκεια υπήρξε κουβέντα όπου μου είπε ότι μολις ξεκίνησε στον χώρο αυτό και είναι ακόμη νέα. Αυτό κράτησε κάνα 15λεπτο και μετά με γύρισε. Βαμονος λέω.

Άρχισε με γλύψιμο στο σώμα και μετά 69. Πριν αρχίσω να γλείφω ξεκίνησε κάτι μουγκρητά μόνη της. Ώπα λέω πάμε για όσκαρ. Η πίπα btw ήταν αρκετά καλή.

Την ξαπλώνω μπας και την γλείψω και έβαζε το χέρι στο πρόσωπο γιατί την γρατσουνίζαν τα γενιά, αλλά όπως τα είχε βάλει εγώ δεν έφτανα να γλείψω. Όποτε εγώ έγλειφα αέρα και αυτή βογγάνε και έλεγε ποσό ωραία την γλείφω. Κρατιέμαι με τα 1000 ζόρια να μην με πιάσει νευρικό αλλά λέω δεν πειράζει έχει πολύ στενό μουνακι και θα γαμησουμε καλά(στο οποίο δάχτυλο δεν θέλει).

Της λεω άστο δεν πηγάζει φέρε καποτα να μπω. Ναι μου λέει γιατί εγώ είμαι κολπάκια και το ευχαριστιέμαι περισσότερο το σεξ από το γλύψιμο. Φαντάσου λεω από μέσα μου τι έχει να γίνει.

Την βάζω από πάνω και πάω να μπω. Μου λέει πάλι καλά που είσαι κανονικός σε μέγεθος γιατί αλλιώς δεν θα σε άφηνα να μπεις. Άντε ρε τις λεω έχεις διώξει κόσμο λόγω μεγέθους. Ναι μου λέει εννοείται.

Πριν προλάβω να μπω έχει αρχίσει τις γκριμάτσες. Και δώστου βογκητά και δώστου πάνω κάτω. Η αίσθηση απίστευτη καθώς όπως προείπα πολυ στενή. Τελείωσα σχετικά εύκολα και μπήκα για μπάνιο.

Αφού βγήκα μου λέει τα λεφτά μου τα δίνεις εδώ. Τις λέω οκ αλλά αφού κάτσαμε 30 λεπτά θα σου δώσω 60€. Μου λέει 45 λεπτά έκατσες παρά 5 μπήκες. Της λέω παρά 5 μπήκα στο κτήριο. Στο δωμάτιο πέρασα ακριβώς μέχρι να έρθεις πήγε και 10 και η ώρα είναι παρά 20 και εγώ είμαι ήδη μπανιαρισμένος και ντυμένος, έτοιμος να φύγω. Καλά μου λέει άντε δώσε μου 60. Μάλλον δεν τις έχουν εξηγήσει καλά πως μετράει ο χρόνος.

Τι να πω ρε μάγκες, ίσως είμαι εγω περίεργος καθώς διαβάζω καλές κριτικές για την κοπέλα. Δεν γαμησα καλά, αλλά πέρασα καλά καθώς γέλασα αρκετά κυρίως μετά μόνος μου.

Αν υπήρχε τοπικ στο φόρουμ με πολ για όσκαρ σε κοπέλα του χώρου της χάριζα μια ψήφο.

Να γαματε πάντα καλά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
356
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, nick9x, spor48 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2022
"Γεννημένη το 92’ ειναι 27 χρόνων"

Μεταξεταστεος στα μαθηματικα
24 Σεπτεμβρίου, 2022
Ρε πατρίδα σορρυ κιόλας αλλά κάπως δε μου βγαίνουν τα μαθηματικά... γεννημένη το 92 και να είναι 27 χρονών το 22???
Τι σκατά μου μάθαιναν στο σχολείο αυτοί οι καθηγητές δεν καταλαβαίνω...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2