Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 102 10
Μασατζίδικα 184970
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Περασα να δω τις κοπελες που φαινονται πολυ ομορφες στο σαιτ. Περασε η Ελλη, τουμπανο για τα γουστα μου, η Ιωαννα που εχει ομορφο μουτρακι αλλα μου φανηκε λιγο πιο αγυμναστη και αλλη μια κοπελα αρκετα μεγαλυτερη, μαλλον η Βαλερια αν θυμαμαι καλα, η οποια αρχισε να μου λεει κατι ακαταλαβιστικα μολις με ειδε οτι με ξερει και κατι μουρμουραγε, εγω εν τω μεταξυ εγω δευτερη φορα στο χωρο και δεν την ξερω την κοπελα απο αλλου αλλα δεν εδωσα σημασια.
Περασα με Ελλη! Μολις τελειωσα το μπανιο μου ηρθε το κουκλι. Λεπτουλα με μικρα βυζακια αλλα με μεγαλες ρωγες που σε μια φαση πεταχτηκαν πολυ! Ωραια ποδαρακια, 1,75 το πιπινι, 40 νουμερο πατουσαρα, στα γουστα μου ολα. Το προσωπο της μου αρεσε πολυ επισης, ειναι στα 21 πραγματι και εχει και μια νεανικη σπιρταδα στην ομιλια και τις κινησεις της. Ειχα ρωτησει την υπηρεσια αν κανει στραπον η κοπελα οποτε μολις ηρθε τα ειπαμε κι αρχισαμε. Χουφτωσα κι εγλυψα σωματαρα, επιανε τον πουτσο και τον καυλωσε αμεσως. Μετα ζητησα γλυψιμο στα αρχιδια και το εκανε με πολυ παθος και με τρελανε. Πραγματικα κρατιομουν πολλες φορες να μην τελειωσω αλλα το συνεχισαμε γιατι ηταν πολυ ωραιο! Μετα εβαλε το στραπ και καναμε δυο στασεις, λιγο στα 4 και μετα στα ισια. Ειναι πολυ ομορφη οποτε δεν κρατησα και πολυ. Μοναδικο πραγμα που δεν χαρηκα ηταν οι πατουσαρες γιατι ειχε πατησει κατω ξυπολητη, ελπιζω σε επαναληπτικη να μπορεσω, αν ειναι παλι ξυπολητη θα ζητησω να τα πλυνει στο ντουζακι.
Μετα τα ειπαμε λιγο, ειναι πολυ γλυκια κοπελα και με αφοπλιστικη ειλικρίνεια μου δηλωσε οτι δεν ξερει μασαζ αλλα με ρωτησε αν θελω. Θελω να την ξαναδω!
Καλες Τσαρκες!
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2022
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, giorgiodelafuentes2, perseas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού