Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785323
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μη νομίσει κάποιος απο τον τίτλο ότι δεν πέρασα καλά. Πέρασα πολύ ωραία καθώς την εχω ξαναπάρει και στο παρελθόν και η κοπέλα ειναι πολύ καθαρή , όμορφη (ειδικα στα 4 η θέα των καμπυλων της στο μουνί τα μπουτια και τον κώλο σε υπνωτίζει) και με διάθεση στο σέξ ωστοσο δεν μας κάνουν χάρη οταν παίζουμε στα 60 ευρώ και ειδικά οταν δεν τηρήθηκε το μισάωρο.

Αυτο το πράγμα με ωθεί στο να βάλω 3 στην σχέση αξίας και τιμής. Δεν δίνεις 60 ευρώ για να μεινεις στο δωμάτιο 20 λεπτά. όκ τελειωσα σχετικά γρηγορα - με τέτοιο μουνί στα 4 να πηδάς και να το βλέπεις δεν μπορεις να αντέξεις περισσότερο ειδικά τη πρώτη φορά - θέλεις σιγουρα άλλον ένα γυρο για να την κοπανήσεις με διάρκεια > 10 λεπτών.

Επειδή πλέον έχω μεγάλη εμπειρία στα μασάζ θα διαφοροποιηθώ απο τους προηγούμενους οι οποιοι απο οσο είδα παιξανε στο προγραμμα των 80 και βάλε (δηλαδη θα πρέπει να τους μοιράζουμε 100αρες σε καθε επισκεψη για να μας κάνουν τη τιμή να μεινουν 45 λεπτά στο δωμάτιο ; ) εν πάση περιπτώση δεν θα γκρινιάξω άλλο. Και θα αναφέρω σιγουρα και τα ΠΟΛΛΑ θετικά της κοπέλας. Αυτο με το χρόνο όμως πρέπει να το προσεξουν. Γιατι αν ήθελα 20 λεπτά θα πηγαινα σε στούντιο και θα έδινα ενα 40αρι (Κωνσταντινουπόλεως τέτοια εξηγηση κάνω συνήθως). Δεν θα έρθει η Άνοιξη μονο απο μένα παιδιά - ας τσινήσουμε όλοι μπάς και τηρήσουν το προγραμμα. Το ξέρω οτι βιάζονται να πάρουν τα 60αρια αλλά και εμεις τα βγάζουμε με κάποιο κόπο και πρέπει να τα σέβονται. Οταν λέμε μισή ώρα θα ειναι ΜΙΣΗ ΩΡΑ. Απο τη στιγμη που θα μπει η κοπελα στο δωμάτιο μέχρι που θα βγει. Θα καταλαβετε παρακάτω ΓΙΑΤΙ δινω τόση έκταση σε αυτό. Στη τελική πέρα απο τη δική μου καύλα μετράει να δώσουμε και στους υπολοιπους συναγωνιστές την ακριβή εικόνα του πορνοραντεβού.

Ως εδω όμως με τη γκρίνια - ας περάσουμε στο κυρίως. Μεσημεράκι Παρασκευής και βρέθηκα στη Στουρνάρη η οποια φλεγόταν και αυτη απο το καύσωνα που μας έχει βρει τη τελευταία βδομάδα μετά απο τσάρκα στα μασαζ της 3η σεπτεμβρίου. Καλα στο Μονής Προδρόμου εχω πειστεί οτι κάτι δεν πάει καλά με τις τυπισες δε γινεται τη μια να σου ανοίγουν και τις άλλες όχι. Στο 119 βγηκε μονο η Αναστασια την οποία έχω πάρει ηδη μια φορά και για να τη ξαναπάρω θα πρέπει να με πληρώσει. :) οχι να πληρώσω εγώ.

Οπότε με αυτά και με εκείνα βρέθηκα Στουρνάρη ενθυμούμενος οτι με τόσες που παρελαύνουν όλο και κάποια θα μ γυαλίσει. Χωρις μεγάλη δυσκολία καθως είχα και μεγάλες καύλες. Διάλεξα αμέσως τη Μαρία για της οποίας την εμφάνιση αναλυτική περιγραφή έχουν δώσει και οι υπόλοιποι η γκόμενα δε παίζεται με αυτο το κώλο. Αν και λίγη κυτταριτιδα στα 4 ειναι τόσο αρμονικά καμπυλωτος με μουνάκι μπουτια κτλπ που απλά θές να κάτσεις να τον χαζεύεις να τον δαχτυλώνεις και να τη γλείφεις.

Μασάζ καλό, προκάτ , φιλάκια στο στήθος και πέρασμα των βυζομπαλων της που ειναι σαν πεπονάκια οπως είπε και ο προηγουμενος. Πάνω απο το πούτσο μου. Σε συνδυασμό με με το δάχτυλο που της έβαλα καθως μου ειχε φέρει το μουνι της κοντά μου , έγινα γρήγορα τούρμπο.

Φορα μου καπότα , θέλω να σε σκισω της είπα. Το Μαράκι μου φόρεσε το λαστιχάκι και τον άρπαξε 2-3 ρουφηξιές στον πουτσοκέφαλο. Μετά στηθηκε στα 4 και την έπαιρνα πάνω στο μασαζοκρέβατο βλέποντας μας απο τους καθρέφτες. Ακολούθησαν βρωμόλογα μεγάλης έκτασης με μένα να της λέω οτι ειναι άτιμη γαμιόλα και οτι γεννηθηκε για το γαμήσι ! Απαντούσε και αυτη με αποκορυφωμα το "Καβλωσε η καβλα μου" Γλώσσα

Η Θέα στα 4 και στον καθρέφτη απίστευτη. Βγηκα λιγο απο μέσα της μπάς και κρατήσω αντιστασεις να μη χύσω ακομη και να χαρώ το μουνί της πάνω στο πουτσο μου αλλα δεν... μετά απο 2-3 το πολύ λεπτά δυνατου σχετικά γαμησιού στα 4 και πιάνοντας την απο το κωλαράκι έχυσα δυνατά μέσα της πιάνοντας την αγκαλιά απο τα βυζάκια και ερχομενος κοντά της κολλήσαμε τα προσωπά μας. Ηταν μαγική στιγμή. Η αίσθηση δεν περιγράφεται. Έμεινα μέσα της να βγάλω και τη τελευταια σταγόνα απο τα καυτά μου χύσια και μετά βγηκα προσεκτικά κρατώντας το λάστιχο.

Εδω λοιπον σε αυτό το σημείο τη ρώτησα αν υπάρχει χρόνος να κάτσει λιγο ακόμη δίπλα μου και να με χαιδέψει (αφου είχα χύσει) μου ειπε οτι σχεδον τελειωσε αυτη τη στιγμή.

ΜΑΛΑΚΙΕΣ... Δεν ειχε περάσει ουτε 20λεπτο. Αριβως ειμασταν στα 20 λεπτα απο οσο είδα μετά. Και δεν θα τη κούραζε να καθοταν απλα και να με χαιδευε - δεν θα γαμιόμασταν άλλο να πεις οτι θα τη κούραζα. Εφυγε για μπάνιο ενω μιλησαμε λίγο (το δωμάτιο διαθέτει μπάνιο εντός) και τελειώνοντας το μπάνιο της ειπα οτι δε προλαβα να χαρώ τις βυζάρες της να πλησιάσει λιγο να τη γλέιψω.

Οχι , οχι μωρό μου , θα πρέπει να ξαναπλυθώ. Με συγχωρείς.

Δε θα γράψω άλλα. Η κοπελα ειναι γενικά όμορφη - με σχετικά θετική διάθεση μέσα - καθαρή - προσέχει αρκετά αλλά αυτο με το χρόνο ειναι μεγάλο μείον. Που ξηγήθηκε.

Δυστυχώς οσα μαγαζία το κάνουν ή και το ίδιο το συνεχίσει θα χάνει πελάτες. Εγω σήμερα δεν βρήκα τη Βικτώρια στο 119 για αυτο πέρασα απο Στουρνάρη.

Πληρώνουμε 60 και το προγραμμα λέει μισή ώρα. Οχι 20 ούτε 25 λεπτά. Τουλάχιστον μισή ώρα. Καλά να περνάτε. και αμα σας τυχει κάτι παρόμοιο ρίξτε και ενα κράξιμο ευγενικά πάντα στη κυρια της υποδοχης μπάς κ αλλάξει κάτι.

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.663
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tourtouristas, olddog, SKEF και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού