Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 788915
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Παρασκευή απογευματάκι και είπα να περάσω ν αδειάσω τα παχιά μου @@ σε κάποιο λαδομάγαζο. Για κακή μου τύχη είπα να περάσω απο το Λαγουμιτζή που στις τελευταιες μου επισκεψεις ολες οι διαθεσιμες δεν βλεποντουσταν.
Τλσπ ηταν μια κοπελα στην υποδοχη οπου μου εδειξε την Αναστασια ,που αν και ωραιο μωρο,μονο που δεν με πλακσε στις φαπες που την κοιταξα,την Ευα την κοκαλιαρα που μιλαει πολυ και μια αλλη που απορω ποιος πληρωνει για να παει με αυτην. Τλσπ,η κοπελα της υποδοχης μου ειπε οτι θα εβγαινε και μια αλλη κοπελα που ειχε δωματιο,οποτε και περιμενα. Οντως ερχεται ενα ωραιο μιλφακι με καλο σωμα και διεκρινα και καλα βυζια ,οποτε περασα. Ανεβαινουμε πανω ,οπου εκανα μπανακι και περιμενα την κοπελα στο κρεββατι. Μετα απο λιγο ηρθε το μιλφακι οπου της ειπα να ξεκινησουμε με σεξ για να κανω μετα μασαζ για χαλαρωση. Αφου καθισε ακινητη στα 4 και μου εβαλε τα βυζια με την ανυπαρκτη ρωγα στα μουτρα και μετα απο ενα μονομερες χαμουρεμα ,αφου η κοπελα προσπαθουσε να αποφυγει καθε επαφη με προσωπο και στομα με στομα(οκ ,σεβαστο και δικαιωμα της αυτο) αφου το καβλι μου ειχε γινει σαν το σπαθι του thundercats, η πονηρη Ουκρανη παιρνει το προφυλακτικο και το περναει στο καβλι μου με σκοπο να μου κανει μια αποστειρωμενη πιπα. Μου τον επαιζε με ολη της τη δυναμη κι εγλυφε το κεφαλακι του μαστορα. Αφου καταλαβε οτι δεν θα τελειωνα ετσι ,εγω την αφηνα να παιδευεται,αφου νομιζει οτι ειναι πονηρη(αν ηταν εξυπνη θα ηξερε οτι για να εχει πιθανοτητες να με τελειωσει ετσι θα επρεπε να τον επαιρνε γυμνο στο στομα ,αλλα προφανως η κοπελα ειναι και ελαφρως χαζουλα) μου ειπε "sex" και της κανω νοημα να ερθει απο πανω μου. Αφου γαμουσα ετσι κι ευχαριστιομουν(γιατι η γκομενα μ αρεσε) την γυρισα στα 4 οπου ευχαριστηθηκα γαμησι. Μετα καθισα και ηθελα λιγο για να χυσω οποτε ηθελα να τον παιξω και να την εχω στα 4 και να πιανω τις βυζαρες. Εκει που πηγαινα να τελειωσω,σταματαει τσαντισμενη και πεταει το εσωρουχο της πιο κει και με μαλωσε γιατι της το ακουμπησα με το ποδι(ΜαλακίαΜαλακία)
Εκει εφαγα το ξενερωμα και μετα μου κανει με νευρα ελα να τελειωνουμε(:( ) και μου φωναξε γιατι δεν μπορουσε να καταλαβει τι θελω.(προφανως και να τελειωσω,αλλα ειπαμε η κοπελα δεν ειναι και το πιο εξυπνο ατομο του ειδους)
Εκει της λεω "τελος. Δεν εχει συνεχεια."
"Οχι, ελα" μου απαντησε
Ντυθηκα και της λεω τελος. Οσο ντυνομουν προσπαθουσε να με μεταπεισει,περισσοτερο γιατι φοβηθηκε οτι θα εκανα φασαρια, κατι που προφανως και δεν εκανα,γιατι η κοπελα γαμηθηκε μαζι μου και αν δεν εκανε τις παπαριες στο τελος απλα θα ηταν μια μετρια εμεπειρια απο αποψη συμμετοχης.
Ηθελε να παμε μαζι κατω αλλα προφανως και την εγραψα στα ακομη πιο παχια μου @@ και της εκλεισα την πορτα στη μουρη ωστε να μην προλαβει το ασανσερ.
Δεν θα καθισω να κανω τον ψυχολογο για μια τυπισα που πληρωνω 60 γιουρια για ενα μισαωρο,οταν καποιος αλλος δουλευει οκταωρο γι αυτα τα λεφτα. Απο μενα ειναι ΟΧΙ
Μαυρο και παμε παρακατω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Γιούλια
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.167
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, giorgiodelafuentes2, petergsp και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2022
Τελικά από ότι κατάλαβα και από αλλες κριτικές η τύπισσα είναι φόλα
Οπότε φόλα στην φόλα
review reaction 1 olddog, petergsp, bourdeliaris82
28 Ιουλίου, 2022
Οπότε μάς λύθηκε ή απορία νάι ή όχι στήν Γιούλα.
Μαύρο ποίο βαθύ και από το σκοτάδι.
review reaction 1 baroc, olddog, petergsp και 1 ακόμα μέλος
28 Ιουλίου, 2022
Κακώς δεν ενημέρωσες τη reception για τέτοια συμπεριφορά. Έτσι αφήνεις να συνεχιστεί.
review reaction 1 baroc, petergsp, bourdeliaris82
28 Ιουλίου, 2022
xenitemenos έχεις δίκιο, αλλα τσαντίστηκα και το μόνο που σκεφτόμουν ηταν πως θα φύγω απο κει μέσα.
28 Ιουλίου, 2022
Μια χαρά ενημερώθηκαν όλοι τώρα. Και η ρεσεψιόν και οι πελάτες, αφού η κριτική είναι δημόσια..
review reaction 1 bourdeliaris82
28 Ιουλίου, 2022
Απαραδεκτη.
δεν ηταν συμπεριφορα αυτη.
review reaction 1 professor x, olddog, bourdeliaris82
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6